Moj Galebe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Moj Galebe
https://lokalni.vecernji.hr/gradovi/ponisten-natjecaj-za-obnovu-titova-galeba-12740
hehe
hehe
prošlog tjedna
https://narod.hr/hrvatska/problemi-za-obersnela-obnova-titovog-galeba-bit-ce-dvostruko-skuplja-nego-sto-je-planirano
https://narod.hr/hrvatska/problemi-za-obersnela-obnova-titovog-galeba-bit-ce-dvostruko-skuplja-nego-sto-je-planirano
Ima se može se, za neumrlog nema limita!
E sad mi nije jasno gdje je ona ekipa što uvijek laprda o vrtićima, o bolnicama, o školama, tvornicama...
E sad mi nije jasno gdje je ona ekipa što uvijek laprda o vrtićima, o bolnicama, o školama, tvornicama...
Re: Moj Galebe
Zar ne bi bilo najjeftinije potopiti ga negdje nasrid Jadrana?
Jedino na taj način bi mogao korisno poslužit nečemu.
Ribama, na primjer.
Ribama, na primjer.
dobro jutro...najgluplji ljevicari na svijetu i najbezobraznijitre wrote:Ima se može se, za neumrlog nema limita!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Zar ne bi bilo najjeftinije potopiti ga negdje nasrid Jadrana?
Ribama, na primjer.
kad kupimo F-16 mogo bi poslužit za vježbe gađanja raketama zrak more
a onda snimku kako falconi s
ili, umjesto da se obnavlja galeba, obnovit tim parama prvu lansirnu rampu za torpeda koja sad hrđa bezveze u rijeci
pa onda s nje ispalit jedan u plutajuću štakoranu za test
tre wrote:Ima se može se, za neumrlog nema limita!
e sad mene isto zanima oćel onaj što je radi aviJona hodo do zagreba radi sto milijuna kuna za galeba prošetat bar do grackog poglavarstva
ako dobije zadatak hoce..ali ga dobiti nece...marcellus wrote:tre wrote:Ima se može se, za neumrlog nema limita!
e sad mene isto zanima oćel onaj što je radi aviJona hodo do zagreba radi sto milijuna kuna za galeba prošetat bar do grackog poglavarstva
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako dobije zadatak hoce..ali ga dobiti nece...marcellus wrote:tre wrote:Ima se može se, za neumrlog nema limita!
možda dobije još jedan stan od debelog
marcel...nema prozirnijih od ovih 'domacih' ljevicara..i nesposbnijih..pa oni irud te nejebo ne znaju cak ni kamuflirati namjere i čini...i recimo glumiti neutralne..ono pucaju si konstatno u koljena...nevjerojatno da toliko glup i nesposoban moras biti...marcellus wrote:vuksadinare wrote:ako dobije zadatak hoce..ali ga dobiti nece...marcellus wrote:tre wrote:Ima se može se, za neumrlog nema limita!
možda dobije još jedan stan od debelog
2015-09-08
Ovo mi se jako sviđamarcellus wrote:Eroo wrote:Zar ne bi bilo najjeftinije potopiti ga negdje nasrid Jadrana?
Ribama, na primjer.
a onda snimku kako falconi sustaškimhrvatskim oznakama potapaju titin brod puštat antifama da im se diže malo tlak
ili, umjesto da se obnavlja galeba, obnovit tim parama prvu lansirnu rampu za torpeda koja sad hrđa bezveze u rijeci
tre wrote:Ovo mi se jako sviđamarcellus wrote:Eroo wrote:Zar ne bi bilo najjeftinije potopiti ga negdje nasrid Jadrana?
Ribama, na primjer.
a onda snimku kako falconi sustaškimhrvatskim oznakama potapaju titin brod puštat antifama da im se diže malo tlak
I ja ga volim. I to već godinama.
crvenkasti-
2014-04-17
Galeb treba obnoviti i uposliti da dovozi izbjeglice iz Afrike. A onda to s raketama....
omni-
2014-04-12
predlažem crvenog za kapetana a pusićku i bracu joj za prvog časnika, zatim marasa i kušćevića koji bi bili zaduženi za dobrodošlicu, odojka sam mislio predložiti za logistiku u brodu(hrana, voda, torte u obliku k...a) ali bojim se da bi on sam to sve pojeo pa sam odustao, zatim antu tomića, dežulovića, igora mandića...u svakom slučaju toliko bi ga nakrcao da ne bi ni jedan migrant u njega mogao stati i onda pokazno gađanje na dva km od obale da se raja može veseliti :)))))))omni wrote:Galeb treba obnoviti i uposliti da dovozi izbjeglice iz Afrike. A onda to s raketama....
marcellus wrote:prošlog tjedna
evo im moja donancija ... nije mnogo ali možda pomogne ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Meatke wrote:marcellus wrote:prošlog tjedna
evo im moja donancija ... nije mnogo ali možda pomogne ...
tre wrote:predlažem crvenog za kapetana a pusićku i bracu joj za prvog časnika, zatim marasa i kušćevića koji bi bili zaduženi za dobrodošlicu, odojka sam mislio predložiti za logistiku u brodu(hrana, voda, torte u obliku k...a) ali bojim se da bi on sam to sve pojeo pa sam odustao, zatim antu tomića, dežulovića, igora mandića...u svakom slučaju toliko bi ga nakrcao da ne bi ni jedan migrant u njega mogao stati i onda pokazno gađanje na dva km od obale da se raja može veseliti :)))))))omni wrote:Galeb treba obnoviti i uposliti da dovozi izbjeglice iz Afrike. A onda to s raketama....
Zašto mene? Pa ja sam, baš ono, dobar Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Zato i kažem, pa ne bi valjda srbinu povjerio da bude kapetan titovog galeba, imam potpuno povjerenje u tvoje sposobnosti.crvenkasti wrote:tre wrote:predlažem crvenog za kapetana a pusićku i bracu joj za prvog časnika, zatim marasa i kušćevića koji bi bili zaduženi za dobrodošlicu, odojka sam mislio predložiti za logistiku u brodu(hrana, voda, torte u obliku k...a) ali bojim se da bi on sam to sve pojeo pa sam odustao, zatim antu tomića, dežulovića, igora mandića...u svakom slučaju toliko bi ga nakrcao da ne bi ni jedan migrant u njega mogao stati i onda pokazno gađanje na dva km od obale da se raja može veseliti :)))))))omni wrote:Galeb treba obnoviti i uposliti da dovozi izbjeglice iz Afrike. A onda to s raketama....
Zašto mene? Pa ja sam, baš ono, dobar Hrvat.
Zar bi me stvarno ubio? Ne bi ti bilo žao?
Vidi kako milo gledam...
Vidi kako milo gledam...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2