Svjedok koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Svjedok koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjedok-koji-je-danas-trebao-svjedociti-na-sudjenju-ratku-mladicu-pronadjen-mrtav-u-hotelu/851022.aspx
DUŠAN Dunjić, koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu u kojem je odsjeo, neslužbeno se doznaje od Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju.
Dunjića su pronašli službenik hotela i predstavnik Međunarodnog suda, a hitna pomoć mogla je samo konstatirati smrt. Nizozemske vlasti pokrenule su istragu o ovom slučaju.
Dunjić je stručnjak za sudsku medicinu iz Srbije, a svjedočio je u više predmeta pred Međunarodnim sudom. Bio je vještak tužiteljstva u nekoliko slučajeva, a na suđenju Radovanu Karađiću bio je vještak obrane. Vještak obrane trebao je biti i na suđenju Mladiću.
DUŠAN Dunjić, koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu u kojem je odsjeo, neslužbeno se doznaje od Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju.
Dunjića su pronašli službenik hotela i predstavnik Međunarodnog suda, a hitna pomoć mogla je samo konstatirati smrt. Nizozemske vlasti pokrenule su istragu o ovom slučaju.
Dunjić je stručnjak za sudsku medicinu iz Srbije, a svjedočio je u više predmeta pred Međunarodnim sudom. Bio je vještak tužiteljstva u nekoliko slučajeva, a na suđenju Radovanu Karađiću bio je vještak obrane. Vještak obrane trebao je biti i na suđenju Mladiću.
Tony Soprano-
2015-08-15
Re: Svjedok koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu
Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
Osim onih nekih u (Andrićevoj) Bosni i (Njegoševoj) Hercegovini.
Mladić je potrošni materijal. A Slobo je mrtav.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Svjedok koji je danas trebao svjedočiti na suđenju Ratku Mladiću, pronađen je mrtav u hotelu
djes jastrebe, nesto te nema pa pomislih da nisi umrojastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
dijagram-
2015-08-09
Radi se.dijagram wrote:djes jastrebe, nesto te nema pa pomislih da nisi umrojastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
2014-04-22
a ti lagano širiš veliko srpsku politikujastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
Tony Soprano-
2015-08-15
Kad kažeš velikosrpska,to je danas kao kad bi netko rekao da reklamira drvenu peć.Tony Soprano wrote:a ti lagano širiš veliko srpsku politikujastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
2014-04-22
Tako je i nas bugi zadnje dane, pa reko da neces i ti,..tamojastreb wrote:Radi se.dijagram wrote:djes jastrebe, nesto te nema pa pomislih da nisi umrojastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
dijagram-
2015-08-09
Jastreb neće još dugo u slavu Neba, ima misiju donošenja svjetla Kristovog (ok, Hristovog) i neće se smiriti dok požar Duha ne bukne.
Guest- Guest
A,čuj,ako se mora...dijagram wrote:Tako je i nas bugi zadnje dane, pa reko da neces i ti,..tamojastreb wrote:Radi se.dijagram wrote:djes jastrebe, nesto te nema pa pomislih da nisi umrojastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
2014-04-22
da i bilo bi za nas najbolje da odjebemo eu i vratimo se opančarima i da nam oni još i kralja vratejastreb wrote:Kad kažeš velikosrpska,to je danas kao kad bi netko rekao da reklamira drvenu peć.Tony Soprano wrote:a ti lagano širiš veliko srpsku politikujastreb wrote:Sumnjam da je ikome u Srbiji više stalo do Mladića.
Tony Soprano-
2015-08-15
Pa znaš i da se Anđeo Jahvin javio starcu Simeonu i obećao mu da neće umrijeti dok ne vidi Mesiju.Le Roi Soleil wrote:Jastreb neće još dugo u slavu Neba, ima misiju donošenja svjetla Kristovog (ok, Hristovog) i neće se smiriti dok požar Duha ne bukne.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa znaš i da se Anđeo Jahvin javio starcu Simeonu i obećao mu da neće umrijeti dok ne vidi Mesiju.Le Roi Soleil wrote:Jastreb neće još dugo u slavu Neba, ima misiju donošenja svjetla Kristovog (ok, Hristovog) i neće se smiriti dok požar Duha ne bukne.
Nadaš se Mesiji s Neba? Tko zna, možda si predodređen za ulogu jednog od dvojice Svjedoka, drugi je Onisim, ako ga se sjećaš.
Guest- Guest
Misliš na Šimuna? Kakav te simeon spopao crni jastrebe?jastreb wrote:Pa znaš i da se Anđeo Jahvin javio starcu Simeonu i obećao mu da neće umrijeti dok ne vidi Mesiju.Le Roi Soleil wrote:Jastreb neće još dugo u slavu Neba, ima misiju donošenja svjetla Kristovog (ok, Hristovog) i neće se smiriti dok požar Duha ne bukne.
Guest- Guest
Henok i Ilija-dvojica koja su uzeti na nebo. Inače te teme se dotaknio Mihale O`Brien u knjizi posljednja vremena. Pročitao sam je ono valjda u par dana kao i ostale koje sam pročitao od istog autora.Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:Pa znaš i da se Anđeo Jahvin javio starcu Simeonu i obećao mu da neće umrijeti dok ne vidi Mesiju.Le Roi Soleil wrote:Jastreb neće još dugo u slavu Neba, ima misiju donošenja svjetla Kristovog (ok, Hristovog) i neće se smiriti dok požar Duha ne bukne.
