40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Page 4 of 32
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Re: 40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Zar vlast ne proizlazi iz narod?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Zar vlast ne proizlazi iz narod?
Donekle.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
glupost proizlazi iz naroda,vlast su samo oni najuspjesniji zauzeti vrh mase i skidati kajmak
Guest- Guest
U nas nema demokracije , kakva je to demokracija gdje ti Pupovac i sedam patuljaka kroje vlast ?
Pa sve članice EU zajedno nemaju osam zastupnika nacionaonih manjina a mi četiri miljona stanovnika pa ih imamo osam
Nakaradna demokracija
Nema u nas d od demokracije a to se vidi kako su ovaj referendum a to je volja naroda sklonili ispod stola i nikom ništa
Vlast je uzurpirana od hdza , pupovca ,Vrdoljaka i Sauche
Pa sve članice EU zajedno nemaju osam zastupnika nacionaonih manjina a mi četiri miljona stanovnika pa ih imamo osam
Nakaradna demokracija
Nema u nas d od demokracije a to se vidi kako su ovaj referendum a to je volja naroda sklonili ispod stola i nikom ništa
Vlast je uzurpirana od hdza , pupovca ,Vrdoljaka i Sauche
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
demokracija ne postoji,tutleci jedni..
Guest- Guest
Pa u nas nepostoji ni ta ....samo nakaradnapismejker wrote:demokracija ne postoji,tutleci jedni..
Zato mladi ljudi i biže a onda baš ti od kojih su pobjegli kao njima je stalo do demografije
A eto za već godinu dvije otkrit će se pravi razmjeri katastofe
Sad je 147 tisuća nezaposlenih i trideset tisuća beba godišnje
Nezaposlenost će padat a ni bebe nestoje dobro
2014-04-11
Prva stvar u ovoj državi ako želite da stvari krenu bolje vam je micanje Pupovca i sedam patuljaka odnosno micanje nakaradne demokracije
Nemorate se trudit ni za demografiju ni privlačenje investicija
Nitko vam neće doći u nakaradnu demokraciju
Nemorate se trudit ni za demografiju ni privlačenje investicija
Nitko vam neće doći u nakaradnu demokraciju
2014-04-11
demokracija ne postoji niti na nivou ljuckog pojedinca..ĆKad te criva stisnu,kenjati moras ici..jel...muss,nema ja bih ja ne bih..RayMabus wrote:Pa u nas nepostoji ni ta ....samo nakaradnapismejker wrote:demokracija ne postoji,tutleci jedni..
Zato mladi ljudi i biže a onda baš ti od kojih su pobjegli kao njima je stalo do demografije
A eto za već godinu dvije otkrit će se pravi razmjeri katastofe
Sad je 147 tisuća nezaposlenih i trideset tisuća beba godišnje
Nezaposlenost će padat a ni bebe nestoje dobro
Guest- Guest
Svetac mi nemamo niti tu tzv demokraciju ni d od toga
Samo nakaradnu , Pupy i sedam patuljaka
Nema potrebe da pričaš o demokraciji kad je mi ni nemamo
Samo nakaradnu , Pupy i sedam patuljaka
Nema potrebe da pričaš o demokraciji kad je mi ni nemamo
2014-04-11
pih, demokracija
jbte sto se smatra demokracijom
di je covjecanstvo iza mog plemena
svjetlosne godine
svjetlosne
svjetlosne godine
svjetlosne
svjetlosne godine
svjetlosne
Guest- Guest
Naša je nakaradna , mi smo i Sokrata zajebali , izmisli smo zastupnike nacionalnih manjina u tolikom broju da mogu utjecat na formiranje vlastiLeviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
Nitko nema šta mi imamo
I nešalim se : Hrvatska je jedina takva država na ovoj planeti
Za nas još nisu izmislili pojam u enciklopediji
2014-04-11
a gle razmislikic wrote:RayMabus wrote:Ovo je presmješno ovaj tekst u jutarnjem , veću propagandu odavno nisam pročitaRayMabus wrote:Pa da su mi povečali plaću za 20% tj tisuću kuna nebi dao otkaz prije dvi godine i sad cilo vrime leža doma i bez volje za raditkic wrote:
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/zasto-su-zapravo-place-u-hrvatskoj-toliko-niske-i-zbog-cega-rezanje-poreza-nece-pomoci/8245391/
Lik priča pizdarije , nitko ovdje ni neočekuje njemačku plaću nego baš tih 20%
Ja sam zbog tih 20% da otkaz , ležim doma ima dvi godine i nemam uopće volje radit više za kikiriki i uhljebe
Ono učitelji prosvjeduju da im se plaća digne pazi sad ovo 5% a on nama objašnjava u tekstu pazi sad ovo Kako to šta bi ukidanjem poreza i doprinosa na plaću nebi bilo ko u Njemačkoj i da bi se samo digla 20%
Samo 20%
A učitelji ti prosvjeduju za 5% povišice
Ti to nas zajebavaš ?!?!?!?!?!?
izgleda da nije tako jednostavno dignuti placu 1000kn..
