ISRAEL
Page 11 of 45
Page 11 of 45 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 45
Re: ISRAEL
Nisi, nego me zanima odnos vjere i nacije, tradicionalnoga i modernoga kod tebe.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ima nešto jebozovno u sebi ko i ti. Jel to neka židovska crta kod žena?Eva wrote:Moja najdraža pjesma i pjevačica
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Volim sve kaj vole mladiRegoč wrote:Nisi, nego me zanima odnos vjere i nacije, tradicionalnoga i modernoga kod tebe.
Guest- Guest
Ta Roni ko židovska Lana Jurčević.Skoro. Iznenađuje me s plavim očima. Osim ako nisu leće.
Opet izvrdavaš. Ma, neš o tom, tvoja stvar.Eva wrote:Volim sve kaj vole mladiRegoč wrote:Nisi, nego me zanima odnos vjere i nacije, tradicionalnoga i modernoga kod tebe.
Regoč-
2015-08-21
Da, jer njeni preci su bili iz Lodža.Regoč wrote:Slavenski utjecaji?Eva wrote:Moja baka je imala plave oči
Guest- Guest
Ma ja bih sve njih mijenjao za tebe.Eva wrote:A vidi jednu original Mizrahi, Eti
2015-10-07
Ovoj Eti glazbu piše neki Mustafa. Zato valjda i zvuči kao turbofolk. Nego, jel' i mužu puštaš vake spotove?
Tko ti je to? Ma i Židov bi postao ako treba.Eva wrote:Čak i kada bi morao i mohela posjetit?
2015-10-07
Mizrahi su istoka, Istočnjaci, Jemen,Iran, Irak i ostali. Sva ta mjuza je takva, vesela. Naravno, puštaju mu cure, kao i meni. Više one mene danas informiraju nego ja njih.Regoč wrote:Ovoj Eti glazbu piše neki Mustafa. Zato valjda i zvuči kao turbofolk. Nego, jel' i mužu puštaš vake spotove?
Pazi ove seke Židovke iz Jemena, čak i pjevaju na arapskom.
Guest- Guest
On skraćujemarcus-t wrote:Tko ti je to? Ma i Židov bi postao ako treba.Eva wrote:Čak i kada bi morao i mohela posjetit?
Guest- Guest
A dobro, ako ti je to bitno zbog ugođaja.Eva wrote:On skraćujemarcus-t wrote:Tko ti je to? Ma i Židov bi postao ako treba.Eva wrote:Čak i kada bi morao i mohela posjetit?
2015-10-07
To je radi zadovoljena jedinstvenog standarda, svi imaju one size.marcus-t wrote:A dobro, ako ti je to bitno zbog ugođaja.Eva wrote:On skraćujemarcus-t wrote:Tko ti je to? Ma i Židov bi postao ako treba.Eva wrote:Čak i kada bi morao i mohela posjetit?
Guest- Guest
Ne znam u šta je tebe tvoj muž uvjerio ali ja koliko znam, rezanje malo kožice ne utiče na veličinu.Eva wrote:To je radi zadovoljena jedinstvenog standarda, svi imaju one size.marcus-t wrote:A dobro, ako ti je to bitno zbog ugođaja.Eva wrote:On skraćujemarcus-t wrote:Tko ti je to? Ma i Židov bi postao ako treba.Eva wrote:Čak i kada bi morao i mohela posjetit?
2015-10-07
Page 11 of 45 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 45
Page 11 of 45