Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
Leviathan2 wrote:kako volim vake teme, osjecam se ko na bausteli, svi nesto pametuju a niko da se ufati mjesalice
znaš kako kažu, jedan bosanac na mješalici ne čini proljeće
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Re: Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
Bosanac na mješalici je prvi vjesnik proljeća.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:kako volim vake teme, osjecam se ko na bausteli, svi nesto pametuju a niko da se ufati mjesalice
znaš kako kažu, jedan bosanac na mješalici ne čini proljeće
eto kako je teško napisat algoritam. svi ste krenuli od krive postavke. i svi izdrkavate.Regoč wrote:Jedini ti ovdje snivaš o Kaji i opterećuješ ostale svojim frustracijama. Koga briga na koga ti drkaš!veber wrote:ti buš, kao i ostali drkal sa svojim sivim ženicama do preksutraRegoč wrote:Neš umočit, džaba ti!veber wrote:odjebite od kaje
prestanite biti licemjerni.
kayica, e to svi želite znat.
a to govori više o vama.
2014-12-30
britanci su htjeli kolonizirat tudje teritorije i domicilne narode...srbi su pak htjeli isto ali bez domicilnih naroda na tom teritorijumarcellus wrote:סמאל wrote:Jugoslavenski ili ne,komunistička partija u Hrvatskoj imala je i prije ww2. više pristaša nego u bilo kojoj drugoj ex Yu republici.bepobavulin wrote:jel to onaj što se borio za jugoslaviju u ww2, jugoslavenski revolucionar što je umro u beogradu?סמאל wrote:Andrija Hebrang stariji,vjerojatno bi ti replicirao.bepobavulin wrote:
ne postoji nit je ikad postojao hrvatski antifašizam. samo jugoslavenski. hrvati su bili nazi kolaboratori u ww2, moramo govoriti istinu.
Osim toga,ne vidim što ima loše u jugoslavenstvu.To je bila ideja ispred svog vremena,nasuprot nazadnih klerofašističkih i nacionalističkih.
neki ne vide ništa loše ni u kolonijalizmu, doduše on i jest imao dobrih strana.
jugoslavenstvo u Hrvata je intrinzično izdajničko, jer je svaka Jugoslavija zasnovana na hegemoniji Srbije a drukčija ne može ni biti.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
2014-12-30
Uglavnom..mi kamenjarci dalmosi,hercegovci,licani smo super
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:
britanci su htjeli kolonizirat tudje teritorije i domicilne narode...srbi su pak htjeli isto ali bez domicilnih naroda na tom teritoriju
Uglavnom točno, ali prihvatili bi oni i domicilne narode, ako bi se dobrovoljno izjasnili Srbima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ovo za fakultete je ziva istina...hercegovci i dalmatinci vecina do njih je sve uredovno zavrsavala...ja ih dosta znam koji su doista ucili jer stari nije zelio đaba slati marke stecene radom u njemackoj...dok su domaci mahom vise radili u zg firmama vise po bolovanju nego na poslu..ide placica koja ajd niej bas ono zarađena da se prelomis kad ej dobis pravac birtija sa kompicima gdje ostavis pola place a doma nek jedu parizer i koju nedjelju picek i sarma...ali za gemis i pivo sa drustvom se moralo imati..tako su se i djeca ponasala..niej ih prevec bilo briga kako ide u skoli na fakultetu bi stari dal neku pinku za lap,kulusic...ili vopi u kaficu...sve je stvar odgoja manje vise kucnog...djeca kupe mahom stilove do odraslih..i zato su se svi cudili ka'k taj dalmos,hercegovac ima petake i sve u roku zavsrava..javila se doza ljubomore u stilu 'a mozda kupuju ispite'..i tako uvijek prica pocne
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:ajd ne pričaj samo za zagorce da su lijeni i dangube.Kad si zadnji puta bio sjevernije od Zagreba?Usporedi varaždinsku županiju sa hercegovinom ah da zagreb i bosanci to izgrađuju ko ludi ste za poslom.Gdje sam god išao hercegovca nigdje na radilištu nego samo u birtiji pa vele taj šverca autima ovimonim,taj se za lopatu i alat ne lovi,to je za njih antimaterija.Dolje po moru makarska rivijera blizu hercegovci pa ni jedan ne lijepi pločice ili nešto drugo no i tamo zagorci,a ovi se bave drugim stvarima pa malo po malo crna kronika itd.Svašta,imam previše godina da bih nasjedao na vaše gluposti.marcellus wrote:istinu kaže, radio sam puno s hercegovcima, kad bi krali bogu dane po birtijama bili bi zagorci, a ne hercegovci.
Srećom pa imam gene s obje strane...veze s pameću nema što se ovdje drobi i gnjoji... ajme...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:kako volim vake teme, osjecam se ko na bausteli, svi nesto pametuju a niko da se ufati mjesalice
darth_vader-
2014-04-17
Hercegovce u HR vide kao CG u Srbiji.
To nema veze sa Antifašizmom.
Najrealnija verzija bi bila,"Mala bara, mnogo krokodila, socijalno su svi ugroženi, finansijski lose stoje...
Nema puno poslova i onda naravno dolazi do iskri, kada domaći vide da ovi sa strane mu pred nosom capa hleb a ovaj skuplja mrve.
Ja sam isto Beogradjanin, koji u svome gradu nije mogao nista, jer imas stampedo sa strane, plus sistem, mentalitet, realno ti tu ne mozes nista.
Najrealnija verzija bi bila,"Mala bara, mnogo krokodila, socijalno su svi ugroženi, finansijski lose stoje...
