40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Page 17 of 32
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Re: 40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
AssadNaPodmornici wrote:ako se na mene odnosi savjete, hvala bogu, ne planiram ići vanka, jer sišem državu..Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Obzirom da kmečiš, bolje ti je naći dobrog poslodavca i potruditi se za dobru plaću tu u Hrvatskoj u Dalmaciji ipak ne vjerujem da si tipus koji će poći u švecku oderati se za plaću koju pojedu režije.
Ja nerado dijelim savjete osobne prirode, ali ću ovdje napraviti mali iznimku.
Bolje mu je da ode van, čisto da se kasnije ne grize kako je mogao, ali je bio glup pa nije i zato što nije uzeo pare koje su mu se same nudile ima egzistencijalnih problema u državi koju još i teško prezire pa i mrzi.
Nemoj računati da će to trajati dovijeka i pazi da te ne spopadne baš kada budeš egzistencijalno najosjetljiviji, a to bi se lako moglo dogoditi.
Murphyjev takon.
Dakle, uči njemački, pretpostavljam da engleski već znaš dovoljno da razumiješ naredbu poslodavca koju hrpu posuđa treba oprati odmah, a koju možeš kasnije.
Guest- Guest
Pa rekao si da si uplatio porez i da ti ja moram biti zahvalan i eto da nije tebe mi ostali bi umrli od gladiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Jel ti shvačaš.šta si ti meni reka ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa jel vidiš lika : on je uplatio porez u visini deset plaća nekom uhljebu u agenciji za posmatranje zraka i onda upada meni kako on mene rani i plaća mi režijemortal wrote:
Epi stvarno postaješ gadljiv izjavom
ZADRŽALI SMO TEBE U HRVATSKOJ???
šta si ti ??
bravo mabus i ja sam na te podjebe jako alergična
gamad si podjelila između sebe druge ostavili da ne mogu do kruha a sad još debelo jebu u mozak
pizda li im materina kako se igraju Bogova i progona Hrvata
STVARNO IH SVE TREBA POSKIDATI TAMAN NAM BILO ZADNJE
Ma nokautirat ću ga odma šakon u glavu
Smeće jedno
Ja sam uplatio svoje novce državi koju poštujem i to dosta novaca.
Pred državom sam čist i neka se troši u javne svrhe.
To ej biti građanin i poštivati državu a ne jalnuš.
Ne razumijem kako si ti shvatio, a znam što sam rekao.
Znači moj rad nevrijedi ti me hraniš i plaćaš moje režije
Puknit ću te šakon u glavu neš znat kako se zoveš samo mi to još jednom reci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ako se na mene odnosi savjete, hvala bogu, ne planiram ići vanka, jer sišem državu..Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Obzirom da kmečiš, bolje ti je naći dobrog poslodavca i potruditi se za dobru plaću tu u Hrvatskoj u Dalmaciji ipak ne vjerujem da si tipus koji će poći u švecku oderati se za plaću koju pojedu režije.
Bolje mu je da ode van, čisto da se kasnije ne grize kako je mogao, ali je bio glup pa nije i zato što nije uzeo pare koje su mu se same nudile ima egzistencijalnih problema u državi koju još i teško prezire pa i mrzi.
Nemoj računati da će to trajati dovijeka i pazi da te ne spopadne baš kada budeš egzistencijalno najosjetljiviji, a to bi se lako moglo dogoditi.
Murphyjev takon.
Dakle, uči njemački, pretpostavljam da engleski već znaš dovoljno da razumiješ naredbu poslodavca koju hrpu posuđa treba oprati odmah, a koju možeš kasnije.
Da je on lik koji hoće raditi već bi bio vanka ili tu ne bi njurgao...
