Rusija se vraća u Afganistan
Page 1 of 1
Rusija se vraća u Afganistan
Ne vojno , neće ni jedan ruski vojnik stupiti na tlo Afganistana ali ima i drugih načina
https://m.dw.com/hr/rusija-se-vraća-u-afganistan/a-46957278
https://m.dw.com/hr/rusija-se-vraća-u-afganistan/a-46957278
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rusija se vraća u Afganistan
ma dojce vele
poserem se na njih i njihove clanke
medjutim rusi aktivno rade na vezama s talibanima, talibani im sluze kao stit protiv upada isisovaca na podrucje dagestana gdje je stacionirana i jedna ruska brigada za tu svrhu
a bas fino opisuju ruska bombardiranja,
zanima me jesu li kad spomenuli americka ravnanja sela sa po stotinja i vise zrtava
medjutim rusi aktivno rade na vezama s talibanima, talibani im sluze kao stit protiv upada isisovaca na podrucje dagestana gdje je stacionirana i jedna ruska brigada za tu svrhu
zanima me jesu li kad spomenuli americka ravnanja sela sa po stotinja i vise zrtava
Ma daaaaaj..Jemeri to nikad ne bi mogli napraviti sa svojom super-duper-hipier-hajper tehnologijom..Sve sto naciljaju,pogode u zjenicu oka,bez kolateralnog demidža po očni kapak..Leviathan2 wrote:ma dojce vele
Guest- Guest
Similar topics
» Rusija vraća djecu Islamista u Rusiju
» Rusija vraća u život zrakoplove odbačene na grobljima aviona
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Afganistan
» F - 1 6 down in Afganistan
» Rusija vraća u život zrakoplove odbačene na grobljima aviona
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Afganistan
» F - 1 6 down in Afganistan
Page 1 of 1