Žuti prsluci pozivaju simpatizere na povlačenje novca iz banaka
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Žuti prsluci pozivaju simpatizere na povlačenje novca iz banaka
https://narod.hr/eu/francuska-zuti-prsluci-pozivaju-na-povlacenje-novca-iz-banaka-traze-da-gradani-predlazu-i-izglasavaju-zakone-na-referendumima
koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
koja je na zapadu takova već godinama...
Re: Žuti prsluci pozivaju simpatizere na povlačenje novca iz banaka
zanimljiviji je prijedlog da se zaobiđe parlament time da se sve rješava na referendumima - odnosno da građani sami predlažu zakone i izravno za njih glasaju na referendumima i da se zaobiđe parlament koji je i tamo kao i tu uglavnom nakupina genetskog otpada skupljenog s kolca i konopca
Ford zatvara tvornicu automatskih mjenjača u Bordou
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31217-stize-svecka-kriza-prvi-pad-prodaje-automobila-u-kini-u-20-godina#1334220
Dva miljona auta Francuska godišnje proizvede, mogu im se ovi pridružit prosvjedima
U Njemačkoj je jučer bio veliki štrajk aerodroma , žuti prsluci
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31217-stize-svecka-kriza-prvi-pad-prodaje-automobila-u-kini-u-20-godina#1334220
Dva miljona auta Francuska godišnje proizvede, mogu im se ovi pridružit prosvjedima
U Njemačkoj je jučer bio veliki štrajk aerodroma , žuti prsluci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jaguar zatvara 4500 radnih mjesta u Engleskoj a Ford na tisuće u Francuskoj
https://www.klix.ba/biznis/ford-i-jaguar-land-rover-najavili-veliki-broj-otkaza-u-evropi/190111057
Novi Žuti prsluci a osnovali jučer stranku za izbore u eu parlament
https://www.klix.ba/biznis/ford-i-jaguar-land-rover-najavili-veliki-broj-otkaza-u-evropi/190111057
Novi Žuti prsluci a osnovali jučer stranku za izbore u eu parlament
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Visestruka..novac kao garant brze isplate kredita...potom bitno manje kamate na kredite..potom puno lakse pokretanje privatnog biznisa i podrske od banke u jakoa jako povoljnim kreditima za tu svrhu..kurčenje kreditnim i inim karticama pred pičkama..ima toga jos samo treba biti mashtovit..T. wrote:koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
Guest- Guest
T. wrote:koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
kvaka je da se svako plaćanje u kešu preko xy iznosa automatski prijavljuje uredu za pranje novca... koji onda istražuje odakle ti gotovina. Tako da sva plaćanja preko cca 15 k eura moraju ići preko banke
T. wrote:koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
Svrha je da banka raspolaže tvojim novcem.
catabbath-
2015-08-22
marcellus wrote:kvaka je da se svako plaćanje u kešu preko xy iznosa automatski prijavljuje uredu za pranje novca... koji onda istražuje odakle ti gotovina. Tako da sva plaćanja preko cca 15 k eura moraju ići preko banke
To je otprilike bilo Linićevo objašnjenje. No to nije spriječilo njege i frendove u pranju. Btw. sjećam se kad sam jednom kupovao, mislim da ima 7-8 godina, u kešu, mislim da je bilo preko 105 000 kn morao si dokazati od kud ti novac ali jahtu ili avion nisi trebao dokazivati...
catabbath-
2015-08-22
U Švedskoj ako plaćaš gotovinom, već si poprilično sumnjiv (terorist, kriminalac). Ionako se ide za tim da se keš ukine. Zlato ili par starih Gibsona ili Fendera su bolja investicija.T. wrote:koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
uffff..bas ste sumnjicavi..Banke su Good guysi..tanko bi vi kupovali aute,stanove,gradili kutje i opcenito zivjeli da ne peglate kartice i idete u u dopustene minuse i kredite..
cccc..nezahvalnici..nitk ovas ne tjera da koristite bancine usluge..
cccc..nezahvalnici..nitk ovas ne tjera da koristite bancine usluge..
Guest- Guest
pismejker wrote:.nitk ovas ne tjera da koristite bancine usluge..
Osim zakona. A goog guysi mi uredno naplaćuju uslugu koju sam prisiljen koristiti.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:marcellus wrote:kvaka je da se svako plaćanje u kešu preko xy iznosa automatski prijavljuje uredu za pranje novca... koji onda istražuje odakle ti gotovina. Tako da sva plaćanja preko cca 15 k eura moraju ići preko banke
To je otprilike bilo Linićevo objašnjenje. No to nije spriječilo njege i frendove u pranju. Btw. sjećam se kad sam jednom kupovao, mislim da ima 7-8 godina, u kešu, mislim da je bilo preko 105 000 kn morao si dokazati od kud ti novac ali jahtu ili avion nisi trebao dokazivati...
da, 105 k kuna je bilo, to je 15 k eura, to je bio propis dok sam radio u banci
zakon je takav
a linić je naravno prao lovu jebiga njega niko na granici nije pitao šta u koferima nosi gdje
inače svugdje u EU je isti propis mislim da su digli na 30 k eura
ali u EU zato postoje zemlje koje nisu u EU a koje postoje samo radi pranja love (monaco, san marino, lichtenstein, i tu treba pribrojiti i luxembourg koji je dio eu ali se tamo ipak pere lova i naravno island
Parkiranje, dobar dio restorana, skoro sve crpke(bez osoblja, bus, vlak itd, itd, bezgotovinsko placanje. Do 2025ili 30 Svedska ce biti bez klasicnog novca. Da auto preko par tisuca eura u keshu i prijavljuju te. Ako saljes van vise od 7 000 takodjer itd, itd,
2014-04-14
Osobno nisam cash imao u rukama, najmanje dva tri mjeseca.
2014-04-14
Mislim trend je takov. Sve ovo , ako vec nije, ce stici i ostatak EU u roku odmah tj par godina. Totalna kontrola. Sistemom mrkve i batine i to je to.
2014-04-14
abraham wrote:Mislim trend je takov. Sve ovo , ako vec nije, ce stici i ostatak EU u roku odmah tj par godina. Totalna kontrola. Sistemom mrkve i batine i to je to.
jel i dileri primaju kartice
Dok ekonomija cvate to je dobra investicija al kad ode u kurac s tom gitarom moš svirat kurcu.Oh_Femder wrote:U Švedskoj ako plaćaš gotovinom, već si poprilično sumnjiv (terorist, kriminalac). Ionako se ide za tim da se keš ukine. Zlato ili par starih Gibsona ili Fendera su bolja investicija.T. wrote:koja je uopće svrha držanja novaca u bankama kod kamata na štednju od 0%?
daj molim te..kojesta i ti...bez krede i minusa tanko bi srao i vjerovatno cijeli zivot bio podstanar..catabbath wrote:pismejker wrote:.nitk ovas ne tjera da koristite bancine usluge..
Osim zakona. A goog guysi mi uredno naplaćuju uslugu koju sam prisiljen koristiti.
Guest- Guest
Općepoznato je da je najveća zarada banaka na naknadama, 'za održavanje računa', isplate na bankomatu, troškove obrade kredita itd. ...
Vraćaš kredit s je*a*kim kamatama i još plaćaš 'troškove obrade kredita', tj. što je bankovni službenik u šprancu upisao ime i prezime korisnika kredita i isprintao ugovor u 4 primjerka, odmah ti skida npr. 5% iznosa kredita...
Vraćaš kredit s je*a*kim kamatama i još plaćaš 'troškove obrade kredita', tj. što je bankovni službenik u šprancu upisao ime i prezime korisnika kredita i isprintao ugovor u 4 primjerka, odmah ti skida npr. 5% iznosa kredita...
Last edited by T. on 11/1/2019, 21:52; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Crni prsluci
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» Vudi Harelson: "U Americi vlast stalno govori da nema novca, ali uvek ima novca za rat"
» Nema se novca za pritanje novca. Socijalizam napreduje part 666.
» Crni prsluci
Page 1 of 3