ZABRANA PUŠENJA NA ULICI I ALKOHOLA NA CRPKAMA? I HDZ i SDP i Most složni oko donošenja još rigoroznijih zakona o duhanu i piću
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ZABRANA PUŠENJA NA ULICI I ALKOHOLA NA CRPKAMA? I HDZ i SDP i Most složni oko donošenja još rigoroznijih zakona o duhanu i piću
vili40 wrote:Nego sad sam se sjetio jednog slučaja,u njemačkoj su tražili ljude da šetaju psa oko nuklearke,posao dobro plaćen a nikakav rad samo malo dosadan.Malo sam razmišljao o tome,ali samo jedno deset minuta...
a zašto nisi prihvatio?
Ti bi možda radije živio u brodu nego u Krškom?
Nuklearke ne zagađuju, bebu možeš vozit u kolicima uz nuklearku.
A nuklearki ima na stotine u europi, i nikad nisi više nego stotinjak km od jedne. A ako grune, svejedno ti jesi sto metara od nje ili sto kilometara...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: ZABRANA PUŠENJA NA ULICI I ALKOHOLA NA CRPKAMA? I HDZ i SDP i Most složni oko donošenja još rigoroznijih zakona o duhanu i piću
alkohol i auti jednostavno ne idu skupa..dovoljno pogledati videje na tjubu kako to izgleda u Rusiji,ali i posvuda drugdje..Sto ce pijana budala sebe ubiti,ma moze i svoju obitelj u autu,briga me,ali sto ce pobiti jos masu drugih ljudi..
Guest- Guest
Rauhanje fakat treba zabraniti a od alkohola dozvoliti samo vino .Bog te mazo..bugari ,srbi .'rvati ..sancerosi puse ko zadnji idioti.
Kao fol smiruje ih...pa pusi onda travu ..ako nista jeftinije je..a i covjek se bolje osjeca makar prividn..Udjes u neki kafic ..dim mozes rezati nozem...jebate fakat je to bolesna zanimacija..Mali stancic ..mala djeca unutra a odrasli pale cigaretu za cigaretom..oli njih kurac za djecu..ajd sto sebe truju..al trovati djecu....ejjjjjjjjjjjj...ja bi to odma trpo u maricu i u Remetinec pa tam pusi palicu po ledjima..Jedino sto zenama ne bi zabranio da puse..to mi je normalno::))
Kao fol smiruje ih...pa pusi onda travu ..ako nista jeftinije je..a i covjek se bolje osjeca makar prividn..Udjes u neki kafic ..dim mozes rezati nozem...jebate fakat je to bolesna zanimacija..Mali stancic ..mala djeca unutra a odrasli pale cigaretu za cigaretom..oli njih kurac za djecu..ajd sto sebe truju..al trovati djecu....ejjjjjjjjjjjj...ja bi to odma trpo u maricu i u Remetinec pa tam pusi palicu po ledjima..Jedino sto zenama ne bi zabranio da puse..to mi je normalno::))
Guest- Guest
Marc šetanje oko nuklearke osam sati dnevno je i šetanje u blizini ispusta za otpadne vode , iako se to pročišćava s godinama se tu na ispustu ipak koncentira malo više
Da ti nactam ili da odemo sa onim gejgerovim brojačem tamo ?
Da ti nactam ili da odemo sa onim gejgerovim brojačem tamo ?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ispust je duboko pod zemljom,i obicno tamo gdje niti iznad niti ikako se moze prici pjesice,bez ulaska u posebne zone..
Guest- Guest
Ta voda se čisti, nije toliko kontaminirana no tu na ispustu se s godinama taloži i ako ćeš ti tu osam sati dnevno stajatpismejker wrote:ispust je duboko pod zemljom,i obicno tamo gdje niti iznad niti ikako se moze prici pjesice,bez ulaska u posebne zone..
Malo mozak uključite
2014-04-11
Da samo stražar jest unutar zabranjene zone osam sati dnevnopismejker wrote:ispust je duboko pod zemljom,i obicno tamo gdje niti iznad niti ikako se moze prici pjesice,bez ulaska u posebne zone..
2014-04-11
ajd Longi sretna ti nova i svako dobro..odo ja ,Rujka pripremila veceru,valja jesti,jepsti se i uzivati...sva najbolje i tvojoj Mački i Sestri..
Guest- Guest
nisam se zainteresirao zato jer sam već radio i zato što nikad nisam imao psa,jednostavno nisam bio zainteresiran a najmanje me bilo briga za štetnost ili radijaciju jer je živio u stanu do mene jedan nijemac bio došao iz berlina pa radio na nekom remontu u toj nuklearki,neki stručnjak pa mi je rekao da nema razloga za neku veću zabrinutost.marcellus wrote:vili40 wrote:Nego sad sam se sjetio jednog slučaja,u njemačkoj su tražili ljude da šetaju psa oko nuklearke,posao dobro plaćen a nikakav rad samo malo dosadan.Malo sam razmišljao o tome,ali samo jedno deset minuta...
a zašto nisi prihvatio?
Ti bi možda radije živio u brodu nego u Krškom?
Nuklearke ne zagađuju, bebu možeš vozit u kolicima uz nuklearku.
A nuklearki ima na stotine u europi, i nikad nisi više nego stotinjak km od jedne. A ako grune, svejedno ti jesi sto metara od nje ili sto kilometara...
vili40-
2015-08-02
Dobar provod i sretna nova godinapismejker wrote:ajd Longi sretna ti nova i svako dobro..odo ja ,Rujka pripremila veceru,valja jesti,jepsti se i uzivati...sva najbolje i tvojoj Mački i Sestri..
Ja ću je provest ležeći na kauču , kažu kako dočekaš Novu takva će ti bit pa eto
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sarajevo : zabrana alkohola
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Odbila picu jer su "crni ljudi zaraženi":
» umijeće pušenja
» Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» Odbila picu jer su "crni ljudi zaraženi":
» umijeće pušenja
» Plenki ide na potpunu zabranu pušenja
Page 5 of 5