Čović na udaru Zorana Šprajca: Mali hrvatski gnom koji Dodiku lašti cipele
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čović na udaru Zorana Šprajca: Mali hrvatski gnom koji Dodiku lašti cipele
idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odmavuksadinare wrote:ali mislim da bi dodi odgovaralo da nam bh-a lupi carine 100 odsto otvara se onda put srbiji da uđe jos vise na trziste...svojim proizvodima..jebaji ga...ali tako je..
Pišeš gluposti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nama je bh-a prva po izvozu sto se tice 'regiona'....predali smo se odmah kad je onomad zoki pokusao da lupi carine srbiji..kad su ovi odmah uveli reciprocne mjere...
2015-09-08
Hrvatska je dio eu carinske zone
http://www.fipa.gov.ba/informacije/statistike/izvoz_uvoz/default.aspx?id=211&langTag=hr-HR
Propali bi odma da jednoj ćlanici eu uvedu carine jer ako uvedeš jednoj uvodiš svima
Vučina prestani lupat gluposti
http://www.fipa.gov.ba/informacije/statistike/izvoz_uvoz/default.aspx?id=211&langTag=hr-HR
Propali bi odma da jednoj ćlanici eu uvedu carine jer ako uvedeš jednoj uvodiš svima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa etoRayMabus wrote:Nije , RS treba podršku trećeg konstutivnog naroda i RH da bi opstala naspram bošnjačkom hegedonizmuprckov wrote:a odnos dode I covica je prije simbioticki nego podguzni
finosi potvrdio ovo sto sam reko
fala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vuksadinare wrote:idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odmavuksadinare wrote:ali mislim da bi dodi odgovaralo da nam bh-a lupi carine 100 odsto otvara se onda put srbiji da uđe jos vise na trziste...svojim proizvodima..jebaji ga...ali tako je..
Pišeš gluposti
Štoviše, Hrvatska bi osjetila kad bi i samo RS sproveo blokadu HR proizvoda...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Oglasio se i Dodik
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-zahvalan-sam-covicu-i-mi-cemo-se-odazvati-njihovim-pozivima-na-praznike/190111081
Spašava Čovića od reputacije malog gnoma koji mu lašti cipele
Reciprocitet
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-zahvalan-sam-covicu-i-mi-cemo-se-odazvati-njihovim-pozivima-na-praznike/190111081
Reciprocitet
2014-04-11
politika ne bi trebala bit rob moralu I moraliziranjudijagram wrote:Čovic je ovim pokazao i dokazao da je obican glupan.
Ovo mu nije trebalo.
Sve je to hadezeova saka jada.
jer nece daleko
uglavnom zavrsi lijevo I tu zaglavi dok ne propadne skroz
oportunizam, e to je vec
2014-04-19
pa zasto to nije upalilo kad je nama srbija lupila carine a bili smo dio eu 2015..?..znaci lupili nama lupili eu..a brisel odmah na nas izvrsio pritisak da ukinemo carinu a ne na srbiju koja nije clanica..vidis koliko si tele..RayMabus wrote:Hrvatska je dio eu carinske zone
2015-09-08
Lupate i jedan i drugi gluposti oko ovih tema , 2013 je Hr dio eu carinske unijeHektorović wrote:vuksadinare wrote:idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odmavuksadinare wrote:ali mislim da bi dodi odgovaralo da nam bh-a lupi carine 100 odsto otvara se onda put srbiji da uđe jos vise na trziste...svojim proizvodima..jebaji ga...ali tako je..
Pišeš gluposti
2014-04-11
simbiozaRayMabus wrote:Oglasio se i Dodik
Reciprocitet
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa predali smo se odmah kad smo prije koju godinu ono zabranili uvoz mlijeka u hrvatsku jer nije po eu standardima..a ovi odmah uveli mjere zabrane uvza mlijeka iz hr i jos drugih mlijecnih proizvoda..vec drugi dan smo skinuli zabranuHektorović wrote:vuksadinare wrote:idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odmavuksadinare wrote:ali mislim da bi dodi odgovaralo da nam bh-a lupi carine 100 odsto otvara se onda put srbiji da uđe jos vise na trziste...svojim proizvodima..jebaji ga...ali tako je..
