Odakle Đakiću od 22 godine i njegovom ocu hotel?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Odakle Đakiću od 22 godine i njegovom ocu hotel?
dat će ti banka na dobar projekt lovu, znam iz osobnog iskustva, ali su disproporcije zanimljive. kućanstvo ima prihod 50000kn, a otplaćuje kredit 100000kn. u svakoj poreznoj to je alarm. ne kod nas.catabbath wrote:Naravno da su "IvićPašalić" fore tipa "imao sam tako dobar projekt za koji bi mi svaka banka dala kredu" samo floskule.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
mlad je ima vremena izbrusit zanat.Noor wrote:yoda, kako odakle?
pa i đakići su jedni od vas, samo su sisali malo više od tebe
moraš još puno žganaca pojest
veber-
2014-12-30
veber wrote:dat će ti banka na dobar projekt lovu, znam iz osobnog iskustva, ali su disproporcije zanimljive. kućanstvo ima prihod 50000kn, a otplaćuje kredit 100000kn. u svakoj poreznoj to je alarm. ne kod nas.
Kredik kao IP možeš dobiti samo ako taj kredit podrazimijeva lovu koji su prao kroz tu banku prije. Btw. kad se politika "promijenila" lik je propao, banke su mu uzele sve te vile koje je sagradio "super projektrom".
pa zato je hypo i ukinuta. jer je bila servis za pranje love. od austrije pa do srbije.catabbath wrote:veber wrote:dat će ti banka na dobar projekt lovu, znam iz osobnog iskustva, ali su disproporcije zanimljive. kućanstvo ima prihod 50000kn, a otplaćuje kredit 100000kn. u svakoj poreznoj to je alarm. ne kod nas.
Kredik kao IP možeš dobiti samo ako taj kredit podrazimijeva lovu koji su prao kroz tu banku prije. Btw. kad se politika "promijenila" lik je propao, banke su mu uzele sve te vile koje je sagradio "super projektrom".
veber-
2014-12-30
ah, pa normalno. porezna mu posalje blokadu i kaze digni kredit, a kredit nece nitko dati zbog blokade i eto.veber wrote:istina.kaya wrote:, ljudi koji porez placaju par miljona bez problema dodu u skripac i u tom momentu bi im drzava odnosno porezna vani pomogla a tu ih pokopa da im kakav cardaklija otme stogod..
moj frend zbog neplaćanja naručitelja zapao u škripac. par milja eura samo u strojevima. 50ak zaposlenih. i zamolio je poreznu za odgodu pdv-a jer nije naplatio. kaj su mu rekli?
neka digne kredit.
na kraju je otpustio ljude, halu prodao. otvorio firmu u sloveniji i sada ima pogon u bregani u bivšem remontnom zavodu. dio radnika se vratio, a ostalo slovenci. još mu slovenci pomogli oko infrastrukture.
tako se to banani radi. a ovaj zapne jer je investirao miljone u pogon , njega bilo sto moze izbaciti iz takta da kasni s placenjem.
i sad nama epi poduzetnik s brodicem i porezom 700 eura mjesecno pausalno hoce dokazati kako je ovaj tvoj muljator jer vis kak on moze platiti porez..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hrvatistan je jedna od rijetkih država gdje se PDV naplaćuje po ispostavi računa, a ne po naplati.kaya wrote:ah, pa normalno. porezna mu posalje blokadu i kaze digni kredit, a kredit nece nitko dati zbog blokade i eto.
tako se to banani radi. a ovaj zapne jer je investirao miljone u pogon , njega bilo sto moze izbaciti iz takta da kasni s placenjem.
i sad nama epi poduzetnik s brodicem i porezom 700 eura mjesecno pausalno hoce dokazati kako je ovaj tvoj muljator jer vis kak on moze platiti porez..
meni je recimo končar bio dužan preko 200 dana, a ja sam platio pdv u roku od 15. srećom sam izvozio pa me nije dirala naplata, ali da sam radio isključivo za hr tržište poludio bi. zato sam i zatvorio na vrijeme, sve rasprodao. ostale nekretnine.
veber-
2014-12-30
a prije zatvaranja svima sam poslao zatezne kamate
a, oni mi obećali da nikad više neću radit za njih. nisu znali da zatvaram
a, oni mi obećali da nikad više neću radit za njih. nisu znali da zatvaram
2014-12-30
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa kada ja govorim HDZ=Jedinstvena Rusija, Putin=Kenwood Kenon,Sanader(stavljaj imena), Rusija=RH , isti obrazac ponašanja, isti mitovi, ista povjest, ista kontrola države, ista struktura ekonomije .Hektorović wrote:A jbt, ovakav tip hostile takeovera preko države i partijskog reketa, pa vi ste u kiflistanu zbilja jadranska Rusija :D
Nama su od svih slavenskih naroda ovako rusi po ovome najbliži(ok srbija, bosna, može i ukraina), puno su nam po svemu bliži rusi nego slovaci koje je drugo , treće najbrojnije prezime Horvat(Hrvat)
Ovakva shema otimačina firmi od strane lokalnih šerifa je totalno po Ruski :D
Čovjek se upita što su razlozi tog mentalnog sklopa... pa Česi su vrijedni i radišni...
i njima smo ukrali dijakriticke znakove..
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» BRE,,,, da svima bude jasno odakle masakri
» Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» "Vrati se odakle si došla, četnikušo"
» BRE,,,, da svima bude jasno odakle masakri
» Biži ća, vrati se odakle si došao, jebem ti sve po spisku...
Page 3 of 3