F16 o čemu se radi (da ero ponovo ne spama stotinjak tema pa da opet ne ispadne epic fail)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: F16 o čemu se radi (da ero ponovo ne spama stotinjak tema pa da opet ne ispadne epic fail)
Nije to banana , ja ću je kupit pa ću je pojist nego je to banan koju jedeš 30 godina
Ako ti ja nudim bananu koju ćeš jest deset godina po cijeni od 1 dinara a netko ti nudi banane po cijeni od 1,5 dinara koju ćeš jest trideset godina
Šta bi ti kupio ?
Ako ti ja nudim bananu koju ćeš jest deset godina po cijeni od 1 dinara a netko ti nudi banane po cijeni od 1,5 dinara koju ćeš jest trideset godina
Šta bi ti kupio ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: F16 o čemu se radi (da ero ponovo ne spama stotinjak tema pa da opet ne ispadne epic fail)
Oće da kupimo njihove avione al onda radije nek uzmu osam novih nego 12 starih koje za deset godina moraš bacit i opet novi natječaj raspisat i uzet opet neke nove avionevuksadinare wrote:opet nisi shvatio...meni ej ovo sve cudno i previse cudno..da bas oko zrakoplova zapinje sa amerima...propala su tri natjecaja...za prva dva nismo dobili suvislo objasnjenje zasto....nego 'nemamo love'..a raspisujes natjecaj za zrakoplove a love kao navodno nemas...govorim sto stoji iza svega toga iza kulisa...oko zrakoplova...uvijek na koncu zavrsi na amerima..malo precudnoRayMabus wrote:Ma koje oružje šta pričaš gluposti , shvati konačno da se avion kupuje na 30 godina a ne na deset
Nije bitna cijena nego cijena i vremenski period
Jes ti glup vučina ? Ozbiljno te pitam
2014-04-11
ja bi kupio americke da se konacno ova zamrzlama i nejasnoce prekinu...svaki natjecaj nam ameri sjebu...ne moze se to vise podvuci pod crtu 'slucajno'...ako im je neko od nasih prije ili sad svejedno obecao da cemo samo kupiti americke zrakoplove onda to nek kazu a ne izmotavati se i zajebavati drugu konkurenciju...RayMabus wrote:Nije to banana , ja ću je kupit pa ću je pojist nego je to banan koju jedeš 30 godina
Šta bi ti kupio ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Obje banane u ovoj priči su američkevuksadinare wrote:ja bi kupio americke da se konacno ova zamrzlama i nejasnoce prekinu...svaki natjecaj nam ameri sjebu...ne moze se to vise podvuci pod crtu 'slucajno'...ako im je neko od nasih prije ili sad svejedno obecao da cemo samo kupiti americke zrakoplove onda to nek kazu a ne izmotavati se i zajebavati drugu konkurenciju...RayMabus wrote:Nije to banana , ja ću je kupit pa ću je pojist nego je to banan koju jedeš 30 godina
Šta bi ti kupio ?
Niks stari američki F16 , to je duplo skuplje na period od trideset godina
2014-04-11
...nas problem je kad dođe nova vlast onda mjenjaju pravila igre i svatko radi po svome..ne tice se to samo zrakoplova..a to ne vole strani ulagaci,ponuđaci i slicno..zato nas prcaju..ako je npr.susak dogovorio da od amera kupujemo oruzje,zrakoplove svejedno onda postoji ugovor...o tome..i ameri se hoce drzati toga..mi ne...mi moramo biti posteni i reci amerima..ne zelimo samo od vas kupovati,dobijati ali u tom slucaju ne mozes vise racunati na amera kao cvrstog savezniak ili starteskog partnera a to je ono sto se nasi ne ufaju reci i tarziti..nego mzljaju i izmotavaju se a ne zele direktno u oci da to kazu ameru
2015-09-08
https://vijesti.hrt.hr/481665/je-li-hrvatska-u-prici-oko-f-16-izigrana
Ostavka, ostavka...
Za nepismenu talibansku sirotinju, a i one druge.