Pišeš gluposti
2015-09-08
Pa mora mu popravit reputaciju jer inače bi Čović dobio epitet malog gnoma koji mu lašti cipeleprckov wrote:simbiozaRayMabus wrote:Oglasio se i Dodik
Reciprocitet
Bilježim Dodiku plus
Tema gotova
2014-04-11
ne govorim o moralu, kejeg naravno nema:)prckov wrote:politika ne bi trebala bit rob moralu I moraliziranjudijagram wrote:Čovic je ovim pokazao i dokazao da je obican glupan.
Ovo mu nije trebalo.
jer nece daleko
oportunizam, e to je vec
ovo mu je pogresan i nimalo pragmatican potez
dobit ce pljuske i od samog adezeja, a da ne govorim od drugih
jedno je druziti se s dodom i raditi politicki na nekoj agendi
sasvim drugo ovo
dijagram-
2015-08-09
Eu standardi i carine nisu istovuksadinare wrote:pa predali smo se odmah kad smo prije koju godinu ono zabranili uvoz mlijeka u hrvatsku jer nije po eu standardima..a ovi odmah uveli mjere zabrane uvza mlijeka iz hr i jos drugih mlijecnih proizvoda..vec drugi dan smo skinuli zabranuHektorović wrote:vuksadinare wrote:idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odmavuksadinare wrote:ali mislim da bi dodi odgovaralo da nam bh-a lupi carine 100 odsto otvara se onda put srbiji da uđe jos vise na trziste...svojim proizvodima..jebaji ga...ali tako je..
Pišeš gluposti
Dan danas Bosna perad nemože uvest u Eu , nezadovoljavaju eu eu veterinarske standarde
To nisu carine pajdo
2014-04-11
jednostavni imamo veliki izvoz u zemlje regiona..a oni nam sto se tice uvoza nisu među prvih 5,6 dtzava..srbija nije ni među prvih deset i tu smo se zajebali..lakse oni nama mogu lupiti porez i carine jer bi bili na manjem gubitku i topuno manjem nego mi...kad smo telci...ja bi bas dozvolio da srbija izvozi dosta kod nas...i onda ako nas zajebavaju lupiti arine i porez i da vidis strke..ovako jebaji ga vise stete po nas
2015-09-08
..znam..ali oni su nam odmah uveli reciprocnu mjeru zabrane uvoza naseg mlijeka i mlijecnih proizvoda i odmah smo kapitulirali kroz dan,dva...u tome je poantaRayMabus wrote:Eu standardi i carine nisu istovuksadinare wrote:pa predali smo se odmah kad smo prije koju godinu ono zabranili uvoz mlijeka u hrvatsku jer nije po eu standardima..a ovi odmah uveli mjere zabrane uvza mlijeka iz hr i jos drugih mlijecnih proizvoda..vec drugi dan smo skinuli zabranuHektorović wrote:vuksadinare wrote:idiot ti u gacama...mi vise izvozimo u bh-a nego sto oni izvoze kod nas...sad nedugo je pisalo...da smo mi sedma ili osma drzava gdje bh-a najvise izvozi..cak ispred nas su srbija,makedonija..sto se tice 'regiona'..prije bi propali da im srbija lupi carineRayMabus wrote:
Idiote , Bosna izvozi u Hrvatsku , postoje kontra mjere , propali bi odma
Pišeš gluposti
Dan danas Bosna perad nemože uvest u Eu , nezadovoljavaju eu eu veterinarske standarde
To nisu carine pajdo
2015-09-08
pa to ti je dio togadijagram wrote:ne govorim o moralu, kejeg naravno nema:)prckov wrote:politika ne bi trebala bit rob moralu I moraliziranjudijagram wrote:Čovic je ovim pokazao i dokazao da je obican glupan.
