ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albanija zabranila klađenje , zatvoreno 4300 kladionica

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Albanija zabranila klađenje , zatvoreno 4300 kladionica - Page 2 Empty Re: Albanija zabranila klađenje , zatvoreno 4300 kladionica

Post by Leviathan2 2/1/2019, 23:07

Eroo wrote:Zabraniti kladionice! Subito!
jes ti normalan,odmah bi imao shatore na markovom trgu :D

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Albanija zabranila klađenje , zatvoreno 4300 kladionica - Page 2 Empty Re: Albanija zabranila klađenje , zatvoreno 4300 kladionica

Post by aben 2/1/2019, 23:27

AssadNaPodmornici wrote:iako bi ja zabranio te kladinoce(online blokirao im IP) , ne izrazloga što država neprima pare, nego iz razloga što dosta ljudi je to sjebalo. znam par ljudi koji prže većinu plaće na klađenje.. ono jedan momak koga znam.. radi od 18ete godine, radi ko luđak na poslu, u 10godina staža , niti ima auto, niti stan, niti jebe šta.. ono samo kladionica sisa

bi li zabroni i noži?

jo znun puno ljudi ke je nož sjebo, ili su se spmi porizali, ili in ga je neko zabi u prso

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 3/1/2019, 00:38

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:iako bi ja zabranio te kladinoce(online blokirao im IP) , ne izrazloga što država neprima pare, nego iz razloga što dosta ljudi je to sjebalo. znam par ljudi koji prže većinu plaće na klađenje.. ono jedan momak koga znam.. radi od 18ete godine, radi ko luđak na poslu, u 10godina staža , niti ima auto, niti stan, niti jebe šta.. ono samo kladionica sisa
Mene samo zanima u kojoj kladionici se kladi , jel u onoj ilegalnoj ili ovoj mojoj koja plaća porez

Jer tvoj prika će sad dobit jedan zakon da će mu bit mila majka to šta je ostavija u kladionicama naspram onoga šta ću mu ja okrpit
online , spoji se na mobitel i lupa.. kada je doma na PCu.. 

zakoni ti tu ne vrijede, otvoriš kladarau na Bahamskim otocima, šta će njima Marić.. u pravilo je dovoljno otvoriti kladaru u nekoj drugoj EU zemlji što ovi i rade..

jedino možeš blokirati IP adresu, poznavajući Hrvate, to bi smanjilo 90% klađenja, jer u pravilu ti što puše pare su nižeg IQa, neznaju engleski jezik, pa njima bi bilo prekomplicirano recimo instalirati HideMyAss da ti glumi IP adresu iz Švicarske

Nisi ni svjestan kako su ljudi snalažljivi kad je kocka u pitanju, začas bi se to savladalo da je ljuta potreba, a je... gore od droge... puno gore.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 3/1/2019, 00:44

aben wrote:

bi li zabroni i noži?

jo znun puno ljudi ke je nož sjebo, ili su se spmi porizali, ili in ga je neko zabi u prso

O sikiri da ne pričamo...ili štilovki... je da je neki dan neki dida izdovaća babu s njom, ali najbolje da sad ljudi ne idu u drva i neka se svi griju na pelete ako nemaju za plin ili lož ulje...  ovi Yoda je malo maka, čini se... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by immortal 3/1/2019, 08:41

RayMabus wrote:
mortal wrote:osim gubljenja milijuna kladionice su jedan od većih razaratelja obitelji
Nisu kladionice nego kockanje

Država će pomoć lošim obiteljima da se šta prije raspadnu jer šta je loše netreba da živi pa će fino dobit sto tisuća kuna globe za ilegalno kockanje i to je to
o čem pričaš Longi
prije rata kad se dogodi razvod cijeli grad bruji od priče i šokova šta se dogodilo, kako......itd.. 
nedugo iza rata svaki treći brak..
 sad se iznenadiš kad vidiš kako se netko održao u braku
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 3/1/2019, 09:25

jasambrend wrote:
aben wrote:

bi li zabroni i noži?

O sikiri da ne pričamo...ili štilovki... je da je neki dan neki dida izdovaća babu s njom, ali najbolje da sad ljudi ne idu u drva i neka se svi griju na pelete ako nemaju za plin ili lož ulje...  ovi Yoda je malo maka, čini se... :)

možda bi tribalo doniti zakon kojin se zabranjuju sve opasne stvori. i tako kad se dogodi nešto loše, tipa neki momak previše trenira pa ne stigne jebati, ili nema stan i auto jer voli trošiti na putovanja,  on krši zakon i triba ga strpati u zatvor

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics