Srbi sve siromašniji:Hleb na kriške,lek na komad
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbi sve siromašniji:Hleb na kriške,lek na komad
http://www.vesti-online.com/Vesti/Drustvo/722937/Srbi-sve-siromasniji-Hleb-na-kriske-lek-na-komad
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbi sve siromašniji:Hleb na kriške,lek na komad
who care..stizu 'dvadesetdevetke' iz belorusije..jupii..kosovo je nase..rece precednik u novogodisnjoj cestitki a pridruzio mu se vulin..sa radosnom vescu o 'dvadesetdevetkama'
2015-09-08
ja vec dugo kupujem hleb na kriske
kesa sa hlebom za tost, tamni
kesa sa hlebom za tost, tamni
Guest- Guest
sasvim je normalno da lek koji
nije na spisku covek kupi na tablu
ili dve do sledeceg primanja pkate ili penzije.10. i 25 u mesecu.
ali nisu svi na budzetu , to je tacno.
ne ova, vec nijedna vlast nakon
5. okotobra nije realno sagledala
pvt.sektor, ovaj domaci.
biti obican privatnik jeste kazna.
nije na spisku covek kupi na tablu
ili dve do sledeceg primanja pkate ili penzije.10. i 25 u mesecu.
ali nisu svi na budzetu , to je tacno.
ne ova, vec nijedna vlast nakon
5. okotobra nije realno sagledala
pvt.sektor, ovaj domaci.
biti obican privatnik jeste kazna.
Guest- Guest
A oćel plaća ove godine na 500 "evra"?
kod tita je bilo bolje biti
privagnit.
privagnit.
Guest- Guest
Bio sam u BG i ovo su budalaštine.vuksadinare wrote:who care..stizu 'dvadesetdevetke' iz belorusije..jupii..kosovo je nase..rece precednik u novogodisnjoj cestitki a pridruzio mu se vulin..sa radosnom vescu o 'dvadesetdevetkama'
A drugo je to što ti hoćeš da vjeruješ u ono što ti se svića da vjeruješ.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znam samo da su im male plaće i penzije a koliko nije bitno , malo je malo
Ionako će sad od 2020 Švabija sisat radnu snagu od tamo pa oćeš nećeš plaće u privatnom sektoru moraju rast , zakon ponude i potražnje
Ionako će sad od 2020 Švabija sisat radnu snagu od tamo pa oćeš nećeš plaće u privatnom sektoru moraju rast , zakon ponude i potražnje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti si care moj bot...Ringo10 wrote:Bio sam u BG i ovo su budalaštine.vuksadinare wrote:who care..stizu 'dvadesetdevetke' iz belorusije..jupii..kosovo je nase..rece precednik u novogodisnjoj cestitki a pridruzio mu se vulin..sa radosnom vescu o 'dvadesetdevetkama'
A drugo je to što ti hoćeš da vjeruješ u ono što ti se svića da vjeruješ.
2015-09-08
Dobro je da nisam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.crvenkasti wrote:Dobro je da nisam Srbin.
Dobro je to, dobro ...
2015-09-24
pa kad pise srpski medij..a ne neki drugi jebaji ga sad...Ringo10 wrote:KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.crvenkasti wrote:Dobro je da nisam Srbin.
Dobro je to, dobro ...
2015-09-08
A tebi nije jasno da i tamo dominiraju Sorosevski mediji ...vuksadinare wrote:pa kad pise srpski medij..a ne neki drugi jebaji ga sad...Ringo10 wrote:KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.crvenkasti wrote:Dobro je da nisam Srbin.
Dobro je to, dobro ...
2015-09-24
ovaj bormes nije sorosevski....bas bi volio na tvoj zakljucak reagiraju stanojko,đango,bracala..njima reci da su sorosevciRingo10 wrote:A tebi nije jasno da i tamo dominiraju Sorosevski mediji ...vuksadinare wrote:pa kad pise srpski medij..a ne neki drugi jebaji ga sad...Ringo10 wrote:KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.crvenkasti wrote:Dobro je da nisam Srbin.
Dobro je to, dobro ...
2015-09-08
Neda mi se pričat o njihovom siromaštvu u državi jer ispada da im se rugamo ....doduše ja bi to i moga jer sam i za hrvatske pojmove puno iznad crte ( par stanova , niks kredita i dugova ) no jednostavno ono male plaće i penzije su upravo to ma kolike bile jer malo je malo
Navijam za to da im plaće porastu jer onda imaš zakon spojenih posuda pa rarastu i oko njih
Navijam za to da im plaće porastu jer onda imaš zakon spojenih posuda pa rarastu i oko njih
2014-04-11
PA dobro, gladih svakako ima ...vuksadinare wrote:ovaj bormes nije sorosevski....bas bi volio na tvoj zakljucak reagiraju stanojko,đango,bracala..njima reci da su sorosevciRingo10 wrote:A tebi nije jasno da i tamo dominiraju Sorosevski mediji ...vuksadinare wrote:pa kad pise srpski medij..a ne neki drugi jebaji ga sad...Ringo10 wrote:KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.crvenkasti wrote:Dobro je da nisam Srbin.
Dobro je to, dobro ...
Ali ja ih nešto nisam vidio ...
2015-09-24
znas sto bi ti onaj tvoj prvi post napisao stanojko..'brale bez uvrede ti si od promasio drzavu pa si mislio od nje da je srbija'Ringo10 wrote:PA dobro, gladih svakako ima ...vuksadinare wrote:ovaj bormes nije sorosevski....bas bi volio na tvoj zakljucak reagiraju stanojko,đango,bracala..njima reci da su sorosevciRingo10 wrote:A tebi nije jasno da i tamo dominiraju Sorosevski mediji ...vuksadinare wrote:pa kad pise srpski medij..a ne neki drugi jebaji ga sad...Ringo10 wrote:
KAžu da Srbi jedu jedni druge, jer nemaju hrane.
Dobro je to, dobro ...
Ali ja ih nešto nisam vidio ...
2015-09-08
Srbi , barem ta penzionerska populacija nebi trebala bit gladna bar po nekoj logici jer je Srbija proizvođać hrane a sad kako je to uređeno tamo neznam
Neće se penzioner žalit ni ako mu daš pola svinje na poklon umisto novca
Neće se penzioner žalit ni ako mu daš pola svinje na poklon umisto novca
2014-04-11
Penzionerska tematika nije nešto šta me puno zanima tj više me zanima tržište i cijena rada u državama istočnije od Hrvatske dakle ne samo Srbija nego zapadni Balkan no tu je Srbija najveća pa diktira to
Zemlja je proizvođać hrane tako da neka logika je da tamo ako ništa drugo ti penzioneri nebi smili gladovat jer je to onda paradoks
Zemlja je proizvođać hrane tako da neka logika je da tamo ako ništa drugo ti penzioneri nebi smili gladovat jer je to onda paradoks
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Sad je i zvanično - siromašniji i od Rumunije
» Hrvati na dnu: "Čudićemo se kako smo siromašniji od Bugarske"
» Igrao za Real Madrid, nema za hleb
» UZIMAJU NAM HLEB - prostitutke protestuju zbog SEX LUTAKA
» Sad je i zvanično - siromašniji i od Rumunije
» Hrvati na dnu: "Čudićemo se kako smo siromašniji od Bugarske"
» Igrao za Real Madrid, nema za hleb
» UZIMAJU NAM HLEB - prostitutke protestuju zbog SEX LUTAKA
Page 1 of 2