Putin zabrinut zbog rep muzike?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Subota 15.12.2018.
19:35
Tanjug, Vestionline
Ruski predsednik Vladimir Putin uznemiren je zbog sve veće popularnosti koju u njegovoj zemlji uživa rep muzika, ali je od zvaničnika za kulturu zatražio da umesto zabrane popularne muzike, pokušaju da je kontrolišu.
- Ako je nemoguće zaustaviti je, onda moramo da je usmeravamo i kontrolišemo - kazao je Putin, prenosi AP.
Putin se danas sastao sa savetnicima za kulturu u Kremlju i upozorio da bi pokušaji zabrane umetnicima da nastupaju, imali obrnuti efekat i samo povećali njenu popularnost.
Ruski predsednik istakao je da se "rep zasniva na tri stuba: seksu, drogama i protestima", i od ta tri izdvojio kao najopasniji droge koje su naročito prisutne u rep muzici.
Kako je kazao, "to je put ka degradiranju nacije", a "propagiranje droge" gore je od psovanja.
Agencija navodi da je Putin ovo kazao u vreme kada su u Rusiji uvedene mere protiv savremene muzike koje su podsetile na cenzuru umetnosti iz sovjetskih vremena.
https://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/721004/Putin-zabrinut-zbog-rep-muzike
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Putin zabrinut zbog rep muzike?
Slušaju rep i duvaju.
Budućnost je nepoznat pojam u takvom okruženju.
Budućnost je nepoznat pojam u takvom okruženju.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ako je nemoguće zaustaviti je, onda moramo da je usmeravamo i kontrolišemo - kazao je Putin
jednom KGB....
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
a ja muzike
nego zar to nije kulturna aproprijacija po novoljevicarskim standardima
nego zar to nije kulturna aproprijacija po novoljevicarskim standardima
2014-04-19
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Putin je u pravu, to uopće nije muzika nego psiholingvistička kakofonija, auditivno smeće ....cajka je majka u odnosu an rep.
Udri putko!
Udri putko!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Upravo tako.epikur37 wrote:Putin je u pravu, to uopće nije muzika nego psiholingvistička kakofonija, auditivno smeće ....cajka je majka u odnosu an rep.
Udri putko!
Ja sam u mladosti slusao ROCK, BLUES i slicno, a RAP i HIP-HOP su smece i otpad.
NA jednom forumu sam citirao jednu takozvanu pjesmu koju "pjeva" neka crnkinja
Ide otprilike ovako
Kad sam bila mladja kurca sam se jako plasila, a kad sam ga probala prosao me strah ....
Eto, to je kao umjetnost...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije jedini.
Nema gore od rapa i hip-hopa.
Ajde 2Pac i Outkast su još nešto i mogli, ali u svakom kukolju se nadje žita.
Nema gore od rapa i hip-hopa.
Ajde 2Pac i Outkast su još nešto i mogli, ali u svakom kukolju se nadje žita.
Guest- Guest
vama je problem glazbeni pravac a ne kontrola istog od KGB isprtka
kad dodje do vas bude ponovi kako zasto
2014-04-12
Nije jedini. Doduše, čudi me za Kolerika da kao košarkaš da ne sluša te balube... :)
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:vama je problem glazbeni pravac a ne kontrola istog od KGB isprtka
Koji GLAZBENI pravac??..Jel ti imas pojma o cemu pricas??..Kakofonija neharmonicnih zvukova i nametljivi ritam(ritam nije umjetnost,cisto pojava u prirodi..ritmicki padaju i kapi kiše..
Kontrola svakako,jerbo u globalu je RAP and HIP-HOP,nametanje NECEGA masama,to su u sustini i definirali sami hiphoperi i raperi,koji sami priznaju da se sa sto zescim ritmom i kakofonijom masama NESTO namece..sTO,ostaje na samim konzumentima ovog smeca..
KGB isprdak..covjek je učen,osposobljen za vrh obavjestajne zajednice,a pokazao je i da je je vrlo umjesan i postojan politicar,koji POSTIVA MEDJUNARODNE ZAKONE,vecinom vezane za UN..
Ono,dosad sam uglavnom mislio da ovi koji te kojekako definiraju su uglavnom nepristojni i neodgojeni,ali..uglavnom99.99% su jos i preblagi...
Puno sam svaba posramio,kad su onako poceli repati i uvrtati se,mahati rukama..Rekoh sto to radite..."PA TO JE RAP ČOEEČE"...Aha,onda ste vi afrikaneri,ili bar njihove bičezi,jel?'..Otkad to bijeli ljudi skakucu i tresu se kao mankiji??..Krepo rock n rol,Metal,klassic..??