Ne, ne...taj ostaje i cijeli svijet krivi zbog vlastitih neispunjenih ambicija koje je zamišljao ispijajući makijato.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa ti imaš cilu godinu 10 000kn vrh. meni je samo 8 mjesec bio takav, 9 već 16 000kn.. zima, na crno 3000-4000 + poticaji od dražve :D a skupi se..dobro biti će bolje.. biti će još više love na crno , plus još veći poticaji od države.. fala epikuru tebi mortalki i viliiju što nam uplaćujetedanni1 wrote:Eto...ja ne znam tko tu ima obraza srat o lošoj situaciju u RH.AssadNaPodmornici wrote:ako se na mene odnosi savjete, hvala bogu, ne planiram ići vanka, jer sišem državu.. računa sam da mi je država samo fakultet platila 200 000kn realnih troškova.,. 8mjesec, prijavljen na 3000kn, a fala bogu dobija 21 000kn (samo 8mjesec) sve na ruke. jesam taj mjesec odradio svaki dan od 7h do 20h ali OK.. i dalje radim na crno. zimi koristim neke državne poticaje . a iman u planu provesti još jedno ulaganje gdje neću platiti ništa poreza a država će mi još dati poticaja , isuse sišem masno i doprinosim i snalazim se. postao sam jedan od vas pa pošto sam pametniji posisati ću iz ove države duplo više nego vi. a doprinjeti još manje. . još jedino mi fali članska iskaznica HDZa a mogao sam i to riješiti, jedan koji je visoko u HDZ mi je rekao "aj odradi to za mene, ubacit ću te u stranku imaš faks , daleko te mogu progurati" , ma nisam tija.. eto još jedino sam to odjeba onda bi bi totalno kao vi.. :DSpeare Shaker wrote:
a sada jebiga, većina mojih frendova otišla vanka, neka neće niti ovaj model koji ja , ti , metilda, epikur, i ostali provodimo, budemo mi razjebali ovaj sustav, uči i ti njemački a ostali engleski koji neznaju , bude vam trebalo
Ja sam sa 10-11000 kn prihoda naj jadnije plačen i najsiromašniji sam i ne kukam.
Koju pičku materinu još hoćete? Svi imate bar 20 000+ primanja i tu serete o nemogučnosti života u RH.
dajte molima nas...ne serite.
Nema na čemu, dobit ćeš i sljedeći mjesec al ne pizdi brte.
Baš.
Samo kukaju i cvile i to u pravilu ovi koji najviše imaju.
opaaa
daniju je sa 6 na 10 i sve to u par mjeseci...
...dobar je.
...dobar je.
2014-12-30
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ako se na mene odnosi savjete, hvala bogu, ne planiram ići vanka, jer sišem državu..Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Murphyjev takon.
Da je on lik koji hoće raditi već bi bio vanka ili tu ne bi njurgao...
Ne, ne...taj ostaje i cijeli svijet krivi zbog vlastitih neispunjenih ambicija koje je zamišljao ispijajući makijato.
Pa dobro, neka njurga. Svakome njegovo.
Ali pitat će ga starost gdje mu je bila mladost.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa rekao si da si uplatio porez i da ti ja moram biti zahvalan i eto da nije tebe mi ostali bi umrli od gladiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Jel ti shvačaš.šta si ti meni reka ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Pa jel vidiš lika : on je uplatio porez u visini deset plaća nekom uhljebu u agenciji za posmatranje zraka i onda upada meni kako on mene rani i plaća mi režije
Smeće jedno
Nisam se obraćao tebi osobno ali da uplatio sam porez i da on se raspoređuje i drugim ljudima.
Evo yoda mi se i zahvaljuje što ga financiram i aben isto. Ako ti nisi u tom krugu, na tebe se ne odnosi.
2015-08-06
7400 preko banke i 2500 -3500, ovisno o prekovremenim na crno.veber wrote:opaaa
...dobar je.
