Pitanje za verbala kinta
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za verbala kinta
Ko ti je mrzi ja ili niche.
Sta mislis o vracali
Jel filipinac bolje pusi od indijca
Sta mislis o vracali
Jel filipinac bolje pusi od indijca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za verbala kinta
1. To ti je isto ka da mi pokažeš dva dupina i pitaš koji mi je mrži. Razumiš, to se jednostavno ne radi, svi na svitu vole dupine
2. Mislin da bi ga triba pristat vriđat na nacionalnoj osnovi, nije lipo
3. Ne znan. Ali znan da uvik prije ukrcaja na brod provjerin ima li među posadom Indijaca, takvih linčina i šporkaćuna nema nigdi
2. Mislin da bi ga triba pristat vriđat na nacionalnoj osnovi, nije lipo
3. Ne znan. Ali znan da uvik prije ukrcaja na brod provjerin ima li među posadom Indijaca, takvih linčina i šporkaćuna nema nigdi
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Složija bi se s Bakom u vezi Indijaca...
Najveća stoka od gostiju, niko nema jednu lipu ric za njih...
;)
Najveća stoka od gostiju, niko nema jednu lipu ric za njih...
;)
Guest- Guest
Samo za baku. DINAMO SVETINJA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Pitanje
» Pitanje?
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za kic-a
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Pitanje?
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» pitanje za kic-a
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1