Na koga vas podsjeća kineska lutka njemačkog vojnika iz Drugog svjetskog rata?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Na koga vas podsjeća kineska lutka njemačkog vojnika iz Drugog svjetskog rata?
Manchester United jedna je od najpopularnijih nogometnih momčadi u Kini, a da je tome tako dokazuje i njihov posljednji proizvod. Naime, svjetski mediji su prenijeli vijest kako su Kinezi napravili igračku njemačkog vojnika iz Drugog svjetskog rata koja neodoljivo podsjeća na veznjaka ' crvenih vragova', Bastiana Schweinsteigera.
Da čitava priča bude bolja, igračka se i zove Bastijan.
Da čitava priča bude bolja, igračka se i zove Bastijan.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Na koga vas podsjeća kineska lutka njemačkog vojnika iz Drugog svjetskog rata?
garatnovano mu je neki predak bio medju tim jadnicima...
Guest- Guest
Re: Na koga vas podsjeća kineska lutka njemačkog vojnika iz Drugog svjetskog rata?
možda mu je predak bio u štuci iznad beograda
2015-08-19
Moguce, a sigurno je neki tvoj rodjak bio na zemlji 6.4.1941. u BG-u...
Guest- Guest
2015-08-19
bracali je omiljeni bend letu štuke
2015-08-19
kuracodigraca wrote:10.4.
poturica gori od turcina...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:bracali je omiljeni bend letu štuke
nisu losi, jedna je od retkih bosanskih stvari koje podnosim-uz mostar sevdah reunion, dubiozu kolektiv i bijelo dugme (samo u bebekovoj eri)...
ostalo sve bih zabranio, i serije i filmove i muziku i muzicare...
Guest- Guest
zabranjeno pušenje
Guest- Guest
bracala i muzika, kao bracala i nogomet. veze s vezom nema.
Guest- Guest
ne znam zašto je švajni nezadovoljan. platio bi da mi naprave ovakvu repliku.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:sieg heil!
kuracodigraca wrote:10.4.
Fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger podneće tužbu protiv jednog proizvođača igrača zbog lutke liči na njega, a obučena je kao nacista.
Getty Images
Kompanija koja je proizvela igračku je iz Hong Konga i tvrdi da je bilo kakva slučajna između nemačkog reprezentativca i lutke slučajna.
Ta naci lutka je obučena u vojnu uniformu, ima oružje, kao i municiju, a zanimljivo, zove se takođe Bastijan.
„Lutka je zasnovana na tipičnom Nemcu. Mi verujemo da većina Nemaca izgleda tako, a Bastijan je često ime u Nemačkoj“, rekao je Patrik Čan, predstavnik kompanije „Dragon in Dream“ (DiD).
Švajnštajgerov portparol je istakao da će fudbaler podneti tužbu i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se pomenute lutke ne nađu u prodaju.
„Ovo je jasno kršenje Švajnštajgerovih ličnih prava. Svi imaju pravo na svoj lik. Videti ga kako nosi svastiku je velika uvreda“, istakao je Švajnštajgerov portparol.
Getty Images
Kompanija koja je proizvela igračku je iz Hong Konga i tvrdi da je bilo kakva slučajna između nemačkog reprezentativca i lutke slučajna.
Ta naci lutka je obučena u vojnu uniformu, ima oružje, kao i municiju, a zanimljivo, zove se takođe Bastijan.
„Lutka je zasnovana na tipičnom Nemcu. Mi verujemo da većina Nemaca izgleda tako, a Bastijan je često ime u Nemačkoj“, rekao je Patrik Čan, predstavnik kompanije „Dragon in Dream“ (DiD).
Švajnštajgerov portparol je istakao da će fudbaler podneti tužbu i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se pomenute lutke ne nađu u prodaju.
„Ovo je jasno kršenje Švajnštajgerovih ličnih prava. Svi imaju pravo na svoj lik. Videti ga kako nosi svastiku je velika uvreda“, istakao je Švajnštajgerov portparol.
Guest- Guest
to je PR da ne izgubi sponzore a privatno je već naručio kamion da podijeli familiji
» SAD ce u Hrvatskoj traziti ostatke svojih vojnika iz 2 svjetskog rata
» Blizu svjetskog rata? Južna Koreja ljuta zbog sjevernokorejskih vojnika, odlučila vojno pomagati Ukrajinu
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srpsko prizivanje trećeg svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
» Blizu svjetskog rata? Južna Koreja ljuta zbog sjevernokorejskih vojnika, odlučila vojno pomagati Ukrajinu
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srpsko prizivanje trećeg svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1