Hristos se rodi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hristos se rodi
pismejker wrote:Sretan Božić vjernicima Pravoslavne Ispovijesti..Hristos se rodi..!!!
Last edited by pismejker on 7/1/2019, 18:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nebitno za vjeru.flumen wrote:dzango wrote:Vaistinu se rodi.
prema Sv. Pismu se mogao roditi u martu ili oktobru, a nikako u decembru ili januaru...zato pitam...
Regoč wrote:Nebitno za vjeru.flumen wrote:dzango wrote:Vaistinu se rodi.
prema Sv. Pismu se mogao roditi u martu ili oktobru, a nikako u decembru ili januaru...zato pitam...
zato ja razumijem bolje one koji ne vjeruju...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ej, Stanojko, eno ti Putin odlikovao Vučića na Božić! Štaš sad?
crvenkasti-
2014-04-17
Nista. U subotu opet na protest.crvenkasti wrote:Ej, Stanojko, eno ti Putin odlikovao Vučića na Božić! Štaš sad?
ovi što ti ovdje čestitaju božić... svi bi te zaklali.. idi na pravoslavlje.. tamo je iskrenoStanojko wrote:ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!
Guest- Guest
metilda wrote:ovi što ti ovdje čestitaju božić... svi bi te zaklali.. idi na pravoslavlje.. tamo je iskrenoStanojko wrote:ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!
kako ovo moze netko pomislit kamo li napisat..
kic wrote:metilda wrote:ovi što ti ovdje čestitaju božić... svi bi te zaklali.. idi na pravoslavlje.. tamo je iskrenoStanojko wrote:ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!
kako ovo moze netko pomislit kamo li napisat..
a maiketi, čitaš li ti svoj forum...
Guest- Guest
otvorim forum ponekad i naletim bas na ovakve postove od tebe, ne treba mi dalje..
Koja si ti ........ e vis,tu projiciras na druge svoje osjecaje,ali ono iskreno..etoc,ja sam srbima,rusima i ostalima vjernicima Pravoslavne vjere od srca i iskreno cestitao..i ne bi kloo nikoga,niti pileta...metilda wrote:ovi što ti ovdje čestitaju božić... svi bi te zaklali.. idi na pravoslavlje.. tamo je iskrenoStanojko wrote:ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!
Sad brzo tamo 10 Joče naša i 20 helou Marija..i onda si par puta bicem po ledjima daj....eeeeeeee...
Guest- Guest
kic wrote:
otvorim forum ponekad i naletim bas na ovakve postove od tebe, ne treba mi dalje..
uvijek je makar jedan nick sakriven, pretpostavljam da si to ti..... i onda naiđeš baš na moj post... urnebesno.. a svako malo prijetiš banovima...
Guest- Guest
pismejker wrote:Koja si ti ........ e vis,tu projiciras na druge svoje osjecaje,ali ono iskreno..etoc,ja sam srbima,rusima i ostalima vjernicima Pravoslavne vjere od srca i iskreno cestitao..i ne bi kloo nikoga,niti pileta...metilda wrote:ovi što ti ovdje čestitaju božić... svi bi te zaklali.. idi na pravoslavlje.. tamo je iskrenoStanojko wrote:ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!
Sad brzo tamo 10 Joče naša i 20 helou Marija..i onda si par puta bicem po ledjima daj....eeeeeeee...
joj pis, makar ti znaš za crni humor. . stalno ovaj forum nazivaju ustaškim... pa rekoh da se crnohumorno našalim.. već sam izmolila pokoru
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hristos se rodi
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
» Orbanov plan : Tko rodi četvero djece više nikad neće morati plaćati porez
» hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
Page 3 of 3