Nema puno poslova i onda naravno dolazi do iskri, kada domaći vide da ovi sa strane mu pred nosom capa hleb a ovaj skuplja mrve.
Ja sam isto Beogradjanin, koji u svome gradu nije mogao nista, jer imas stampedo sa strane, plus sistem, mentalitet, realno ti tu ne mozes nista.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
te cijelogYehudim wrote:Eroo wrote:Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe,
nego i mrziti Hercegovce
Ako su lopine i izjašnjavaju se kao usraše ...
immortal-
2014-04-16
Ma je, pun remetinac Hercegovaca a ne svih ostalih poštenjačina. Ajde joda ne jebi po tavanuAssadNaPodmornici wrote:kao domivinu i veliki osobni bankomat (koji plaćaju svi ostali)marcellus wrote:kaya wrote:nije on kriv, tekst se prilagodava zelji kupcacrvenkasti wrote:glupog li teksta ...
srbi mrze hrvatsku i hrvate, hercegovci je vide kao svoju domovinu, nema se što prilagođavati, treba znati tko ti je neprijatelj
Usraelac ne jedi govna kad je burek 10 kunaYehudim wrote:Eroo wrote:Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe,
nego i mrziti Hercegovce
Ako su lopine i izjašnjavaju se kao usraše ...naravno
Mene užasno živcira što lova koju uplaćujem ide pederima, sarnavki, greviu, mesiću i raznoraznoj soroševoj kopiladiorion wrote:marcellus wrote:orion wrote:jedna jedina stvar je bit .... o Hrvatskim zakonima bi trebali i smjeli
odlučivati hrvatski državljani koji plaćaju porez u Hrvatkoj. Ljubav nema ništa s tim ....
to je protivno ustavu koji jasno kaže da su svi građani ravnopravni, i da svi hrvatski građani imaju pravo glasa kao i u svim državama svijeta, i nigdje nitko to ne problematizira nego u hrvatskoj.
To je također protivno europskim pravnim stečevinama, pa je tako ESLJP kaznio grčku jer je ograničavala pravo glasa dijaspori, naime u EU je zabranjena diskriminacija po mjestu stanovanja (dakle i na aljasci imaš ista prava kao i svi ostali državljani)
ali ja jesam za to da samo neto platitelji poreza imaju pravo glasa. Samo onda će bez prava glasa ostat svi studenti, umirovljenici, nezaposleni, zaposleni u javnom i državnom sektoru, i pravo glasa će imat ne više od pola milijuna ljudi - koji rade kod privatnika u realnom sektoru, jer samo oni su neto platitelji poreza (svi drugi iz državne blagajne više uzimaju nego što daju u nju). I jasno privatni poduzetnici (koji su u hrvatskoj, gle kurca, uglavnom hercegovci)
znam da je tako, al užasno me živcira da netko iz Čilea, samo zato što je Hrvat, odlučuje o tome koliku će stopu poreza plaćati čovjek koji živi i radi u Hrvatskoj.
Konc logor Jasenovac da budemo preciznijimarcellus wrote:zanimljivo, kao židov i komunist uspio je preživjet ustaški zatvor, ali antifašistički nije
veber wrote:odjebite od kaje
prestanite biti licemjerni.
tre wrote:Mene užasno živcira što lova koju uplaćujem ide pederima, sarnavki, greviu, mesiću i raznoraznoj soroševoj kopiladiorion wrote:marcellus wrote:orion wrote:jedna jedina stvar je bit .... o Hrvatskim zakonima bi trebali i smjeli
odlučivati hrvatski državljani koji plaćaju porez u Hrvatkoj. Ljubav nema ništa s tim ....
to je protivno ustavu koji jasno kaže da su svi građani ravnopravni, i da svi hrvatski građani imaju pravo glasa kao i u svim državama svijeta, i nigdje nitko to ne problematizira nego u hrvatskoj.
To je također protivno europskim pravnim stečevinama, pa je tako ESLJP kaznio grčku jer je ograničavala pravo glasa dijaspori, naime u EU je zabranjena diskriminacija po mjestu stanovanja (dakle i na aljasci imaš ista prava kao i svi ostali državljani)
ali ja jesam za to da samo neto platitelji poreza imaju pravo glasa. Samo onda će bez prava glasa ostat svi studenti, umirovljenici, nezaposleni, zaposleni u javnom i državnom sektoru, i pravo glasa će imat ne više od pola milijuna ljudi - koji rade kod privatnika u realnom sektoru, jer samo oni su neto platitelji poreza (svi drugi iz državne blagajne više uzimaju nego što daju u nju). I jasno privatni poduzetnici (koji su u hrvatskoj, gle kurca, uglavnom hercegovci)
znam da je tako, al užasno me živcira da netko iz Čilea, samo zato što je Hrvat, odlučuje o tome koliku će stopu poreza plaćati čovjek koji živi i radi u Hrvatskoj.
eto, najtocnije kaze covjek koji je samo prosao kroz hrvatsku .Serbinho-3 wrote:Hercegovce u HR vide kao CG u Srbiji.
za razliku od ovih koji tu zive i pisu gluposti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Ovo nije normalna država. Ovdje su Ercezi heroji, a Tuđmani zločinci’
» Holjevac- HDZ PROPAO samo im to nitko nije rekao
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Izrael nije država svih svojih građana nego samo Židova
» Holjevac- HDZ PROPAO samo im to nitko nije rekao
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Izrael nije država svih svojih građana nego samo Židova
Page 6 of 6