Bulatović o Milu: Sve bi pare dao koje ima za jedno!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bulatović o Milu: Sve bi pare dao koje ima za jedno!
onaj rahman morina i sejdo bajramovic su mi bili najsmjesniji...pogotovo ovaj sejdo..zapamtio sam ga kako sjedi u onom predsjednistvu i nista ne govori..samo..'da'..'slazem se' sto je god predlozio borislav jovic..a pusio ko turcin..samo mu ej cik bio u ustima i dimilo ko iz lokomotive..pokraj njega je cesto sjedio tupurkovski...taj se nagutao dima pokraj njega ..rahman morina...njemu je na piku bio azem vlasi..ali mislim da on dugo nije bio na valsti bio je bolestan a uskoro je i riknuo nedgje 1990 ili 1991..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bulatović o Milu: Sve bi pare dao koje ima za jedno!
I Milić Od Mačve je bio zanimljiva ličnost. On je bio posljednji srpski vampir star 5000 godina. Kostur Radovanov i unuk Pantelijin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ima jedno zanimanje za koje ne treba škola
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» MOMIR BULATOVIĆ O
» Preminuo Momir Bulatović
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» MOMIR BULATOVIĆ O
» Preminuo Momir Bulatović
Page 2 of 2