Šta se desilo sa milion izbeglica koje je Nemačka primila?
Page 1 of 1
Šta se desilo sa milion izbeglica koje je Nemačka primila?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=19&nav_category=78&nav_id=1483935
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Re: Šta se desilo sa milion izbeglica koje je Nemačka primila?
Neka njima njih , tako su i Francuzi mislili pa in se sad nakotilo pa svako malo teroristički napad
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
na zimovanju u Dachau ?
2014-04-16
Migranti sada gospoda za Balkance, rade za 2000€, dobili papire I posao na lepe oci.
2014-08-25
Pa neka su , ima tri pokrajinska izbora u Njemačkoj samo ove 2019 godine , lagano AfD a oni ih nemogu smislitSerbinho-3 wrote:Migranti sada gospoda za Balkance, rade za 2000€, dobili papire I posao na lepe oci.
2014-04-11
sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
immortal-
2014-04-16
paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
Guest- Guest
pismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
Dijelom svakako da, ja bih rekao i većim dijelom, ali to čak nije ni bitno. Ono što je bitno da se praktički nitko od tih migranata ne želi zadržati u Hrvatskoj. Nemamo izdašne socijalne programe. Tako da za nas to očito neće u predstojećim desetljećima predstavljati praktički nikakav problem.
Guest- Guest
Zasto bi ostali trebali postovati proceduru, kada se moze i 'vako, ubrzati birokratija...
2014-08-25
Evo im multikulti sa Arapima
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:767214-Zbog-islamista-pojacane-mere-na-aerodromu-u-Stutgartu
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:767214-Zbog-islamista-pojacane-mere-na-aerodromu-u-Stutgartu
2014-04-11
pa poduzmi nešto utjecajni čovječepismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:pa poduzmi nešto utjecajni čovječepismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
Ja nisam Hrvat..
Guest- Guest
hh znam, znampismejker wrote:mortal wrote:pa poduzmi nešto utjecajni čovječepismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
Ja nisam Hrvat..
malo se šalim
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:hh znam, znampismejker wrote:mortal wrote:pa poduzmi nešto utjecajni čovječepismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:
sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područje
Ja nisam Hrvat..
malo se šalim
nek si ti meni raspolozena..
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:paaa..jel vi o tome ne odlucujete kao nacija??mortal wrote:sad bi još trebali biti blesavi do kraja i primiti ih na naše područjemortal wrote:na zimovanju u Dachau ?
Dijelom svakako da, ja bih rekao i većim dijelom, ali to čak nije ni bitno. Ono što je bitno da se praktički nitko od tih migranata ne želi zadržati u Hrvatskoj. Nemamo izdašne socijalne programe. Tako da za nas to očito neće u predstojećim desetljećima predstavljati praktički nikakav problem.
yahh..no naci ce se dovoljan broj za koji lobiraju domaci liberali i nepojebane zenke...
Guest- Guest
Dok god ima islamističkih napada u Evropi a nebrinem se za Arape , to će sve letit na kraju balade
2014-04-11
Similar topics
» Greta dobila milion eura... Novac će donirati udrugama koje se bave isrebljivanjem nesretnog virusa...
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» HR izbeglica, kupio Delta City
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» HR izbeglica, kupio Delta City
» nesposobne budale... e da je yuge to se ne bi "desilo"
Page 1 of 1