vulin je ipak najgluplji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
vulin je ipak najgluplji
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3185301/apsolutni-hit-vulin-je-uspeo-da-prevazidje-sam-sebe-ministar-odbrane-cestitao-bozic-patrijarhu-pavlu-foto
ovo ni maras ne može
ovo ni maras ne može
2014-04-19
Re: vulin je ipak najgluplji
irud te nejebo zar ih ima vise..duplikantidzango wrote:Koji od Vulina?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najmanje nekoliko:vuksadinare wrote:irud te nejebo zar ih ima vise..duplikantidzango wrote:Koji od Vulina?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Koji od Vulina?
ma svi...
Last edited by marcellus on 7/1/2019, 13:36; edited 1 time in total
2014-04-19
sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
Nego šta je bilo na kraju s onom njegovom tetkom iz kanade, jel još živa, dijeli li i dalje stanove i pare?
To bi bilo ispravno da nemate onog nepismenog za ministra. Dok on sastavi gramatički tačnu objavu rata, prođe i Vulin. A i red bi bio da sačekate one Erine F16, da nije za džabe matori Baracima glogonje mlatio.marcellus wrote:sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
Dobro je tetka. Sad svi tražimo po jednu tetku iz Kanade u okviru osnovnih ljudskih prava.marcellus wrote:Nego šta je bilo na kraju s onom njegovom tetkom iz kanade, jel još živa, dijeli li i dalje stanove i pare?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:To bi bilo ispravno da nemate onog nepismenog za ministra. Dok on sastavi gramatički tačnu objavu rata, prođe i Vulin. A i red bi bio da sačekate one Erine F16, da nije za džabe matori Baracima glogonje mlatio.marcellus wrote:sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
krstićević nepismen? Nije mi poznato, gdje?
krsticevic nepismen?..za njega se zna da ej zavrsio vojnu akademiju jna..diplomirao i na west pointu..ali za vuina niko nije siguran sto je uopce zavrsio..ono i dsz..?dzango wrote:To bi bilo ispravno da nemate onog nepismenog za ministra. Dok on sastavi gramatički tačnu objavu rata, prođe i Vulin. A i red bi bio da sačekate one Erine F16, da nije za džabe matori Baracima glogonje mlatio.marcellus wrote:sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
2015-09-08
A još mu vidi prezime, kakav je to Hrvat? Da je pravi, bio bi valjda Križević.marcellus wrote:dzango wrote:To bi bilo ispravno da nemate onog nepismenog za ministra. Dok on sastavi gramatički tačnu objavu rata, prođe i Vulin. A i red bi bio da sačekate one Erine F16, da nije za džabe matori Baracima glogonje mlatio.marcellus wrote:sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
Držim da je vulinu konkurencija ravna tek negdje u azijskim i afričkim pripizdinama, u evropi teško da možemo naći konkurenciju koja bi mu parirala(eventualno bosna ali sumnjam)
dzango wrote:A još mu vidi prezime, kakav je to Hrvat? Da je pravi, bio bi valjda Križević.marcellus wrote:dzango wrote:To bi bilo ispravno da nemate onog nepismenog za ministra. Dok on sastavi gramatički tačnu objavu rata, prođe i Vulin. A i red bi bio da sačekate one Erine F16, da nije za džabe matori Baracima glogonje mlatio.marcellus wrote:sve si mislim, da vas napadnemo sad dok je on ministar obrane, uzmemo natrag zemun i to...
pokatoličeni srbin, garant.
imamo mi konja za trku sa vulinom..beljkatre wrote:Držim da je vulinu konkurencija ravna tek negdje u azijskim i afričkim pripizdinama, u evropi teško da možemo naći konkurenciju koja bi mu parirala(eventualno bosna ali sumnjam)
2015-09-08
kaya wrote:dobro da nije cestitao papi franji
pandan bi bio da je čestitao papi ratzingeru odnosno benediktu... koji već godinama nije papa
Similar topics
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Najgluplji forumasi sa VIP
» najgluplji transferi ovog ljeta
» natjecanje najgluplji covjek svijeta
» Rijeka - najgluplji grad na svitu
» Najgluplji forumasi sa VIP
» najgluplji transferi ovog ljeta
» natjecanje najgluplji covjek svijeta
» Rijeka - najgluplji grad na svitu
Page 1 of 3