Tu i tamo neki fuš, al izbjegavam to, neda mi se.
fino.danni1 wrote:7400 preko banke i 2500 -3500, ovisno o prekovremenim na crno.veber wrote:opaaa
...dobar je.
ja uopće ne radim.
veber-
2014-12-30
danni1 wrote:7400 preko banke i 2500 -3500, ovisno o prekovremenim na crno.veber wrote:opaaa
...dobar je.
pristojno
2015-08-06
I ja bi tako rado.veber wrote:fino.danni1 wrote:7400 preko banke i 2500 -3500, ovisno o prekovremenim na crno.veber wrote:opaaa
...dobar je.
ja uopće ne radim.
Ti imaš specifična znanja koja možeš brzoi kvalitetno prodat pa napravit pauzu, je moram konstantno šljakat i to dosta šljakat. Moje znanje nije tako rijetko tako da moram puno vremena provest na poslu i konstantno da osiguram ....relativno pristojan prihod.
I bolje tiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa rekao si da si uplatio porez i da ti ja moram biti zahvalan i eto da nije tebe mi ostali bi umrli od gladiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Jel ti shvačaš.šta si ti meni reka ?epikur37 wrote:
Nisam se obraćao tebi osobno ali da uplatio sam porez i da on se raspoređuje i drugim ljudima.
Evo yoda mi se i zahvaljuje što ga financiram i aben isto. Ako ti nisi u tom krugu, na tebe se ne odnosi.
To izjavi nekome u privatnom sektoru i upravo si mu rekao da njegov rad nevrijedi te da nije tebe nebi imao odakle plaćat režije i hranu pošto tvoj rad vrijedi a njegov ne i da nije tebe ovaj nebi imao para za živit
Posra si se po čoviku i još mu govoriš kako ti plaćaš njegove račune i kako njegov rad nevrijedi nego samo tvoj i da tebe nema iitd još ti mora bit zahvalan
Puknit ćete netko šakon u glavu neš znat kako se zoveš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
moja pauza traje već 14mjeseci i mislim da ću prihvatiti ponudu iz njemačke.
ne da mi se radit, a ne da mi se ne radit. ni vrit ni mimo.
2014-12-30
Jbga...lijepo je kad moš birat.veber wrote:moja pauza traje već 14mjeseci i mislim da ću prihvatiti ponudu iz njemačke.
Dobra ti je pauza. ja sam na godišnjem od 22.12 , sutra počinjemo hvala bogu.
Kad šljakam jedva čekam godišnji, dođe godišnji za tjedan dana ja bih na poso. Tako stalno. Vjerojatno nisam jedini s takvim "problemom".
da, to mi je uvijek bio problem. čekao sam da odradimo zadnji sastanak uprave, domjenak i đada, a za tjedan dana već bi poludio.
2014-12-30
Moj šogor radi lidlu i ima 3500 mjesečno, a naradi se ko konj.
Dođe i samo spava.
Dođe i samo spava.
crvenkasti-
2014-04-17
a pare iduveber wrote:fino.danni1 wrote:7400 preko banke i 2500 -3500, ovisno o prekovremenim na crno.veber wrote:opaaa
...dobar je.
ja uopće ne radim.
tak se radi majstore
eo i ja, kontejner, baustela, mjesalica i milina
ono sto ubacim u mjesalicu kroz cjelu godinu bi uradio za tjedan dana,
malo shetam, malo zajebavam sljakere malo nista, ispada da mi placaju forumasenje
daaavno davno mi je jedan talijan rekao kad sam napravio 320 sati za mjesec i dobio doooobru pplacu, e moj amiko, kad dobijes takvu placu za normalne sate a od toga si radio cetvrtinu onda mos reci da si dobio dobru placu
to me je natjeralo da se ozbiljno zamislim i sprovedem isto u djelo :)
Longi Legenda...inace je jako rijetko vidjeti da Longi suje i jos je pride jako ljut..RayMabus wrote:Pa jel vidiš lika : on je uplatio porez u visini deset plaća nekom uhljebu u agenciji za posmatranje zraka i onda upada meni kako on mene rani i plaća mi režijemortal wrote:Epi stvarno postaješ gadljiv izjavomRayMabus wrote:Zalipit ću ti dvi šamarčine uzduž i poprekoRayMabus wrote:Tih tvojih 100 tisuća.kuna je otišlo na plaće za deset mjeseci nekog uhljeba u agenciji za posmatranje zrakaepikur37 wrote:Nema na cemu i drugi put.... zbog specificne godine drzavi sam uplatio oko 100 000 kn, ja sam covjek za zajednicu, hrvat, katolik.
