sutra 13.01.2019
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
sutra 13.01.2019
11:00h služenje svete mise
nakon mise, nastavlja se program imat ćemo zajedničko druženje, po rasporedu strijeljanja svi ćemo popit jedan čarobni napitak i slavit život
dovedite djecu sve koga imate
hvala
nakon mise, nastavlja se program imat ćemo zajedničko druženje, po rasporedu strijeljanja svi ćemo popit jedan čarobni napitak i slavit život
dovedite djecu sve koga imate
hvala
Guest- Guest
Re: sutra 13.01.2019
Nemoj da ko bjezi. Tominjo ako nisi sam sposoban doci zovni doci ce momci po tebe. Niche nema vise ja moram tamo ili vamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sutra je lijepo vrijeme i već sam dogovorio vožnju biciklom tako da nemam vremena za amaterski organizirana strijeljanja. Doći ću drugi put ako to profesionalno organizirate. Prije strijeljanja domjenak s cugom, hranom i kurvama npr.
Ajde svi bi mi i popusili da nisi rekao ovo za biciklo. A tko ce tebe sjesti na biciklo.Roland Deschain wrote:Sutra je lijepo vrijeme i već sam dogovorio vožnju biciklom tako da nemam vremena za amaterski organizirana strijeljanja. Doći ću drugi put ako to profesionalno organizirate. Prije strijeljanja domjenak s cugom, hranom i kurvama npr.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
koji bezboznici i poganiSerbia Strong wrote:Sutra srpska nova godina...
2015-09-13
A je si naša dan...PABLO ESCOBAR wrote:Nemoj da ko bjezi. Tominjo ako nisi sam sposoban doci zovni doci ce momci po tebe. Niche nema vise ja moram tamo ili vamo
:D
Od danas ću bacit mali odmor od foruma...
Kad se vratin iden odma na strijeljanje...
Al prije toga organiziraj ovako kako ti je Tominjo reka...
;)
Guest- Guest
Ok ali nevidim razloga da vama deklariranim pederima organiziram kurve.
2015-09-13
Hrvatska dobila Japan a sutra 14-og u 18:00 sati
Hrvatska Makedonija
SP u Njemačkoj i Danskoj
Hrvatska Makedonija
SP u Njemačkoj i Danskoj
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Koji si sad ti. Ajde tornjaj se odavde stoko. Nemoj mi zagadjivati jedini cisti pdf ovog usranog pederskog forumaRayMabus wrote:Hrvatska dobila Japan a sutra 14-og u 18:00 sati
Hrvatska Makedonija
SP u Njemačkoj i Danskoj
2015-09-13
Similar topics
» FM 2019
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Obi 2019.
» BiH 2019
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Obi 2019.
» BiH 2019
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1