Abenologija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Abenologija
Ithildin wrote:Ma sto vam je sad? : ))
Skuhala sarme, prebrisala pod, boli me trbuh. Sve je super. Ziva sam. :)
Btw, Metka, ja sam shvatila da se Metivka sali s tobom. :D Odnosno da ti u sali vraca tvoje prigovore njenoj "nevjerodostojnosti". Opustite se. :)
Malo glazbe.. Sto trenutno slusate? Ne volim petarde. Bubnjaju od jutros.
nije šala jer mativka se ne zna šaliti, ali nema veze... idem praviti pizzu s djecom.. malo tko me na forumu naljuti kao licemjerni kršćani...
Guest- Guest
mativka wrote:Ja?metilda wrote:zato ti kriješ kao zmija noge da si bliska Crkvi, ne ističeš kao zadnja strašljivica svoje kršćanstvo.. licemjerna si sa svima samo je važno da ti povlađuju.. da te tapšaju po leđima i kažu gle divne žene.. meni to ne treba jer znam da sam divna žena.. a očito ti smeta što sam otvorena prema svim naukama.. uvijek sam bila.. nisi me pratila do ovog foruma.. više znam o drugim religijama vjerojatno nego o svojoj.. ali u svojoj sam duboko do same srži.. gdje je tvoja srž? aben i 7/10.. ma daj.. ne boji se Boga samo onaj tko je čist.. tako se ni onaj Samarijanac koji je u očima židova bio prljav i nesvet ne mora bojati Boga jer je pomogao nevoljniku u potrebi.. pročitaj ponekad i neko evanđelje osim abenovog.. ne budi levit i svećenik, budi Samaritanac...mativka wrote:Obična smutljivica željna nemira, svađe, osoba koja se prekriva plaštom kršćanstva...a, kao što sam napisala...oni koji su najbliže Crkvi najmanje se boje Boga!
ti zaista misliš da sam nevjerodostojna jer kulturno razgovaram s Ithildin? Jesus :roll
Niti blizu navedenom.
Ali ti koja se predstavljaš kao netko tko bi trebao obratiti....radiš sve krivo i naopako. Vjerojatno si i ti tek u pedesetim godinama spoznala Boga kao i svi koje znam...
zašto sam stavila onu fotku djevojčice sa tužnim velikim očima.. tada sam spoznala Boga i tada mi je određen moj put.. joj.. strašan osjećaj ali baš mi se gadiš...
Guest- Guest
Od tebe je to kompliment.metilda wrote:zašto sam stavila onu fotku djevojčice sa tužnim velikim očima.. tada sam spoznala Boga i tada mi je određen moj put.. joj.. strašan osjećaj ali baš mi se gadiš...mativka wrote:Ja?metilda wrote:zato ti kriješ kao zmija noge da si bliska Crkvi, ne ističeš kao zadnja strašljivica svoje kršćanstvo.. licemjerna si sa svima samo je važno da ti povlađuju.. da te tapšaju po leđima i kažu gle divne žene.. meni to ne treba jer znam da sam divna žena.. a očito ti smeta što sam otvorena prema svim naukama.. uvijek sam bila.. nisi me pratila do ovog foruma.. više znam o drugim religijama vjerojatno nego o svojoj.. ali u svojoj sam duboko do same srži.. gdje je tvoja srž? aben i 7/10.. ma daj.. ne boji se Boga samo onaj tko je čist.. tako se ni onaj Samarijanac koji je u očima židova bio prljav i nesvet ne mora bojati Boga jer je pomogao nevoljniku u potrebi.. pročitaj ponekad i neko evanđelje osim abenovog.. ne budi levit i svećenik, budi Samaritanac...mativka wrote:Obična smutljivica željna nemira, svađe, osoba koja se prekriva plaštom kršćanstva...a, kao što sam napisala...oni koji su najbliže Crkvi najmanje se boje Boga!
ti zaista misliš da sam nevjerodostojna jer kulturno razgovaram s Ithildin? Jesus :roll
Niti blizu navedenom.
Ali ti koja se predstavljaš kao netko tko bi trebao obratiti....radiš sve krivo i naopako. Vjerojatno si i ti tek u pedesetim godinama spoznala Boga kao i svi koje znam...
Hvala :)
da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
2014-04-16
Osoba koja je slala pp svima, i Abenu...meni govori o moralu..i drži propovjedi u vezi njega?!
