Zbog prosvjeda u Beogradu krivi - Hrvati
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zbog prosvjeda u Beogradu krivi - Hrvati
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=25&nav_category=167&nav_id=1486024
Guest- Guest
RayMabus wrote:Osim one novinarke u bijeloj bundi nitko u Hrvatskoj to tamo ni neprati a ako i da vrlo slabo , Žuti prsluci su nam bitniji
Ono jebe nas se za vaše prosvjede
vi ste svapske podrepne muhe
niste vi parizjeni
Guest- Guest
Optužite HRTpizzon wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=25&nav_category=167&nav_id=1486024
Ma tko to prati ovdje , imamo mi i svojih briga
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Je , ja san to baš , oba dida partizani , jedan oko izgubija u ratu dok su gonjali Švabe iz Dalmacijepizzon wrote:RayMabus wrote:Osim one novinarke u bijeloj bundi nitko u Hrvatskoj to tamo ni neprati a ako i da vrlo slabo , Žuti prsluci su nam bitniji
niste vi parizjeni
Aj prođi me se
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:768036-UHAPSEN-DAVOR-DRAGICEVIC-Okupljeni-gradjani-se-sukobili-sa-policijom-vise-prevedenih-medju-njima-i-dva-poslanika--FOTOVIDEO
Guest- Guest
svaka castRayMabus wrote:Je , ja san to baš , oba dida partizani , jedan oko izgubija u ratu dok su gonjali Švabe iz Dalmacijepizzon wrote:RayMabus wrote:Osim one novinarke u bijeloj bundi nitko u Hrvatskoj to tamo ni neprati a ako i da vrlo slabo , Žuti prsluci su nam bitniji
niste vi parizjeni
Aj prođi me se
ja necu da nabrajam destinacije mojih dedova, u kojim su sve
Delovima balkana ratovali
od jedrena,preko cera, soluna,
srema, trsta, hercegovine, pa nazad u srbiju.
nije mi poznato da je iko blizak
bio cetnik
Last edited by pizzon on 25/12/2018, 13:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
još gore, kud sad ond ljubiš skute i tabane četničkom pivonošipizzon wrote:svaka castRayMabus wrote:Je , ja san to baš , oba dida partizani , jedan oko izgubija u ratu dok su gonjali Švabe iz Dalmacijepizzon wrote:RayMabus wrote:Osim one novinarke u bijeloj bundi nitko u Hrvatskoj to tamo ni neprati a ako i da vrlo slabo , Žuti prsluci su nam bitniji
niste vi parizjeni
Aj prođi me se
ja necu da nabrajam dedtinacije mojih dedova
nije mi poznato da je iko blizak
bio cetnik
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije to problem srušit. Problem je naći smisao u tom rušenju.kaya wrote:hrvati na normabelu. umjesto da se ovako skupe i sruse im sabor oni nista.catabbath wrote:Hrvati i prpsvjedi ta dva pojma baš ne idu zajedno
glupog li naroda mayko moja.
..pa..nauciti vrhusku da se narod ne moze nekaznjeno zajebavati..jel.. ...itekako ima smisla..danni1 wrote:Nije to problem srušit. Problem je naći smisao u tom rušenju.kaya wrote:hrvati na normabelu. umjesto da se ovako skupe i sruse im sabor oni nista.catabbath wrote:Hrvati i prpsvjedi ta dva pojma baš ne idu zajedno
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Srbiju treba razbiti. Potaknuti Djanga i Stanojka da se bune iznutra, a mi im pomažemo izvana.
A kad ono. Boli nas kurac.
darth_vader-
2014-04-17
pa smisao bi bio dokazati zastupnicima da njihovi mandati nisu neobvezujući, odnosno da neće proći...jedno obećaješ, drugo radiš.danni1 wrote:Nije to problem srušit. Problem je naći smisao u tom rušenju.kaya wrote:hrvati na normabelu. umjesto da se ovako skupe i sruse im sabor oni nista.catabbath wrote:Hrvati i prpsvjedi ta dva pojma baš ne idu zajedno
Hrvatski sabor bi trebao biti predstavničko tijelo građana i nositelj zakonodavne vlasti. zastupnici bi za svoj rad trebali odgovarati građanima, trebali bi biti i raditi odnosno ponašati se kao predstavnici naroda i odgovarati narodu za svoj rad, jer dobiveni mandati su im data ovlast da u ime naroda obave neku zadaću...
zastupnička prisega obvezuje zastupnika da štiti ustav, koji određuje da “vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu”. u ustavnom pravu, mandat je pravno uređeni odnos između zastupnika i birača koji su mu glasovanjem povjerili neku vlast ili ovlaštenje, a ne da rade šta hoće i kad god se sjete, uz to i da svaki čas osvane neki novi prebjeg.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Točno , nas se jebe ali EU očito nejasambrend wrote:crvenkasti wrote:Srbiju treba razbiti. Potaknuti Djanga i Stanojka da se bune iznutra, a mi im pomažemo izvana.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/delegacija-eu-duboko-smo-zabrinuti-zbog-desavanja-u-banjoj-luci/181225071
2014-04-11
Oni su zabrinuti ...RayMabus wrote:Točno , nas se jebe ali EU očito nejasambrend wrote:crvenkasti wrote:Srbiju treba razbiti. Potaknuti Djanga i Stanojka da se bune iznutra, a mi im pomažemo izvana.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/delegacija-eu-duboko-smo-zabrinuti-zbog-desavanja-u-banjoj-luci/181225071
Da, jasna stvar. Taj slucaj toga ubijenog mladica se koristi za udar na Dodika i njegovu ekipu na vlasti.