nasa proizvodnja je skart u biti.
u RH imaš oko 800 000 ljudi u privatnom sektoru, i oko 600 000 uhljeba, u državnom sektoru. možeš misliti kolika je produtivnost nekoga recimo od 500 zaposlenih u banovini u Splitu
makni uhljebe za državne sise, privatiziraj dosta toga, otpusti višak administracije, i naša produktivnost bi doslovno došla na razinu finske..
recimo da otpustiš 300 000 od uhljeba(što razjebavanjem njihih radnih mjesta, što privatizacijom njihovim propalih firmi, što otpuštanjem) , to je skok produktivnosti za 50%..
to je onda 64+50%(32) =106
a produktivnost finske je 108
dakle točno je , kada mene ameri ovo lito pitali, "pa sa svima kojima smo se susreli u ovom putovanju, svi vrijedni, rade po 12h , svi se trude, dobra usluga, kako imate tako loš standard"..
onda ja njemu objasnim da za jednog zaposlenog u privatnom sektoru, dolazi pazi ovo 2 parazita(0.7 uhljeba i 1.3 penzića).. ovi se nemogu načuditi koliko neproduktivnog stanovništva ima na jednog produktivnog..
Nije to problem..problem jest sto ste vi shebani do dna,pa primjer i sasvim irelevantna grupacija vas moze izbaciti iz kolosjeka..RayMabus wrote:Naša je nakaradna , mi smo i Sokrata zajebali , izmisli smo zastupnike nacionalnih manjina u tolikom broju da mogu utjecat na formiranje vlastiLeviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
Nitko nema šta mi imamo
Guest- Guest
ma jos daljepismejker wrote:Djes sad Levi??alfa Centaury???Leviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
jebate, mi primitivci imamo savrsen oblik onog sto bi se nazvalo demokracija vec eonima
mislim, pa stvarno steta sto nemamo svoju teritoriju da javno pokazemo svijetu sto su baje
Pa u biti vasa teritorija je tamo gdje ste,jel..logika..pleme je sasvim odlicna stvar,i o tome bi trebalo da svi razmisljaju..sve ostal ovodi u konflikti konacno sranje..Leviathan2 wrote:ma jos daljepismejker wrote:Djes sad Levi??alfa Centaury???Leviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
jebate, mi primitivci imamo savrsen oblik onog sto bi se nazvalo demokracija vec eonima
mislim, pa stvarno steta sto nemamo svoju teritoriju da javno pokazemo svijetu sto su baje
Guest- Guest
Jest baš je to problempismejker wrote:Nije to problem..problem jest sto ste vi shebani do dna,pa primjer i sasvim irelevantna grupacija vas moze izbaciti iz kolosjeka..RayMabus wrote:Naša je nakaradna , mi smo i Sokrata zajebali , izmisli smo zastupnike nacionalnih manjina u tolikom broju da mogu utjecat na formiranje vlastiLeviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
Nitko nema šta mi imamo
Malo bolje proanaliziraj tu šemu išemu i osam zastupnika nacionaonih manjina
Baš je to problem
2014-04-11
Levi,Leviathan2 wrote:ma jos daljepismejker wrote:Djes sad Levi??alfa Centaury???Leviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
na koji način se demokracija očituje u vašem plemenu?
ma jest, al nismo u potpunoj kintroli teritorija koji je nas povjesno, cak ni onog na kojem obitavamopismejker wrote:Pa u biti vasa teritorija je tamo gdje ste,jel..logika..pleme je sasvim odlicna stvar,i o tome bi trebalo da svi razmisljaju..sve ostal ovodi u konflikti konacno sranje..Leviathan2 wrote:ma jos daljepismejker wrote:Djes sad Levi??alfa Centaury???Leviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
nasrali srbi hrvati i ostali neke drzave tamo
a malobrojni smo da to rastjeramo
kuku,ako vas takvi drze za joojca...RayMabus wrote:Jest baš je to problempismejker wrote:Nije to problem..problem jest sto ste vi shebani do dna,pa primjer i sasvim irelevantna grupacija vas moze izbaciti iz kolosjeka..RayMabus wrote:Naša je nakaradna , mi smo i Sokrata zajebali , izmisli smo zastupnike nacionalnih manjina u tolikom broju da mogu utjecat na formiranje vlastiLeviathan2 wrote:pih, demokracija
svjetlosne godine
svjetlosne
Nitko nema šta mi imamo
Malo bolje proanaliziraj tu šemu išemu i osam zastupnika nacionaonih manjina
Baš je to problem
Guest- Guest
147 tisuća nezaposlenih , trideset tisuća beba godišnje
Osam zastupnika manjina vam nije problem ?
Super , idemo dalje : 80 tisuća nezaposlenih i 25 tisuća beba godišnje
Očete još ?
Osam zastupnika manjina vam nije problem ?
Super , idemo dalje : 80 tisuća nezaposlenih i 25 tisuća beba godišnje
Očete još ?
2014-04-11
Page 4 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
Page 4 of 32