Ovo mu nije trebalo.
jer nece daleko
oportunizam, e to je vec
sasvim drugo ovo
jebiga ne mos bit I jeban I nevin
da je HR politika bilo sta odlucnije ucinila u pogledu stanja hrvata u BiH ne bi do ovog ni doslo
ali nije, naprotiv, pucali su kontre I klempe upravo hrvatima ili se pravili da ne vide od muzike
2014-04-19
Vijest od : 20.11.2018
http://ba.n1info.com/Biznis/a298393/BiH-ocekuje-odluku-o-izvozu-peradi-u-EU.html
Nemaju veterinarske kontrole....priča koja nema nikakve veze sa carinama
Sad očekuju zeleno svjetlo
Loš sanitarni sistem i propisi
http://ba.n1info.com/Biznis/a298393/BiH-ocekuje-odluku-o-izvozu-peradi-u-EU.html
Nemaju veterinarske kontrole....priča koja nema nikakve veze sa carinama
Sad očekuju zeleno svjetlo
Loš sanitarni sistem i propisi
2014-04-11
nakon ovoga pucat ce jos i viseprckov wrote:pa to ti je dio togadijagram wrote:ne govorim o moralu, kejeg naravno nema:)prckov wrote:politika ne bi trebala bit rob moralu I moraliziranjudijagram wrote:Čovic je ovim pokazao i dokazao da je obican glupan.
Ovo mu nije trebalo.
jer nece daleko
oportunizam, e to je vec
sasvim drugo ovo
jebiga ne mos bit I jeban I nevin
da je HR politika bilo sta odlucnije ucinila u pogledu stanja hrvata u BiH ne bi do ovog ni doslo
ali nije, naprotiv, pucali su kontre I klempe upravo hrvatima ili se pravili da ne vide od muzike
barem to nije tesko shvatiti
ako je to dobro za Hrvate u BiH
onda je ovo dobar potez:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:pa predali smo se odmah kad smo prije koju godinu ono zabranili uvoz mlijeka u hrvatsku jer nije po eu standardima..a ovi odmah uveli mjere zabrane uvza mlijeka iz hr i jos drugih mlijecnih proizvoda..vec drugi dan smo skinuli zabranuHektorović wrote:Štoviše, Hrvatska bi osjetila kad bi i samo RS sproveo blokadu HR proizvoda...
Pa naravno kad HR izvoznici uglavnom rade na ivici profitabilnost... čitav sustav je fragilan...
Izostanak tržišta od milijun ljudi bi bio poguban, kamoli više...
2018-04-10
vuksadinare wrote:jednostavni imamo veliki izvoz u zemlje regiona..a oni nam sto se tice uvoza nisu među prvih 5,6 dtzava..srbija nije ni među prvih deset i tu smo se zajebali..lakse oni nama mogu lupiti porez i carine jer bi bili na manjem gubitku i topuno manjem nego mi...kad smo telci...ja bi bas dozvolio da srbija izvozi dosta kod nas...i onda ako nas zajebavaju lupiti arine i porez i da vidis strke..ovako jebaji ga vise stete po nas
To se zove uzajamno osigurano uništenje...
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čović: Predlažemo da bude hrvatski član Predsjedništva i onih koji se ne izjašnjavaju kao konstitutivni
» Šušnjar: ŠTO SMO NAUČILI OD IMBEXA I ĆUMUR CITYA: Čović je genocidni hrvatski reptil koji je u stanju u isto vrijeme biti na dva mjesta
» Izetbegović: Ne vidim razlog da se Čović približava Dodiku, to ide na nerve Bošnjacima
» Kukić: Čović je logistička podrška Dodiku, takvi u normalnim državama završavaju u zatvoru
» Zoki:'Tko glasa za sankcije Dodiku hrvatski izdajnik'
» Šušnjar: ŠTO SMO NAUČILI OD IMBEXA I ĆUMUR CITYA: Čović je genocidni hrvatski reptil koji je u stanju u isto vrijeme biti na dva mjesta
» Izetbegović: Ne vidim razlog da se Čović približava Dodiku, to ide na nerve Bošnjacima
» Kukić: Čović je logistička podrška Dodiku, takvi u normalnim državama završavaju u zatvoru
» Zoki:'Tko glasa za sankcije Dodiku hrvatski izdajnik'
Page 2 of 3