Meni, koja u 5 godina nikome nisam poslala pp...
Ti si prekrasan :)aben wrote:da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
Ovo nije tvoje bojno polje :)
mativka wrote:Ti si prekrasan :)aben wrote:da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
znoš ča, baš sun proš pored špeća, i imoš pravo:)
2014-04-16
mativka wrote:Osoba koja je slala pp svima, i Abenu...meni govori o moralu..i drži propovjedi u vezi njega?!
pošo sun viti svoje poruke, sićun se da sun jo njoj poslo poruku, ali sa više nemo ničega...biće kic čito te poruke pa istare one ke mu se ne svidjaju...
2014-04-16
Odavno mi je neugodno bilo što lijepo reći...aben wrote:mativka wrote:Ti si prekrasan :)aben wrote:da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
mativka wrote:Odavno mi je neugodno bilo što lijepo reći...aben wrote:mativka wrote:Ti si prekrasan :)aben wrote:da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
izdunle izdokle sun jo, ki reče nešto lipo- peder!
2014-04-16
Ja sam jedino s Kicom na PP...ostalima samo kratko odgovorim na upit...ili utješim..kao i Metku.aben wrote:mativka wrote:Osoba koja je slala pp svima, i Abenu...meni govori o moralu..i drži propovjedi u vezi njega?!
pošo sun viti svoje poruke, sićun se da sun jo njoj poslo poruku, ali sa više nemo ničega...biće kic čito te poruke pa istare one ke mu se ne svidjaju...
Jedini ste mi ti i Kic doista srcu dragi....od početka pa do kraja...aben wrote:mativka wrote:Odavno mi je neugodno bilo što lijepo reći...aben wrote:mativka wrote:Ti si prekrasan :)aben wrote:da je meni neko reko da sun gadura tamne duše, i jo bi se naljuti
onda ja imam jedan za sve...doduše, migrene nemamaben wrote:pa, jedun je za menzis, drugi za migrenu, treti za prirodniji sjaj kose...Noor wrote:pa nisu isti, jasno...ali im je zajednički nazivnik smaragd (Be3Al2(SiO3)6)aben wrote:ako crnce držiš da su svi isti si rasist,Noor wrote:ni ovo ne razumijem...želiš reću da sam kamenjarka?aben wrote:
ni svaki smaragd isti,
ti si kamenist
a i ono check, check, check...pojasni, vidim da si preskočio
ako sve smaragde držiš da su svi isti si kamenist
ne sićun se ča je to bilo, ali, to je da, da, da
kako bi ih ti podijelio ili razlikovao?
a bilo je....suhozid, pergola, smokva :)
Ma nema veze sve to...bitno je biti vjerodostojan...
Inače sve djeluje jako licemjerno.
žene nišće?mativka wrote:Jedini ste mi ti i Kic doista srcu dragi....od početka pa do kraja...aben wrote:mativka wrote:Odavno mi je neugodno bilo što lijepo reći...aben wrote:mativka wrote:
Ti si prekrasan :)
2014-04-16
Tako nas je dopalo :)aben wrote:žene nišće?mativka wrote:Jedini ste mi ti i Kic doista srcu dragi....od početka pa do kraja...aben wrote:mativka wrote:Odavno mi je neugodno bilo što lijepo reći...aben wrote:
mativka wrote:Ma nema veze sve to...bitno je biti vjerodostojan...
što je za tebe biti vjerodostojan?
biti vjernik i kriti to na forumu?
biti uvijek s masom jer je to lagodnije i sigurnije?
Guest- Guest
Samo se pogledaj...metilda wrote:mativka wrote:Ma nema veze sve to...bitno je biti vjerodostojan...
mativka wrote:Samo se pogledaj...metilda wrote:mativka wrote:Ma nema veze sve to...bitno je biti vjerodostojan...
ti se pogledaj na youtubeu kako se udvaraš noorki "lijepo je tvoje postojanje"
nema gorih kršćana od licemjernih kršćana koji taje svoje kršćanstvo i ulizuju se svima ostalima..
Guest- Guest
i ne mogu vjerovati da je toliko ljubomore provrlo iz tebe samo zbog mojih par ljubaznih postova sa Ithildin... mislim da bi se trebala liječiti...
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50