Sve lijepo osmisljeno i organizirano. Proucis gdje je realni problem na kojem mozes izazvati nezadovoljstvo i revolt populacije, barem da postignes kriticnu masu koja moze uzdrmati vlast.
Onda dobro placeni agitatori usmjeravaju proteste u zeljenom smjeru a ako postignes pocetni uspjeh onda slijede jos radikalniji i sve radikalniji zahtjevi ...
Pri cemu se izvana izrazava zabrinutost nakon cega mogu da uslijede upozorenja i otvorene prijetnje takozvanih medjunarodnih faktora.
dok se ne postigne zeljeni rezultat.
Ovdje je stvar jasna, krajnji cilj je rusenje Dodika i demontaza Rep. Srpske u cilju unitarizacije BiH.
Jedino je zagonetka kolika je snaga tih protesta i kolka je rijesenost Dodika i ekipe da ne dopuste eskalaciju.
Ako dopuste da se sve to razmase crno im se pise. Jer narod je stoka koju je lako navesti da radi u korist vlastite stete.
A razlog za pizdarije se uvijek moze naci. U ovom slucaju su ta nerijesena obojstva. KAsnije ce biti nesto drugo.
A i zanimljiva je koincidencija istovremenih protesta u Banja Luci i u Beogradu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da , zato sam Pizzonu i odgovorio da nas male ljude u Hrvatskoj to nezanima jer me baš brige tko je njima na vlasti , sami ih biraju i da to zanima nekog drugog a ne Hrvate a pri tom mislim na obične ljude dakle narod ovdje
2014-04-11
Ljude u Hrvatskoj kako izgleda ne zanima nista sto je dalje od 100 metara od njihove kuce.RayMabus wrote:Da , zato sam Pizzonu i odgovorio da nas male ljude u Hrvatskoj to nezanima jer me baš brige tko je njima na vlasti , sami ih biraju i da to zanima nekog druge a ne Hrvate a pri tom mislim na obične ljude dakle narod ovdje
2015-09-24
Zanima ali neke teme ne jer svejedno im je jel tamo na vlasti Stevo il JovoRingo10 wrote:Ljude u Hrvatskoj kako izgleda ne zanima nista sto je dalje od 100 metara od njihove kuce.RayMabus wrote:Da , zato sam Pizzonu i odgovorio da nas male ljude u Hrvatskoj to nezanima jer me baš brige tko je njima na vlasti , sami ih biraju i da to zanima nekog druge a ne Hrvate a pri tom mislim na obične ljude dakle narod ovdje
2014-04-11
PA za BG ne znam ali za BL bi ih trebalo zanimati.RayMabus wrote:Zanima ali neke teme ne jer svejedno im je jel tamo na vlasti Stevo il JovoRingo10 wrote:Ljude u Hrvatskoj kako izgleda ne zanima nista sto je dalje od 100 metara od njihove kuce.RayMabus wrote:Da , zato sam Pizzonu i odgovorio da nas male ljude u Hrvatskoj to nezanima jer me baš brige tko je njima na vlasti , sami ih biraju i da to zanima nekog druge a ne Hrvate a pri tom mislim na obične ljude dakle narod ovdje
Ali dobro, znam da bi u Kifli bolio nekoga kitomir sve da Hrvate u BiH razapinju po drvecu.
2015-09-24
Ringo pa nebiramo mi tko će njima bit na vlasti , šta izaberu sami to je to
2014-04-11
Znam.RayMabus wrote:Ringo pa nebiramo mi tko će njima bit na vlasti , šta izaberu sami to je to
Ali Hrvatima u BiH bi bilo najbolje kad bi Zagreb podrzao Dodika umjesto likova koji bi dosli na vlast obojenom revolucijom u RS-u.
Ali naravno to je Science Fiction. Zagreb ce i govno pojesti ako mu to narede iz Brisla, londona i Washingtona.
2015-09-24
A toš morat njima na vlasti u Zagrebu reč a ne meniRingo10 wrote:Znam.RayMabus wrote:Ringo pa nebiramo mi tko će njima bit na vlasti , šta izaberu sami to je to
Ali Hrvatima u BiH bi bilo najbolje kad bi Zagreb podrzao Dodika umjesto likova koji bi dosli na vlast obojenom revolucijom u RS-u.
Ali naravno to je Science Fiction. Zagreb ce i govno pojesti ako mu to narede iz Brisla, londona i Washingtona.
2014-04-11
Ja koliko vidim Plenkovic se nebavi Dodikom niti ga sputava štaviše blokadom Komšića pomaže Dodiku tako da ono jel
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvati se nadaju padu Vučića: Likuju zbog protesta u Beogradu
» Zbog masovnih prosvjeda odgođeno nekoliko utakmica francuskog prvenstva
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
» Dva prosvjeda zbog Jakova Sedlara uoči zadnje sjednice Gradske skupštine
» Zbog masovnih prosvjeda odgođeno nekoliko utakmica francuskog prvenstva
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
» Konzervativci u Poljskoj zbog masovnih prosvjeda odustali od potpune zabrane abortusa
» Dva prosvjeda zbog Jakova Sedlara uoči zadnje sjednice Gradske skupštine
Page 2 of 4