S desna u lijevo, tim redom. Glede na raspored sugovornika u studiju, naravno.
Ostavka, ostavka...
Za nepismenu talibansku sirotinju, a i one druge.
S desna u lijevo, tim redom. Glede na raspored sugovornika u studiju, naravno.
Takvi dogovori nepostoje , moš kupit i francuske avione , bitno je da je NATOvuksadinare wrote:...nas problem je kad dođe nova vlast onda mjenjaju pravila igre i svatko radi po svome..ne tice se to samo zrakoplova..a to ne vole strani ulagaci,ponuđaci i slicno..zato nas prcaju..ako je npr.susak dogovorio da od amera kupujemo oruzje,zrakoplove svejedno onda postoji ugovor...o tome..i ameri se hoce drzati toga..mi ne...mi moramo biti posteni i reci amerima..ne zelimo samo od vas kupovati,dobijati ali u tom slucaju ne mozes vise racunati na amera kao cvrstog savezniak ili starteskog partnera a to je ono sto se nasi ne ufaju reci i tarziti..nego mzljaju i izmotavaju se a ne zele direktno u oci da to kazu ameru
2014-04-11
kad smo mi u pitanju nista nije nemoguce...RayMabus wrote:Takvi dogovori nepostoje , moš kupit i francuske avione , bitno je da je NATOvuksadinare wrote:...nas problem je kad dođe nova vlast onda mjenjaju pravila igre i svatko radi po svome..ne tice se to samo zrakoplova..a to ne vole strani ulagaci,ponuđaci i slicno..zato nas prcaju..ako je npr.susak dogovorio da od amera kupujemo oruzje,zrakoplove svejedno onda postoji ugovor...o tome..i ameri se hoce drzati toga..mi ne...mi moramo biti posteni i reci amerima..ne zelimo samo od vas kupovati,dobijati ali u tom slucaju ne mozes vise racunati na amera kao cvrstog savezniak ili starteskog partnera a to je ono sto se nasi ne ufaju reci i tarziti..nego mzljaju i izmotavaju se a ne zele direktno u oci da to kazu ameru
2015-09-08
Nepostoji to , jesmo uzeli njemačke samohodne haubice ? Eto vidišvuksadinare wrote:kad smo mi u pitanju nista nije nemoguce...RayMabus wrote:Takvi dogovori nepostoje , moš kupit i francuske avione , bitno je da je NATOvuksadinare wrote:...nas problem je kad dođe nova vlast onda mjenjaju pravila igre i svatko radi po svome..ne tice se to samo zrakoplova..a to ne vole strani ulagaci,ponuđaci i slicno..zato nas prcaju..ako je npr.susak dogovorio da od amera kupujemo oruzje,zrakoplove svejedno onda postoji ugovor...o tome..i ameri se hoce drzati toga..mi ne...mi moramo biti posteni i reci amerima..ne zelimo samo od vas kupovati,dobijati ali u tom slucaju ne mozes vise racunati na amera kao cvrstog savezniak ili starteskog partnera a to je ono sto se nasi ne ufaju reci i tarziti..nego mzljaju i izmotavaju se a ne zele direktno u oci da to kazu ameru
2014-04-11
Rasprava o tim avionima je postala glupa , hdz nek radi šta god oće jer ja im neću kupovat nešto šta je skuplje od svojih para nego če se braniteljima uzet od penzija
2014-04-11
jebe se amerima za njemacke haubice,oklopnajke i slicno..tu je tehnologija prizvodnje manje vise ista kod svih...za razliku od zrakoplova,raketnih sistema gdje je tehnologija ipak daleko vise sofisticiranija i napredak puno veciRayMabus wrote:Nepostoji to , jesmo uzeli njemačke samohodne haubice ? Eto vidišvuksadinare wrote:kad smo mi u pitanju nista nije nemoguce...RayMabus wrote:Takvi dogovori nepostoje , moš kupit i francuske avione , bitno je da je NATOvuksadinare wrote:...nas problem je kad dođe nova vlast onda mjenjaju pravila igre i svatko radi po svome..ne tice se