Zanimanje: asistentica u PR uredu Dob: 26 Lokacija: Zagreb Mjesečna primanja: 6.500 kuna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zanimanje: asistentica u PR uredu Dob: 26 Lokacija: Zagreb Mjesečna primanja: 6.500 kuna
ali netko mora i birtiju, težački život i jebemti državu platit. mene jučer klinci oženili.epikur37 wrote:Debo je u pravu, oke život a ako hoće još love može raditi nešto dodatno.
S druge strane, može dati otkaz i kmečati iz kafića kako je život težak i hrvatska propala.
a, da ne brljam po porukama i tražim okolo, koju adresu sam ti dal od ex zg ili onu drugu?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Zanimanje: asistentica u PR uredu Dob: 26 Lokacija: Zagreb Mjesečna primanja: 6.500 kuna
a, što su osobni troškovi? ja ako nisam u džepu imal par soma kuna bil sam gol. s druge strane sam upoznao žensku koj ima plaću kao cijeli forum i živi skromno, nezahtjevno. čudne su tu relacije i neki odnosi.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:dijeli račun za hamburger s mladićom, neprocjenjivo
zadrzat ce prezime i svoje financije u buducnosti , nije to lose za odnose
Prezime treba biti jedno jer je obitelj jedna, glede financija, dio može ostavljati sebi za osobne troškove ostatak je zajednički obiteljski fond.
2014-12-30
veber wrote:ali netko mora i birtiju, težački život i jebemti državu platit. mene jučer klinci oženili.epikur37 wrote:Debo je u pravu, oke život a ako hoće još love može raditi nešto dodatno.
S druge strane, može dati otkaz i kmečati iz kafića kako je život težak i hrvatska propala.
a, da ne brljam po porukama i tražim okolo, koju adresu sam ti dal od ex zg ili onu drugu?
onu lj.p.
za koga su te oženili?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ok adresa
oženili me za soma kuna, i plejstejšon4 s 8 igrica
2014-12-30
kog boli kurac...
veber wrote:a, što su osobni troškovi? ja ako nisam u džepu imal par soma kuna bil sam gol. s druge strane sam upoznao žensku koj ima plaću kao cijeli forum i živi skromno, nezahtjevno. čudne su tu relacije i neki odnosi.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:aben wrote:dijeli račun za hamburger s mladićom, neprocjenjivo
zadrzat ce prezime i svoje financije u buducnosti , nije to lose za odnose
Prezime treba biti jedno jer je obitelj jedna, glede financija, dio može ostavljati sebi za osobne troškove ostatak je zajednički obiteljski fond.
osobni troškovi, abrem moji: marenda, cuga, obleka, telefon, članstvo u klubovima, rekreacija, gorivo, auto...to je individualno i uz dogovor
2015-08-06
veber wrote:ok adresa
ups!
Blagdani :D
2015-08-06
a baš,nema ni auto jer joj valjda za sada ne treba.Uštedi tisuću kuna dok ne pukne neka cijev u stanu ili se ne dogodi nešto gore.Ugodan život dok si mlad,zdrav i sam i sve to uz malo sreće i poklonjeni stan usput.Pa tako a možda i bolje se živjelo i u bivšoj jugi.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovo je iznad prosječan život jer živi u stanu od staraca.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:šta je ovo?
zivot u ZG , prosjecan
HR u EU ima najvise ili u vrhu stambenih jedinica dakle i to prosjek
s tim primanjima i nedostatku ambicije jedan ugodan zivot , bolji od njemacke rekao bi
vili40-
2015-08-02
je upss, bum tebi račun poslal.epikur37 wrote:veber wrote:ok adresa
ups!
Blagdani :D
ali nemoj slat još, spikal sam s ex, pa možda njenoj mami pošalješ jer....nije bitno, ali stavi povratnicu.
šaljem ti drugu adresu.
2014-12-30
2015-08-06
vili40 wrote:a baš,nema ni auto jer joj valjda za sada ne treba.Uštedi tisuću kuna dok ne pukne neka cijev u stanu ili se ne dogodi nešto gore.Ugodan život dok si mlad,zdrav i sam i sve to uz malo sreće i poklonjeni stan usput.Pa tako a možda i bolje se živjelo i u bivšoj jugi.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovo je iznad prosječan život jer živi u stanu od staraca.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:šta je ovo?
zivot u ZG , prosjecan
HR u EU ima najvise ili u vrhu stambenih jedinica dakle i to prosjek
s tim primanjima i nedostatku ambicije jedan ugodan zivot , bolji od njemacke rekao bi
tako nekako
zatim se uda i on ponesto posjeduje pa roditelji ostave... nesto se i stekne
1-2 djeteta napravi , prosjek
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
imaš sve na pp
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Zagreb: PRIHVAĆEN PRORAČUN ZA 2020. GODINU OD 8,547 MILIJARDI KUNA
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Zagreb na Vrdoljakova Generala spiskao 1,8 milijuna naših kuna, MORH mulja
» Došle su fotografije gigantskog križa koji je s Hipodroma prebačen 200 metara dalje. Zagreb je to platio milijun kuna
» Zagreb: PRIHVAĆEN PRORAČUN ZA 2020. GODINU OD 8,547 MILIJARDI KUNA
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Zagreb na Vrdoljakova Generala spiskao 1,8 milijuna naših kuna, MORH mulja
» Došle su fotografije gigantskog križa koji je s Hipodroma prebačen 200 metara dalje. Zagreb je to platio milijun kuna
Page 2 of 2