Uvijek kad vidim bijelce da hiphopaju ili repaju,isprdam ih do boli,da na kraju se zacrvene..
Guest- Guest
pismejker wrote:debotoijusto wrote:vama je problem glazbeni pravac a ne kontrola istog od KGB isprtka
Koji GLAZBENI pravac??..Jel ti imas pojma o cemu pricas??..Kakofonija neharmonicnih zvukova i nametljivi ritam(ritam nije umjetnost,cisto pojava u prirodi..ritmicki padaju i kapi kiše..
Kontrola svakako,jerbo u globalu je RAP and HIP-HOP,nametanje NECEGA masama,to su u sustini i definirali sami hiphoperi i raperi,koji sami priznaju da se sa sto zescim ritmom i kakofonijom masama NESTO namece..sTO,ostaje na samim konzumentima ovog smeca..
KGB isprdak..covjek je učen,osposobljen za vrh obavjestajne zajednice,a pokazao je i da je je vrlo umjesan i postojan politicar,koji POSTIVA MEDJUNARODNE ZAKONE,vecinom vezane za UN..
Ono,dosad sam uglavnom mislio da ovi koji te kojekako definiraju su uglavnom nepristojni i neodgojeni,ali..uglavnom99.99% su jos i preblagi...
Puno sam svaba posramio,kad su onako poceli repati i uvrtati se,mahati rukama..Rekoh sto to radite..."PA TO JE RAP ČOEEČE"...Aha,onda ste vi afrikaneri,ili bar njihove bičezi,jel?'..Otkad to bijeli ljudi skakucu i tresu se kao mankiji??..Krepo rock n rol,Metal,klassic..??
Uvijek kad vidim bijelce da hiphopaju ili repaju,isprdam ih do boli,da na kraju se zacrvene..
stotine milijuna ljudi misli drugacije , pises pizdarije
da je 1955 isto bi govorio protiv rock
i nebitno , naglasak na zabrani/kontroli a ne sise/guzice/gun
2014-04-12
debotoijusto wrote:Ako je nemoguće zaustaviti je, onda moramo da je usmeravamo i kontrolišemo - kazao je Putin
jednom KGB....
jel to sigurno reko Putin ili neko govno od novinara???
Guest- Guest
debotoijusto wrote:pismejker wrote:debotoijusto wrote:vama je problem glazbeni pravac a ne kontrola istog od KGB isprtka
stotine milijuna ljudi misli drugacije , pises pizdarije
da je 1955 isto bi govorio protiv rock
i nebitno , naglasak na zabrani/kontroli a ne sise/guzice/gun
s
totine milijuna ljudi MISLI...u tome i jeste problem Debo..NEKA PROBAJU RAZMISLJATI..SVAKi kuratz danas mISLI..
da ne ulazim u ljucku povodljivost i pomodizam..
ROCK,za razliku od RAP-a i hiphopa,jeste MUZICKI PRAVAC,sa svojim podvrstama(romantic,soul,hard,etc..)
biraj ono sto ti se svidja..hard mi nikad nije sjeo,osim vrlo kvalitetnih uradaka i izvodjaca...
hiphop i rap su zapoceli krajem 80tih..dotad uglavnom stari dobri DISCO MUSIC..ugodan za lijepo plesanje i uzivanje u harmonicnim zvukovima..
RAP i hiphop mi NIKAD NISU SJELI..zasto,jer nema tu sto da sjedne prosjecnom ili normalnom covjeku,osim kako vec rekogh povodljvcima i pomodistima,koji prihvacaju sve sto i okolina,da ih se ne bi etiketiralo kao cudake..
RAP i hiphop,su teski urbani failovi,koje nes cuti u mirnim ugodnim prostorima suburbana..
POKUSAVAO SAM uhvatiti NESTO..BILOSTO u tim RAP stavarima i nikako nis nisam nasao..eto debo,malo da te naucim sto je bilo zlatno doba muzike,a vidjet ces da mi rasa i sami pravac nisu bas odbojni..stovise...
voč end LRN...
Guest- Guest
i za kraj danasnje Debine poduke..STO JESTE MUZIKA....Metalica
Guest- Guest
Lol ono kad se Rusi furaju na gangsta nigge. A bili su takvi treševi i ovdje popularni, nekakvi Neredi, Stoke...
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Zabrinut sam zbog Rusije
» Zabrinut zbog Marčela
» Meta zabrinut zbog Republike Srpske
» Putin zabrinut zbog demografije, uvodi nove mjere
» Zabrinut sam zbog Rusije
» Zabrinut zbog Marčela