Nadaš se Mesiji s Neba? Tko zna, možda si predodređen za ulogu jednog od dvojice Svjedoka, drugi je Onisim, ako ga se sjećaš.
Guest- Guest
SVETI SIMEON BOGOPRIMAC
16.februar
U vreme cara Ptolomeja Filadelfa svetitelj Simeon je, kao jedan od znamenite sedamdesetorice, izabran da prevede Bibliju sa jevrejskog na grčki jezik. Radio je savesno svoj posao, ali kad je prevodio proroka Isaiju zbunio se od reči "djeva će zatrudnjeti i rodiće sina", i odlučio da napiše "mlada žena". U tom trenutku javio se Simeonu anđeo Božji i objasnio mu da je proročanstvo istinito i da će se u njega uveriti jer, po Božjoj volji, neće umreti dok ne vidi Mesiju rođenog od devojke.
Obradovan ovim glasom sa neba, pravedni Simeon ostavio je proročanstvo neizmenjeno i zahvalio Bogu što će videti Obećanoga. Kada je Deva sa Mladencem došla u hram jerusalimski Duh Božji javio je Simeonu srećni događaj. Radosni starac uzeo je Hrista u ruke, a potom zamolio Boga da ga srećnog, otpusti iz ovog života. Ubrzo zatim izdahnuo je sveti Simeon, i ovaj pravedni starac smatra se i danas zaštitnikom male dece.
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Obicaji/slaveiobicaji/Lat_slave09.htm
16.februar
U vreme cara Ptolomeja Filadelfa svetitelj Simeon je, kao jedan od znamenite sedamdesetorice, izabran da prevede Bibliju sa jevrejskog na grčki jezik. Radio je savesno svoj posao, ali kad je prevodio proroka Isaiju zbunio se od reči "djeva će zatrudnjeti i rodiće sina", i odlučio da napiše "mlada žena". U tom trenutku javio se Simeonu anđeo Božji i objasnio mu da je proročanstvo istinito i da će se u njega uveriti jer, po Božjoj volji, neće umreti dok ne vidi Mesiju rođenog od devojke.
Obradovan ovim glasom sa neba, pravedni Simeon ostavio je proročanstvo neizmenjeno i zahvalio Bogu što će videti Obećanoga. Kada je Deva sa Mladencem došla u hram jerusalimski Duh Božji javio je Simeonu srećni događaj. Radosni starac uzeo je Hrista u ruke, a potom zamolio Boga da ga srećnog, otpusti iz ovog života. Ubrzo zatim izdahnuo je sveti Simeon, i ovaj pravedni starac smatra se i danas zaštitnikom male dece.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Henok i Ilija-dvojica koja su uzeti na nebo. Inače te teme se dotaknio Mihale O`Brien u knjizi posljednja vremena. Pročitao sam je ono valjda u par dana kao i ostale koje sam pročitao od istog autora.
Jesi pročitao nastavak?
Guest- Guest
Ma znam ja da je to srpski prijevod samo kurim jastreba jer govori da je hrvat.Le Roi Soleil wrote:SVETI SIMEON BOGOPRIMAC
16.februar
Guest- Guest
tre911 wrote:
Ma znam ja da je to srpski prijevod samo kurim jastreba jer govori da je hrvat.
Kužim te, to ja više zbog njega. Kada maknemo velikosrpsku i četničku propagandu on je sasvim ok forumaš. Volim s njim izmijeniti pokoju jer ga zanimaju religije.
Guest- Guest
Koji? pročitao sam pomračinu sunca, otok svijeta, očeva pripovjest i posljednja vremena. Ima još par knjiga koje ove zime mislim progutati pa mi daj preporuku kojim redom da krenem.Le Roi Soleil wrote:tre911 wrote:
Henok i Ilija-dvojica koja su uzeti na nebo. Inače te teme se dotaknio Mihale O`Brien u knjizi posljednja vremena. Pročitao sam je ono valjda u par dana kao i ostale koje sam pročitao od istog autora.
Jesi pročitao nastavak?
Guest- Guest
da, jedan od najmiroljubivijih forumaša iako bude često na metiLe Roi Soleil wrote:tre911 wrote:
Ma znam ja da je to srpski prijevod samo kurim jastreba jer govori da je hrvat.
Kužim te, to ja više zbog njega. Kada maknemo velikosrpsku i četničku propagandu on je sasvim ok forumaš. Volim s njim izmijeniti pokoju jer ga zanimaju religije.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» trebao svjedočiti protiv Obame i Clinton pa se izbo nožem, te pucao u glavu
» Mr.Bean pronađen mrtav u svom stanu
» Vlasnik posljednje zagrebačke videoteke je pronađen mrtav
» John McAfee pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Španjolskoj
» Bivši nogometaš Dinama Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav
» Mr.Bean pronađen mrtav u svom stanu
» Vlasnik posljednje zagrebačke videoteke je pronađen mrtav
» John McAfee pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Španjolskoj
» Bivši nogometaš Dinama Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav