HDZ i katolička crkva otišli u Tursku po 100injak afganistanaca i somalijaca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ i katolička crkva otišli u Tursku po 100injak afganistanaca i somalijaca
Zasigurno.catabbath wrote:danni1 wrote:
Bolje oni nego srbi.
Uskoro ćete vi kozojebi plakati za srbima kad vam dođi pravi kozojebi. Ma plakati ćete iza turcima kad vas ovi počnu kulturno obogaćivati :)
Ne znaš tko je kulturniji. Kozojebi kolju tupim nožem svetosavci hrđavom kašikom.
Nemoš se odlučit koja je opcija bolja.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: HDZ i katolička crkva otišli u Tursku po 100injak afganistanaca i somalijaca
Hrvate odseli, Arape useli, rvatikatol'ci se raduju jer je od ADZja i crkve. A i bolje da ih zakolju alahuebkerkovici nego da gledaju Srbe :D
danni1 wrote:Zasigurno.
PA kažem. Nema bite razlike između tebe i recimo neke švedske feministice koja se radovala da će ovi kulturno obogatti švedsku pa je završila kako je završila. No, valjda imaš kavu sestru, kćer, sestričnu za ove...
catabbath-
2015-08-22
Kako nema razlike?catabbath wrote:danni1 wrote:Zasigurno.
PA kažem. Nema bite razlike između tebe i recimo neke švedske feministice koja se radovala da će ovi kulturno obogatti švedsku pa je završila kako je završila. No, valjda imaš kavu sestru, kćer, sestričnu za ove...
Ja podržavam žicu i mitraljeze na granici. Pucat po svima bez obzira na spol i godine tko pokuša ilegalno preći granicu.
Bolje je te brodice potopit odmah na moru, riješenje je jeftinije i efikasnije.
Ja samo podržavam ljude koji su voljni doći legalno i tu raditi.
Legaliti ce drzava odrediti cak na stetu domicila,a raditi..evo..na prste ruku naprojati koliko Kozojeba ovdje radi.ne racunajuci konstantni stav Islama naspram drugih(nevjernika)...ne valja cak niti takve podrzavati..danni1 wrote:Kako nema razlike?catabbath wrote:danni1 wrote:Zasigurno.
Ja podržavam žicu i mitraljeze na granici. Pucat po svima bez obzira na spol i godine tko pokuša ilegalno preći granicu.
Bolje je te brodice potopit odmah na moru, riješenje je jeftinije i efikasnije.
Ja samo podržavam ljude koji su voljni doći legalno i tu raditi.
Guest- Guest
Inace ovakvih multikulti krawa mi nije nimal zao...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» Katolička crkva otpisala Orbana
» Katolička crkva kao pedofilski odvjetnički ured
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» Katolička crkva otpisala Orbana
» Katolička crkva kao pedofilski odvjetnički ured
Page 2 of 2