I vidis da se isplatilo, zadrzali smo tebe u rh a mabus se mozda i ozeni.
Prestani srat da si meni ikad išta dao , ne samo ti nego bilo tko u ovoj državi
ZAČEPI
Još će ispast da si ti mene hranio i plačao račune
Mrš jeben ti mater
ZADRŽALI SMO TEBE U HRVATSKOJ???
šta si ti ??
bravo mabus i ja sam na te podjebe jako alergična
gamad si podjelila između sebe druge ostavili da ne mogu do kruha a sad još debelo jebu u mozak
pizda li im materina kako se igraju Bogova i progona Hrvata
STVARNO IH SVE TREBA POSKIDATI TAMAN NAM BILO ZADNJE
Smeće jedno
Guest- Guest
isusami nisi niti ti neki visoki HDZovac tipa Plenki , Kolinda ili Jadronković da ćeš imati zaleđe u Briselu ili Bahamima . Gdje buden ja , budeš i ti. i epi skupa sa nama.Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ako se na mene odnosi savjete, hvala bogu, ne planiram ići vanka, jer sišem državu..Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Murphyjev takon.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
otisli su vani, 300-400 000 njih. nema vise mase za pobuniti se.mativka wrote:Da vas pitam...čuli ste za Žute prsluke...
Francuska je zemlja koja ima tradiciju protesta..ali oni i uspiju svojim otporom osporiti neke nepopularne Vladine mjere...
Što je s Hrvatima?
jedno 200 000 ih je u upravi i jedno 200 000 na proracunu, u penziji. oni se nece buniti , starosni umirovljenici mozda i bi ali..
ovaj ostatak ostataka ne kuzi uopce sto ih je snaslo, ne znaju da oni imaju suverenitet a ne politicka elita, ne znaju imati drzavu, nisu je imali. oni su se znali postaviti u unijama - gle uzima nam lovu bg, budimpesta, bec al sta kada ju zg uzima ?! ako se zajebu i pobune odmah ih orkestrirano napadnu- pa ti si protiv drzave, jugoslavenu jedan!
itd..
al reci mi sada gdje si bila 91?
Last edited by kaya on Sun 6 Jan - 17:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mogu i Hrvati ali treba stvoriti složnu jednako čvrstu jezgru od ljudi spremni do kraja sprovesti svekaya wrote:otisli su vani, 300-400 000 njih. nema vise mase za pobuniti se.mativka wrote:Da vas pitam...čuli ste za Žute prsluke...
Francuska je zemlja koja ima tradiciju protesta..ali oni i uspiju svojim otporom osporiti neke nepopularne Vladine mjere...
Što je s Hrvatima?
jedno 200 000 ih je u upravi i jedno 200 000 na proracunu, u penziji. oni se nece buniti , starosni umirovljenici mozda i bi ali..
ovaj ostatak ostataka ne kuzi uopce sto ih je snaslo, ne znaju da oni imaju suverenitet a ne politicka elita, ne znaju imati drzavu, nisu je imali. oni su se znali postaviti u unijama - gle uzima nam lovu bg, budimpesta, bec al sta kada ju zg uzima ?! ako se zajebu i pobune odmah ih orkestrirano napadnu- pa ti si protiv drzave, jugoslavenu jedan!
itd..
al reci mi sada gdje si bila 91?
takvi na izborima nose pobjedu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
immortal-
2014-04-16
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
Page 17 of 32