Šibenski gradski vijećnik Anton Dobra prelazi u stranku Milana Bandića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šibenski gradski vijećnik Anton Dobra prelazi u stranku Milana Bandića
A onaj koji je drzao strazu nije lopov..to je cinio iz milosrdjaveber wrote:to je radio sa 16 i nije mažnjavao ali je čuvao stražu. pišeš kao da ide sada po samoboru i mažnjava radije.vuksadinare wrote:nije heroj..ali brate mili biti kokosar..ako si drpiga mazni pravu lovu ili stvar ko gospodin...i ako vec padas padni sa stilom da ti ostane za crne dane...u tome je razlika...i ovaj madjer je odsluzio svoje za kokosarenje u svezi šodera a ovaj ga opet optuzuje bez dokaza..jerbo ga je napustuilo pola clanstva ostala mu tajnica,cato i anka mrak paprikas wc skoljka 1500 eura..ali ona opet ima stila ne kokosari u maznjavanjuveber wrote:i? svoje je odslužio.
bandić u talu s hanžekovićem mazne milijardu i vama je heroj.
zakrpao rupetinu u proračunu grada nakon kradezejovca, nema prireza sva okolna sela imaju prijevoz djece do škole, stalno nešto gradi, a nisu fontane.
a bandić mažnjava uzduž i poprek i ako nisi bosančero nemreš ni smetlar postat.
i da šokre je bio dragovoljac hos-a, prošao sva ratišta na prvoj liniji.
za razliku od anemičnih i sličnih u ljubljanama, minhenu itd.
ali, ti, marc, bandić, Kenwood Kenon, kolinda samo su odraz hrvatske i hrvatskog društva.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i zato ti je bandić heroj, a ne lopov.marcellus wrote:veber wrote:to je radio sa 16 i nije mažnjavao ali je čuvao stražu
sa 29 i mažnjavao je
bandić je "faca" on je maznuo milijardu, a frend mu hažeković, gorio u paklu, ovrši penzića za 30kn.
i njih i vas simpatizere na bandere.
veber-
2014-12-30
DARINKO DUMBOVIĆ, gradonačelnik Petrinje i jedini saborski zastupnik Reformista, koji je dosad djelovao u Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti, izlazi iz Kluba zastupnika Milana Bandića.
"Ovog trenutka mi smatramo da taj broj prebjega, koji u suštini predstavljaju potpunu promjenu političke pozicije u odnosu na volju birača, kompromitira nas. Ti ljudi nisu izabrani na poziciji s koje mogu procijeniti podržati ili ne projekte vladajuće većine kao što mi možemo. Ljudi koji su došli izabrani su na drugoj političkoj poziciji. Nakon ovog neviđenog preokreta, da strateški partner lijevog centra koji je sve potpisao, to je HNS, promijeni kaput i postane strateški partner desnog centra, nakon toga je sve moguće. Nakon što je cijela jedna stranka prodala svoje glasače, ne treba se čuditi što se to događa pojedinačno. Mi se s time ne možemo složiti. Smatramo da je trenutak da počnemo djelovati samostalno u saboru", rekao je Radimir Čačić za N1 i objavio da Reformisti izlaze iz Kluba Milana Bandića.
"Ovog trenutka mi smatramo da taj broj prebjega, koji u suštini predstavljaju potpunu promjenu političke pozicije u odnosu na volju birača, kompromitira nas. Ti ljudi nisu izabrani na poziciji s koje mogu procijeniti podržati ili ne projekte vladajuće većine kao što mi možemo. Ljudi koji su došli izabrani su na drugoj političkoj poziciji. Nakon ovog neviđenog preokreta, da strateški partner lijevog centra koji je sve potpisao, to je HNS, promijeni kaput i postane strateški partner desnog centra, nakon toga je sve moguće. Nakon što je cijela jedna stranka prodala svoje glasače, ne treba se čuditi što se to događa pojedinačno. Mi se s time ne možemo složiti. Smatramo da je trenutak da počnemo djelovati samostalno u saboru", rekao je Radimir Čačić za N1 i objavio da Reformisti izlaze iz Kluba Milana Bandića.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Split dobio svog 'Bandica':Baldasar iz SDP-a prešao u stranku Milana Bandića
» Potop Milana Bandića: Izborni prag ne prelazi nigdje, čak ni u Zagrebu
» Dan žalosti u Zagrebu: Na sahrani Milana Bandića govoriće i patrijarh Porfirije
» isprdak milana bandica zalio se da ima mala primanja, kredit, obiteljsku situaciju; Sutkinja ga oslobodila!
» novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića
» Potop Milana Bandića: Izborni prag ne prelazi nigdje, čak ni u Zagrebu
» Dan žalosti u Zagrebu: Na sahrani Milana Bandića govoriće i patrijarh Porfirije
» isprdak milana bandica zalio se da ima mala primanja, kredit, obiteljsku situaciju; Sutkinja ga oslobodila!
» novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika Milana Bandića
Page 2 of 2