Komšićev savjetnik KGK Božić: "Ova foka opet s.re, j.bo joj Islam mater"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Komšićev savjetnik KGK Božić: "Ova foka opet s.re, j.bo joj Islam mater"
Ili Frankfurt na Majniepikur37 wrote:Jebe komsic i ne vadi :D
Hrvatima trpat jos
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:767825-Uhapsen-osumnjiceni-za-pripremu-teroristickog-napada
O da , trpaj još
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kaos je samo red koji ljudi nerazumiju
Ključ je izdvoji jednu stvar pa drugu pa treću i vidjet ćeš red
Znate šta piše ovdje ?
Osoba iz 1500 godine je napisala kako će se 1700 godine na poluotoku roditi netko kome će četvrtak biti vjerski praznik
Bez ključa nemožete otvorit vrata
A ovo je ključ
Znate šta piše ovdje ?
Osoba iz 1500 godine je napisala kako će se 1700 godine na poluotoku roditi netko kome će četvrtak biti vjerski praznik
A ovo je ključ
2014-04-11
RayMabus wrote:Kaos je samo red koji ljudi nerazumiju
Znate šta piše ovdje ?
A ovo je ključ
2014-04-11
I šta veli mujica iz Konjica ?
Teroristički napad na Dalmaciju
Super
Ajde
Teroristički napad na Dalmaciju
Super
Ajde
2014-04-11
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Kaos je samo red koji ljudi nerazumiju
Znate šta piše ovdje ?
A ovo je ključ
Sotonistički spisi
JA sam davno rekaovili40 wrote:naravno na kvadrat,a mnogo stručnjaka odavno priča da npr.englezi namjerno drže takvo stanje jer im je onda lakše kontrolirati taj dio europe.I naravno da ti stručnjaci ne rade na važnim mjestima jer bi briselskim štakorima smetali a i kolindi koja je prije kapitulirala sa SAD-om a sad se napokon totalno srozala kapitulacijom sa anemičnim briselcem i dozvolila da joj mijenjaju savjetnike koji njima smetaju jer su je valjda ucijenili sad pred izbore.Uglavnom jadno je sve to.Hrvatska više nema ni zeru vlastite politike i o svemu odlučuju drugi a za uzvrat dobijemo mrvice i kurac u dupe.Ringo10 wrote:Nije problem ni taj olos, nije problem ni Komsic, nije problem ni Bakir ... sve je to marginalija ..
Nije problem ni Erdogan, on nije taj koji gura Komsica i slicne bitange.
Problem je tvoj dragi Zapad koji sve to podrzava vec skoro 30 godina.
Predvodjeni Amerikom i Engleskom ... donekle i Francuskom.. a ni Nijemcima i Austrijancima nije mane u tome.
Bez njihovih sranja stvari u BiH bi vec odavno sjele na svoje mjesto.
Ali zapadnim banditima u skupim odijelima odgovaraju sranja poput toga u BiH, Kosovu, MAkedoniji
Hrvatskoj i Hrvatima je od suvereniteta ostala nogometna repka, dobro, i ostale sportske repke, ostala su joj kulturno umjetnicka drustva i mlataranje barjacima po Thompsonovim koncertima.
A tupavi Hrvati misle da je to TO.
Da, i mogu Srbima slobodno psovat mater kad god hoce. A u bivsem rezimu su bili uskraceni za tu divotu.
MA ljepota! Jebes suverenitet kad imas takvo jedno zadovoljstvo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da li se netko sjeca vise one ...Hrvatska puska na hrvatskom ramenu..a lisnica u tudjem dzepu...Meni je najgore kada ljudi zaborave zbog cega su uopce poceli rat..Pa jebe mu mater...zbog boljitka da se sjebu oni koji su nas tlacili..al da odmah predas sve u ruke jos vecih tlacitelja je mazohizam do jaja..bolest kakva nema lijeka osim metka u celo..Ja sam na onome neteru pricao pojednstavljeno sto 'rvate ceka...pa su me banirali (ovom Kicu skidam kapu na demokraticnosti i zivcima) sada vidim da su neki totalno promijenili misljenje a oni fakat neizljecivi furaju istu spiku ...tvrdim zbog sebe,,a ne zbog Hrvatske...boli njih ona stvar za posteni hrvatski dio stanovnistva..ima se ...moze se..dokle ide neka ide a kad ne bu islo opet cemo u rat ali sada izmedju sebe...e pa ...jarani moji...bujrum::)))
Guest- Guest
Ringo ..bolje ti je ne pricaj nista ti si srbenda...ma sta srbenda ..cetnik jebo te:::))
Ali za analizu o zapadu kapa dole,,,vidi se da imas klikere u mozgu i da znas racunati:::)
Ali za analizu o zapadu kapa dole,,,vidi se da imas klikere u mozgu i da znas racunati:::)
Guest- Guest
Za ovaj rat između sebe, bilo bi prilično zanimljivo.frka wrote:Da li se netko sjeca vise one ...Hrvatska puska na hrvatskom ramenu..a lisnica u tudjem dzepu...Meni je najgore kada ljudi zaborave zbog cega su uopce poceli rat..Pa jebe mu mater...zbog boljitka da se sjebu oni koji su nas tlacili..al da odmah predas sve u ruke jos vecih tlacitelja je mazohizam do jaja..bolest kakva nema lijeka osim metka u celo..Ja sam na onome neteru pricao pojednstavljeno sto 'rvate ceka...pa su me banirali (ovom Kicu skidam kapu na demokraticnosti i zivcima) sada vidim da su neki totalno promijenili misljenje a oni fakat neizljecivi furaju istu spiku ...tvrdim zbog sebe,,a ne zbog Hrvatske...boli njih ona stvar za posteni hrvatski dio stanovnistva..ima se ...moze se..dokle ide neka ide a kad ne bu islo opet cemo u rat ali sada izmedju sebe...e pa ...jarani moji...bujrum::)))
Zato jer je odnos snaga podjednak .
A nitko sa strane se ne bi mjesao kao ni 90.
Ne znam. Moze li rat zsvrsiti NEODLUČENO.
VALJDA MOZE.
ONO, potpisu primirje i sve ok
Od tada opet ispocetka.
Nrki se ne mogu opametiti da ih ubijes.
A jrbga
Kismet,
Hrvati ..su guske u magli bili
I ostat ce
Sve dotle dok se jedan ero nehrvat usudi DRZNUTI pokusaj ciscenja njihovog sranja u hrbatskoj pobrisati s nekakvom MUSLIMSNSKOm pričom.
Sve su krivi Ere . Njihovi pljačkaši. Razni ratni profiteri .
Talog drustva kpji se obogatio. Drmatori iz pozadine .
I ostat ce
Sve dotle dok se jedan ero nehrvat usudi DRZNUTI pokusaj ciscenja njihovog sranja u hrbatskoj pobrisati s nekakvom MUSLIMSNSKOm pričom.
Sretan Božić i tebi!Sora wrote:Hrvati ..su guske u magli bili
I ostat ce
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 2 of 2