Suki
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Suki
https://m.vecernji.hr/sport/drazen-petrovic-me-izvukao-s-ulice-i-dugujem-mu-zivot-a-franjo-tu-man-mi-je-bio-poput-oca-1289224u
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suki
ahahahahahaha...klosar i klaun je samo takva lazovcina...'radio u salunu na parkingu'...ahahaha...nisi radio nego zicao lovu jebo te u tulavu glavu...smucao si se poparkingu klosaru i zicao poznate i lovase...tako da si postao nakon nekog vremena 'spomenik' na salunovom parkingu..pa si se prebacio na zicanje ispred maximira gdje si se uguzio mamicu i kompaniji...on 'radio'...ovo je provala stoljeca
2015-09-08
Suki je pravi primjer klauna 'dvora'...on je ovovijeki klaun sto bi po zvanju bio u srednjem vijeku...on je cak ponosan sto je to..nigdje ne radi..cirkusira za poznate..od svakog dobije bar 50 eura i nakupi se.. da se zivit tako
2015-09-08
Koja je ovo država
http://www.ziher.hr/trailer-koja-je-ovo-drzava/
Zatvorenici u Lepoglavi klapa pivaju Još Hrvatska ni propala dok mi živimo
http://www.ziher.hr/trailer-koja-je-ovo-drzava/
Zatvorenici u Lepoglavi klapa pivaju Još Hrvatska ni propala dok mi živimo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ne..on je pametna...zapravo on se ravna po onoj bozjoj..'zivim kao ptice koje nit oru nit siju a uvijek se najedu'...RayMabus wrote:I žicanje je rad
2015-09-08
cirkusira pred javnim osobama...ovi se sprdaju sa njim..daju mu 'nesto' love i ti zbrajaj..da zaradi 500 eura tjedno njemu puna kapa..2000 eura mjesecno..a nije se oznojio...a zaradi on mjesecno i puno vise od toga..nekidan sam ga vidio na kvatricu bogami vozi dobru pilu...jede svaki dan 'kod srbina'...jede po raznim domjencima..i sto ga briga sto ga smatraju za ludonju...ne kopa ni rmbaci
2015-09-08
di ti nalaziš teme, koga boli kurac. suki, krme debelo je bio vlasnik tomata u tkalči. riknul od kokaina, heroina i šećera. za ovog tvog nikad čuo.
2014-12-30
nisi ti normalan...veber puk'a siveber wrote:di ti nalaziš teme, koga boli kurac. suki, krme debelo je bio vlasnik tomata u tkalči. riknul od kokaina, heroina i šećera. za ovog tvog nikad čuo.
2015-09-08
veber-
2014-12-30
a vidio ga par puta...mislim d aje negdje krajem osamdesetih mjenjao devize...i na tome zaradio ohohoho..veber wrote:puka san odavno. debelog sukija nisi znao?
2015-09-08
mayko moja, ovaj je trcao za nogometasima i trazio 100 kuna.
citam sad sportski urednik i padam u nesvjest.
a gdje je dzani u pilotskoj jakni - perac prozora, da nije on u meduvremenu postao kakav HDZ tajnik ?
a gdje je dzani u pilotskoj jakni - perac prozora, da nije on u meduvremenu postao kakav HDZ tajnik ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzani ima vise samopostovanja nego ovaj...jos uvijek klosarikaya wrote:mayko moja, ovaj je trcao za nogometasima i trazio 100 kuna.
2015-09-08
sjecam se đanija kad je zicao kod bivseg lapa...'stari nekaj me u pere u vugla mogu to ozlijeciti vopijem imas kaj sitnog'
2015-09-08
ma sve je to bila mafija, a krme debelo, a fakat je bio debel bio sa sponzorušom od 50kila. a zgodna ženska.vuksadinare wrote:a vidio ga par puta...mislim d aje negdje krajem osamdesetih mjenjao devize...i na tome zaradio ohohoho..veber wrote:puka san odavno. debelog sukija nisi znao?
2014-12-30
lap je zatvoren prije 100 godina. ili sam ja tako star?vuksadinare wrote:sjecam se đanija kad je zicao kod bivseg lapa...'stari nekaj me u pere u vugla mogu to ozlijeciti vopijem imas kaj sitnog'
2014-12-30
..od svih negdasnjih klosara sa kraja osamdesetih i pocetka devdesetih ovaj suki je izgubio klosarski obraz i davao da ga podjebava i od njega radu klauna 'elita'...i sad se suki glumi 'gospodina'...
2015-09-08
pa velim kod bivšeg...ono kad sam ja izlazio u njega kao srednjoskolac krajem osamdesetih i pocetkom devdesetih..veber wrote:lap je zatvoren prije 100 godina. ili sam ja tako star?vuksadinare wrote:sjecam se đanija kad je zicao kod bivseg lapa...'stari nekaj me u pere u vugla mogu to ozlijeciti vopijem imas kaj sitnog'
2015-09-08
nikad nisam čuo za tog sukija, samo se sjećam sukija tomato i nosio je one dojče sandale od pluta, a papak kao moj auto. tada sam vozio R4
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2