Cijena nafte ispod 50 dolara
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Cijena nafte ispod 50 dolara
i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
veber- Posts : 53509
2014-12-30
trenutne cijene na pumip gdje ja uzimam..ARAL..cijene variraju o dobu dana,vikendu i slicno..nekad na istim aRALOVIM pumpama idu razlicite cijene,ovisno o poziciji..
http://tankstelle.aral.de/tankstelle/heilbronn/wilhelm-leuschner-strasse-14/15001200/
http://tankstelle.aral.de/tankstelle/heilbronn/wilhelm-leuschner-strasse-14/15001200/
Guest- Guest
samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!veber wrote:i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
Guest- Guest
Morao bih probati ovaj Ultimate 102..inace tocim E10,kako je i propisano..
Guest- Guest
ja neman pojma koliko u moj stane :D
ne, nego ja imam moment na 2000rpm moj u petoj ubrzava kao tvoj u drugoj. beeeeelj. to je razlika velikih motora. moment.pismejker wrote:samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!veber wrote:i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
2014-12-30
Koliki ti je moment?veber wrote:ne, nego ja imam moment na 2000rpm moj u petoj ubrzava kao tvoj u drugoj. beeeeelj. to je razlika velikih motora. moment.pismejker wrote:samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!veber wrote:i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
Guest- Guest
ja samo plin do kraja, zbog pritiska. benzina imam možda 20l za svaki slučaj i povremeno prebacim na benzin. da potrošim gorivo.AssadNaPodmornici wrote:ja neman pojma koliko u moj stane :D
2014-12-30
weberu,poderem te na cesti..vjerujes mi da sam u 5toj ostavljao bembure i mercove daleko iza sebe..6tu nisam niti uspio probati jos..
Guest- Guest
usput,bas me je iznenadilo sto ima elasticnost u ubrzavanjima u svim brzinama super..4 i 5ta su me jako pozitivno iznenadile..
Guest- Guest
ovisno kakve sam volje pa me momenti obuzmu. na autu nemam pojma. 400-500Nm na 4000rpmpismejker wrote:Koliki ti je moment?veber wrote:ne, nego ja imam moment na 2000rpm moj u petoj ubrzava kao tvoj u drugoj. beeeeelj. to je razlika velikih motora. moment.pismejker wrote:samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!veber wrote:i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
2014-12-30
ono u ravnini M5 ??Koji vozis?veber wrote:ovisno kakve sam volje pa me momenti obuzmu. na autu nemam pojma. 400-500Nm na 4000rpmpismejker wrote:Koliki ti je moment?veber wrote:ne, nego ja imam moment na 2000rpm moj u petoj ubrzava kao tvoj u drugoj. beeeeelj. to je razlika velikih motora. moment.pismejker wrote:samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!veber wrote:i snaga motora. ja imam 2,7 i 120kw jebalo te 1,6. uskoro će iz 1,1 izvlačit 580kw
Guest- Guest
gle, znamo da imaš ćunu od pol metra i da jebeš rujku ko zmaj. sve to znamo i auto s 1,6 koji ima 150ks. mora se vrtit. moj kawasaki se vrtio na 11-15 tisuća da bi izvukao 150ks na 200kg težine vozila. to rujkama prodavaj ne strojaru.pismejker wrote:usput,bas me je iznenadilo sto ima elasticnost u ubrzavanjima u svim brzinama super..4 i 5ta su me jako pozitivno iznenadile..
2014-12-30
ja volim ono se prikeljiti nekoj Mečki nabrijanoj ili bemburi na rep,pa ih zivcirati,kako mi do 200 ne mogu pobjeci..onda se maknu u stranu,ja isto..usporim,pa naidju drugi novi na najbrzoj,ja ponovno se prikeljim i zivciram ih dok ne uspore..nabijam im tempo i brzinu..nesh voze,pa onda odustanu..uglavnom,dok idem doli,nije bas da su mi mogli pobjeci..preko dvjesto,oke,niti ja ne mogu nes puno brze..
Guest- Guest
vozim genesis. ne bmw.pismejker wrote:ono u ravnini M5 ??Koji vozis?veber wrote:ovisno kakve sam volje pa me momenti obuzmu. na autu nemam pojma. 400-500Nm na 4000rpmpismejker wrote:Koliki ti je moment?veber wrote:ne, nego ja imam moment na 2000rpm moj u petoj ubrzava kao tvoj u drugoj. beeeeelj. to je razlika velikih motora. moment.pismejker wrote:
samo govori koliko ti je tehnologija neefikasna...BEEEELJ..!!!
2014-12-30
ja ti kazem,a ti kako hoces..taj tvoj tenk nema sanse na cesti u ubrzavanju sa mnom..i bolji su to skuzili..naravno na cesti..veber wrote:gle, znamo da imaš ćunu od pol metra i da jebeš rujku ko zmaj. sve to znamo i auto s 1,6 koji ima 150ks. mora se vrtit. moj kawasaki se vrtio na 11-15 tisuća da bi izvukao 150ks na 200kg težine vozila. to rujkama prodavaj ne strojaru.pismejker wrote:usput,bas me je iznenadilo sto ima elasticnost u ubrzavanjima u svim brzinama super..4 i 5ta su me jako pozitivno iznenadile..
Man se moje ćune..postajes sumnjiv..
Guest- Guest
moj ima ubrzanje već od 1500rpm, prednost velikog motora, male konjaže po kubikaži. mercedes mi je s 320motorom imao istu konjažu. tvoja igračka vjerovatno da iskopčam esp nema šanse ni u startu. skuril bi gume stajao malo na mjestu ali to bi ti bila jedina prednost.
2014-12-30
bogumi,ostavljam na startu sve one razvikane brandove masnih i teskih guzica...veber wrote:moj ima ubrzanje već od 1500rpm, prednost velikog motora, male konjaže po kubikaži. mercedes mi je s 320motorom imao istu konjažu. tvoja igračka vjerovatno da iskopčam esp nema šanse ni u startu. skuril bi gume stajao malo na mjestu ali to bi ti bila jedina prednost.
Nije novost da to pojedu japanske jurilice u cas posela.. ..uz to plin..oooo Weberu,bogohulis i svetogrdis...
bENCIN je musko gorivo,afteršejv,jebote..ti vozis na plin,jebote,na prdac.. ...no fancy...
idemo dalje...sto mislis da ovdje nisu driftali i palili gume svojim zvjerima..?? i poslije se cudili,kud je nesto taj vrazji japanac..
Kako rekoh,do 200 izjebem svakog nazovinabrijanca..hosh urbani fajt,hosh autobančinu..
Guest- Guest
marcellus wrote:slinić je nasrao megatrošarine svojevremeno...
A HDZ-ovcima to toliko mrsko da zubima i noktima brane sve Linićeve popularne mjere...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Cijena nafte skočila na 56 dolara
» Cijene nafte pale ispod 30 dolara po barelu
» Cijena barela sirove WTI nafte na američkom tržištu minus 36,75 dolara po barelu
» Kazahstance brine pad cijena nafte
» Cijena nafte i dalje pada
» Cijene nafte pale ispod 30 dolara po barelu
» Cijena barela sirove WTI nafte na američkom tržištu minus 36,75 dolara po barelu
» Kazahstance brine pad cijena nafte
» Cijena nafte i dalje pada
Page 2 of 3