Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
Mi iz HDZ-a prepoznajemo znakove vremena, bit će dobro razmijeniti mišljenje s njim i otvoriti nove perspektive. Jer, vremena se mijenjaju, moramo i mi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Bannon: Potez od Višegradske skupine do Hrvatske jedan je od dvaju geopolitički najvažnijih dijelova svijeta
AssadNaPodmornici wrote:bosansko-vlaška elita u HDZu je protiv S.Banona i njegovog pogleda na svijet, naš HDZ je bio za Hillary Clinton i Demokratsku stranku, i sada su za Merkelicu i Makrona i Junkera kontra Bannona Trumpa.
HDZ i Kenwood Kenon i Brkić i Jadronković imaju pravo na ideje S.Banona koliko i Bernadić i V.Pusić
Realno Bannon je inteligentan lik, no više nema utjecaja na Trumpa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lik pokušava biti ono što je Soros za ljevicu...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:bosansko-vlaška elita u HDZu je protiv S.Banona i njegovog pogleda na svijet, naš HDZ je bio za Hillary Clinton i Demokratsku stranku, i sada su za Merkelicu i Makrona i Junkera kontra Bannona Trumpa.
HDZ i Kenwood Kenon i Brkić i Jadronković imaju pravo na ideje S.Banona koliko i Bernadić i V.Pusić
Realno Bannon je inteligentan lik, no više nema utjecaja na Trumpa...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Epi Preletavčević.epikur37 wrote:Mi iz HDZ-a prepoznajemo znakove vremena, bit će dobro razmijeniti mišljenje s njim i otvoriti nove perspektive. Jer, vremena se mijenjaju, moramo i mi.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Samarcina 'visegradske skupine' Hrvatskoj tj Koli i Plenkiju!Pahor i Suljo pozvani kao gosti na summit Visegradske skupine
» Konačni slom Višegradske skupine
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
» Što mislite zašto je Milanović gorljivi protivnik 'Višegradske skupine' i srednjoeuropskog ujedinjenja?
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
» Konačni slom Višegradske skupine
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
» Što mislite zašto je Milanović gorljivi protivnik 'Višegradske skupine' i srednjoeuropskog ujedinjenja?
» Kraj Višegradske skupine: Poljska prekinula diplomatske odnose sa Mađarskom
Page 2 of 2