to samo zrakoplova..a to ne vole strani ulagaci,ponuđaci i slicno..zato nas prcaju..ako je npr.susak dogovorio da od amera kupujemo oruzje,zrakoplove svejedno onda postoji ugovor...o tome..i ameri se hoce drzati toga..mi ne...mi moramo biti posteni i reci amerima..ne zelimo samo od vas kupovati,dobijati ali u tom slucaju ne mozes vise racunati na amera kao cvrstog savezniak ili starteskog partnera a to je ono sto se nasi ne ufaju reci i tarziti..nego mzljaju i izmotavaju se a ne zele direktno u oci da to kazu ameru
2015-09-08
Pa dobro uzet će se f16 samo kažem radije novih osam pa si miran 30 godina nego 12 starih pa svako deset godina trčat radit natječaje
Nema stvarno nikakve logike te stare uzimat , ni s bilo koje strane ni financijske ni borbene ni s vremenske
Nema stvarno nikakve logike te stare uzimat , ni s bilo koje strane ni financijske ni borbene ni s vremenske
2014-04-11
Tu tematiku F 16 triba odjebat i nek se hdz snalazi
Uzmu li skuplju opciju za deset godina će se ta nova miljarda dolara uzet braniteljima a ne od nas drugih
Eto pa sad uzimajte šta god očete
Uzmu li skuplju opciju za deset godina će se ta nova miljarda dolara uzet braniteljima a ne od nas drugih
Eto pa sad uzimajte šta god očete
2014-04-11
Mladi su iiselili , natalitet je krahira
Uzmete li stare f16 za deset godina ide novi natječaj a za deset godina nema ljudi u Hrvatskoj dakle jedino na vašim penzijama se nova miljarda dolara može uzet
Eto uzmite šta god očete
Uzmete li stare f16 za deset godina ide novi natječaj a za deset godina nema ljudi u Hrvatskoj dakle jedino na vašim penzijama se nova miljarda dolara može uzet
Eto uzmite šta god očete
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Dakle da se mene pita, prije svega opcija F-16 block 70
Ček, ček...zr nije isto star kao i Barak?
Poduči nas u čemu je razlika?
@Yoda:
"Moderni F-16block 70, 10ak milijardi kuna, miran si 30-40godina..."
Postoji samo F-16 C/D Block 70 i F-16 C/D Barak. Koja je razlika?
Nema je, osim što Barak ima veću nosivost i dolet. I jaču avioniku.
Za 3000 sati naleta po platformi je Barak svakako bolji avion.
A ti aj lipo sidi u golf dvojku i piči...
"Moderni F-16block 70, 10ak milijardi kuna, miran si 30-40godina..."
Postoji samo F-16 C/D Block 70 i F-16 C/D Barak. Koja je razlika?
Nema je, osim što Barak ima veću nosivost i dolet. I jaču avioniku.
Za 3000 sati naleta po platformi je Barak svakako bolji avion.
A ti aj lipo sidi u golf dvojku i piči...
Sve je to trash.
dzango wrote:Ima li ko jači?
Naravno -
Guest- Guest
kofein wrote:dzango wrote:Ima li ko jači?
Naravno -
Guest- Guest
Eroo wrote:F-16 C/D Block 70
Tog nema na popisu, zanimljivo.
https://en.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-16_Fighting_Falcon_variants
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:
Block70 koji bi nam bio najbolja opcija
Definitivno. Riješenje za nekoliko slijedećih desetljeća.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska se pridružuje Borbenoj skupini EU-a, evo o čemu se radi
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
» '' Oko Ine je danas izbila ogromna afera. Evo o čemu se radi''
» TOLUŠIĆ ISTRAŽUJE O ČEMU SE RADI Ova je fotografija zapalila internet
» Nova prestižna funkcija za tajanstvenu HDZ-ovku; evo o čemu se radi
» Desničari uzrujani zbog odobrenja EU za hranu od kukaca. Istražili smo o čemu se radi
Page 2 of 3