Rijeka nikada neće biti u Dalmaciji! No passaran!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rijeka nikada neće biti u Dalmaciji! No passaran!
vuksadinare wrote:.....a'k sad propustite priliku za tarapanu sa sipcima kad je najpovoljnija situacija svagdje kriza i neredi..onda si slobodno mozete reci by by kosovo zauvijek
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dobro dečki DESNICARI I KLEROFAŠISTI , jel uzimate sto za smirenje i podizanje potencije? Toliko vas Milanović s SDPom tuče u pojam, da mi vas zao . Di ćete sta ćete ? Možete s izbjeglicama probat, lijepo im se priključite i drito v Njemačku . Koju ionako ljubite iz sveg svog desnog srca. Ha....Ha... Hebote. Ko bi reko da ce doći vrijeme trijumfa za ljevicu . SF SN
O hvala svim bogovima i curcu ... U svemiru postoji pravda. Proklete izdajice i prodane duše koje se lažno predstavljaju kao domoljubi, ukopale se same.... Buljooki i njonjo se znoje. I paničare. I smišljaju finte za prevaru na izboru. E NO PASARAN.
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-u-rijeci-ja-sam-iz-vaseg-kraja-iz-dalmacije-846650
Guest- Guest
Jel Karamarko naučio koji su glavni dijelovi njegovog programa ? Od njih tri on je na nabrojio :spear: dva a za jos dva ... Pitaj pitaj novinara ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Obadva ste fulali ceo fudbal.marcellus wrote:Stanojko wrote:Rijeka nikad nece biti Reka!!! :)
Rijeka nikada neće biti Peka!!! ;)
Kad bi se taj grad i našao pod krunom Nemanjića ne bi bio ni Reka ni Peka.
Već Ријека. Kao što se Prijedor u BIH ne zove Predor,ili za vrijeme Krajine u Lici nije bio Preboj,nego Prijeboj,niti Belopolje,već Bjelopolje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro, bio je to lapsus.mrincredible wrote:Regoč wrote:Koji jadnik, osnove zemljopisa ne zna. Srećom po njega ljevičar je pa ga mediji neće ismjehivati. Da je to izvalio Karamarko, digla bi se medijska udbaška centala da ga razvali kao glupana koji nije za premijera.
Naravno, odmah bi se govorilo o zatucanim, neobrazovanim desničarima. Toliko o dosljednosti naših medija. Na Milanovićevu tupavost je suvišno trošiti riječi.
Lako je to zakljuciti jer mu se redovito dogadjaju:)
dijagram-
2015-08-09
Sora wrote:Dobro dečki DESNICARI I KLEROFAŠISTI , jel uzimate sto za smirenje i podizanje potencije? Toliko vas Milanović s SDPom tuče u pojam, da mi vas zao . Di ćete sta ćete ? Možete s izbjeglicama probat, lijepo im se priključite i drito v Njemačku . Koju ionako ljubite iz sveg svog desnog srca. Ha....Ha... Hebote. Ko bi reko da ce doći vrijeme trijumfa za ljevicu . SF SN
gle luda baba je živa
2014-04-16
Sora wrote:Dobro dečki DESNICARI I KLEROFAŠISTI , jel uzimate sto za smirenje i podizanje potencije? Toliko vas Milanović s SDPom tuče u pojam, da mi vas zao .
Tuče tuče ko max po diviziji. Još jedno dva tjedna.
2014-04-16
sora iz in da haus... konačno nešto što je ovom forumu nedostajalo, lijeva inteligencija
2014-04-15
nevjestin_razbojnik wrote:sora iz in da haus... konačno nešto što je ovom forumu nedostajalo, lijeva inteligencija
Haaahaaaha ajdupičkumaterinu sad sam prolio sok po sebi...
2014-04-16
marcellus wrote:Sora wrote:Dobro dečki DESNICARI I KLEROFAŠISTI , jel uzimate sto za smirenje i podizanje potencije? Toliko vas Milanović s SDPom tuče u pojam, da mi vas zao . Di ćete sta ćete ? Možete s izbjeglicama probat, lijepo im se priključite i drito v Njemačku . Koju ionako ljubite iz sveg svog desnog srca. Ha....Ha... Hebote. Ko bi reko da ce doći vrijeme trijumfa za ljevicu . SF SN
gle luda baba je živa
A njen psihijatar vjerojatno je počinio suicid...
darth_vader-
2014-04-17
promjenio je granu i sada je medicinski brat, ili anđel smrti , ubija noću takve.jasambrend wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Dobro dečki DESNICARI I KLEROFAŠISTI , jel uzimate sto za smirenje i podizanje potencije? Toliko vas Milanović s SDPom tuče u pojam, da mi vas zao . Di ćete sta ćete ? Možete s izbjeglicama probat, lijepo im se priključite i drito v Njemačku . Koju ionako ljubite iz sveg svog desnog srca. Ha....Ha... Hebote. Ko bi reko da ce doći vrijeme trijumfa za ljevicu . SF SN
gle luda baba je živa
A njen psihijatar vjerojatno je počinio suicid...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma nasmijavate me. Ja cu vama skratiti zivot a ne vi meni
Fala dušonevjestin_razbojnik wrote:sora iz in da haus... konačno nešto što je ovom forumu nedostajalo, lijeva inteligencija
S Titom za domovinu . Napred .
Probajte taj slogan zamisliti ovak: s Karamarkom za domovinu ...ha ha ha Nemres nastaviti ni pod mukama ..
Last edited by Sora on Sat 24 Oct - 9:42; edited 1 time in total
aaaaa :^^nevjestin_razbojnik wrote:sora iz in da haus... konačno nešto što je ovom forumu nedostajalo, lijeva inteligencija
kakav karamarko i Tito, samo Zoki, moj DalmatinacSora wrote:Fala dušonevjestin_razbojnik wrote:sora iz in da haus... konačno nešto što je ovom forumu nedostajalo, lijeva inteligencija
S Titom za domovinu . Napred .
Probajte taj slogan zamisliti ovak: s Karamarkom za domovinu ...ha ha ha Nemres nastaviti ni pod mukama ..
n_razbojnik-
2014-04-15
nije to tvoj dalmatinac to je moj fiuman!
ae pa Fiumani i Dalmatinci, sve je to Venezia ostavila za sobom
2014-04-15
Rieka nema nikakve sveze s Mletcima, kao ni središnji i sjeveroistočni dio Istre.
Soro, kako si pobjegla iz Vrabča? Da javimo, da i drugi ne iskoriste isti put.
Soro, kako si pobjegla iz Vrabča? Da javimo, da i drugi ne iskoriste isti put.
Oh, vidim da se vratila perjanica lijeve inteligencije.
mrincredible-
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi nisu varalice i nikada neće biti
» Nemačka štampa: Đoković nikada neće biti veliki šampion
» Hrvatica u Parizu: "Ovaj grad više nikada neće biti isti"
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Dačić na saboru SNSD-a: BiH nije i nikada neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci
» Nemačka štampa: Đoković nikada neće biti veliki šampion
» Hrvatica u Parizu: "Ovaj grad više nikada neće biti isti"
» Grabar-Kitarović: Hrvatska nikada neće biti 'hot-spot' za bilo kakve migrante
» Dačić na saboru SNSD-a: BiH nije i nikada neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci
Page 3 of 4