Niche na aparatima Bacvice pobjedile
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Niche na aparatima Bacvice pobjedile
Demo je uvik zna odabrat pobjednika...muckodjubre wrote:Rez bi bio drugačiji da je igrao niče...zabio bi barem 2,3 gola i to je taman pobjeda
Guest- Guest
bafalo wrote:moje prvo sjećanje na oca je kad mi je kao malom možda sam imao 3-4 godine stavio ruku na rame i rekao sine ako ti priđe netko sa pujanki ili proba pričat sa tobom odma mi reci. tada nisam razumio o čemu se radi ali kasnije sam shvatio
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Samo periferija Splita!
<3
Čekaj, poslat ću ti nešto na pp...
:D
<3
Čekaj, poslat ću ti nešto na pp...
Guest- Guest
Pozdravite vasu majku gospodine milostivimuckodjubre wrote:Ante prekini s propagiranjem pederluka po forumu...autostreljaj se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Je ti znaš da su sad stanovi na Pujankama jedni od najtraženijih u gradu?PABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
Postali smo studentski kvart...
Guest- Guest
Muči Antonio, da samo znaš kakvu san sliku sad dobija u PP od NičonjePABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ti se meni obracas??? Nakon sto si mi pritija da ces mi se najebat imocke matere koja je hercegovka i zakleti navijac propalog kluba sa poljudaVerbal Kint wrote:Muči Antonio, da samo znaš kakvu san sliku sad dobija u PP od NičonjePABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
Niche je gospodin za tebe
2015-09-13
Smanji travu.fridrih_niche wrote:Je ti znaš da su sad stanovi na Pujankama jedni od najtraženijih u gradu?PABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
2015-09-13
U zadnjih 7 godina zapalim par puta godišnje...PABLO ESCOBAR wrote:Smanji travu.fridrih_niche wrote:Je ti znaš da su sad stanovi na Pujankama jedni od najtraženijih u gradu?PABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
<3
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Ti se meni obracas??? Nakon sto si mi pritija da ces mi se najebat imocke matere koja je hercegovka i zakleti navijac propalog kluba sa poljudaVerbal Kint wrote:Muči Antonio, da samo znaš kakvu san sliku sad dobija u PP od NičonjePABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
zar hercegovci nisu mahom za dinamo?
nesto se ovde ne uklapa, imocanin navija za dinamo-a keva mu hercegovka koja navija za 'ajduka.
Guest- Guest
U mene je to malo sjebano. Cila kuca i stric i pokojni dida i didov brat i moka stara i sestre svi su vatreni hajdukovvi bili ili jesu.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Ti se meni obracas??? Nakon sto si mi pritija da ces mi se najebat imocke matere koja je hercegovka i zakleti navijac propalog kluba sa poljudaVerbal Kint wrote:Muči Antonio, da samo znaš kakvu san sliku sad dobija u PP od NičonjePABLO ESCOBAR wrote:Mene je stid sto imaju moji stan u pujankama. Pokusali minjati ali nije lud niko da se minja sa pujankama
zar hercegovci nisu mahom za dinamo?
nesto se ovde ne uklapa, imocanin navija za dinamo-a keva mu hercegovka koja navija za 'ajduka.
Jedino ja i caca dinamovci. Sto se tice imotdkoga uvik smo imali 10% dinamovaca. A hercegovina je pola pola
2015-09-13
Otkako je Hrvatske, Dinamo je među mlađim generacijama izgubio dosta navijača po Dalmaciji i Hercegovini, pa i Slavoniji. Dijelom je za to kriva nova politička situacija, a najvećim dijelom Tuđman, Canjuga i Mamić. Po onome što sam čitao i čuo, 60-ih 70-ih je Dinamo imao jako puno navijača u imotskoj i sinjskoj krajini, puno više od 10%. U Hercegovini je imao prije uvijek većinu. O Slavoniji da ne pričam. Sad se to dosta izmijenilo.
Caca kaze da je 50ih dinamo imao i do 30 posto u imotskomRoland Deschain wrote:Otkako je Hrvatske, Dinamo je među mlađim generacijama izgubio dosta navijača po Dalmaciji i Hercegovini, pa i Slavoniji. Dijelom je za to kriva nova politička situacija, a najvećim dijelom Tuđman, Canjuga i Mamić. Po onome što sam čitao i čuo, 60-ih 70-ih je Dinamo imao jako puno navijača u imotskoj i sinjskoj krajini, puno više od 10%. U Hercegovini je imao prije uvijek većinu. O Slavoniji da ne pričam. Sad se to dosta izmijenilo.
2015-09-13
Samo sada sto se tice imotskoga zaboravi dinamo. Mi smo jedinke. U svim imotskim zaseocima torcidasi su organizirana vojska dok dinamovci su vecinom moga cace generacije 1947. Starci koji su vecinom u njemackoj ili se vratili. Ali sa 70 i kusur godina cisto sumnjam da odaju po gostovanjima
2015-09-13
Za kog će ti navijati sad kad se Hajduk ugasi?
Ma to su budale. Nemaju pribijene. Opsjednuti su sektom. Svi ti imocaniRoland Deschain wrote:Za kog će ti navijati sad kad se Hajduk ugasi?
2015-09-13
za hajduk je prije gotovo navijala cijela obala dalmacije..a u zagori je bilo dosta navijaca dinama...mislim da ih je bilo sigurno 30-tak%...u hercegovini ipak vise za dinamo...hajduk je imao dosta navijaca u hercegovini ali mislim da ne vise od 20% bar do devdesetih...dosta ih je bilo u mostaru,posusju..ali ljubuski,grude,siroki,međugorje,capljina gotovo 90% sigurno za dinamoPABLO ESCOBAR wrote:Caca kaze da je 50ih dinamo imao i do 30 posto u imotskomRoland Deschain wrote:Otkako je Hrvatske, Dinamo je među mlađim generacijama izgubio dosta navijača po Dalmaciji i Hercegovini, pa i Slavoniji. Dijelom je za to kriva nova politička situacija, a najvećim dijelom Tuđman, Canjuga i Mamić. Po onome što sam čitao i čuo, 60-ih 70-ih je Dinamo imao jako puno navijača u imotskoj i sinjskoj krajini, puno više od 10%. U Hercegovini je imao prije uvijek većinu. O Slavoniji da ne pričam. Sad se to dosta izmijenilo.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vjerojatno...ali vec osamdesetih je bilo manje dinamovaca..vjerojatno zbog gudelja i buljana bilo ej sve vise hajdukovaca a smanjivao se broj navijaca dinamaPABLO ESCOBAR wrote:Caca kaze da je 50ih dinamo imao i do 30 posto u imotskomRoland Deschain wrote:Otkako je Hrvatske, Dinamo je među mlađim generacijama izgubio dosta navijača po Dalmaciji i Hercegovini, pa i Slavoniji. Dijelom je za to kriva nova politička situacija, a najvećim dijelom Tuđman, Canjuga i Mamić. Po onome što sam čitao i čuo, 60-ih 70-ih je Dinamo imao jako puno navijača u imotskoj i sinjskoj krajini, puno više od 10%. U Hercegovini je imao prije uvijek većinu. O Slavoniji da ne pričam. Sad se to dosta izmijenilo.
2015-09-08
Realno vlaji i hercogovci su vise tada bili okrenuti zagrebu...hrpa ih je isla u zg studirat,radit...pa shodno tome dosta ih je navijalo za dinamo...a neki i iz inata radi splicana koji su se rugali vlajima..pa tu je i hrvatsko narocito kad je dinamo stavio sahovnicu u grb...hajduk je u ono vrijeme pedesetih i sezdesetih izgubio nesto navijaca u zagori i hercegovini jer je tad klubom drmao rigidna komunjara i jugic ante jurjevic baja koji je nametao komunisticki i jugoslavenski stih klubu...
2015-09-08
muckodjubre wrote:Rez bi bio drugačiji da je igrao niče...zabio bi barem 2,3 gola i to je taman pobjeda
Toliko bi ih samo škaricama šiknija. U devedest... :D
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3