Adem Vuchiqi: Sada je jasno da su Albanci za sve imali podršku Amerike, Britanije i Nemačke
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Adem Vuchiqi: Sada je jasno da su Albanci za sve imali podršku Amerike, Britanije i Nemačke
RayMabus wrote:Zaeva nitko ništa ni nepita oko Kosova tako da ono nebitna izjava
Pa točno, samo provocira konflikt sa šiptarima koji mu već glavu drže na tanjuru.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Adem Vuchiqi: Sada je jasno da su Albanci za sve imali podršku Amerike, Britanije i Nemačke
Grčki desničari u Solunu upravo večeras , miting protiv Ciprasaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Zaeva nitko ništa ni nepita oko Kosova tako da ono nebitna izjava
Pa točno, samo provocira konflikt sa šiptarima koji mu već glavu drže na tanjuru.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:766175-HAOS-U-SOLUNU-Neredi-tokom-protesta-zbog-sporazuma-sa-Makedonijom-Policija-upotrebila-suzavac-i-vodene-topove-VIDEO
Tko jebe Zaeva i Makedoniju , bitnija mi je BiH
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Grčki desničari u Solunu upravo večeras , miting protiv Ciprasaepikur37 wrote:RayMabus wrote:Zaeva nitko ništa ni nepita oko Kosova tako da ono nebitna izjava
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:766175-HAOS-U-SOLUNU-Neredi-tokom-protesta-zbog-sporazuma-sa-Makedonijom-Policija-upotrebila-suzavac-i-vodene-topove-VIDEO
Tko jebe Zaeva i Makedoniju , bitnija mi je BiH
sve je bitno..to je šah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima i bitnijih stvari jer kad je Hrvatskoj Bosna upitna onda sve istočno od toga može slobodno u tri pm ili ti ga u prevodu imamo pametnijeg posla
Za Makedoniju je bitno da nije ona odbila novi naziv a sve drugo nije njena briga
Za Makedoniju je bitno da nije ona odbila novi naziv a sve drugo nije njena briga
2014-04-11
Sve je povezano. Makedonija sa kosovom i albanskim pitanjem, Kosovo sa Srbijom i Sandžakoma albanski problem i sa crnom Gorom, Srbija i Sandžak sa Bosnom i Hercegovinom, Bosna i hercegovina sa hrvatskom ...RayMabus wrote:Ima i bitnijih stvari jer kad je Hrvatskoj Bosna upitna onda sve istočno od toga može slobodno u tri pm ili ti ga u prevodu imamo pametnijeg posla
A to što Hrvati žive u nekakvom autizmu i misle da ih se sve istočno od BiH ne tiče, to samo dokazuje koliki su politički imbecili.
Krene li velika frka a najvjerojatnije hoće, Hrvatska će biti involvirana ovako ili onako i onda se možete oprostiti od love od turizma.
Onda ćete baš imati razloga da svršavate od sreće na ove američko-britanske pizdarije na Balkanu.
Jer sve ovo je američćko-britansko maslo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa štaš , ja ionako neživim od turizma, baš me brige
Makedonija 1% vojni proračun, a nećemo tako Ako se bojiš digni ga na 2% pa se onda javi
Makedonija 1% vojni proračun, a nećemo tako Ako se bojiš digni ga na 2% pa se onda javi
2014-04-11
MA turizam je samo jedna stavka.RayMabus wrote:Pa štaš , ja ionako neživim od turizma, baš me brige
KAd se zakuha imat ćete vi mnogo veće glavobolje od turizma.
2015-09-24
Koje ?Ringo10 wrote:MA turizam je samo jedna stavka.RayMabus wrote:Pa štaš , ja ionako neživim od turizma, baš me brige
Veće ili manje nego 92/93
2014-04-11
Ne znam. Bilo bi drukčije i vjerojatno gore nego devedesetih.RayMabus wrote:Koje ?Ringo10 wrote:MA turizam je samo jedna stavka.RayMabus wrote:Pa štaš , ja ionako neživim od turizma, baš me brige
Veće ili manje nego 92/93
2015-09-24
JA gledam neke vaše programe i političke TV emisije ...pizzon wrote:ne razumem
sta je vest
da je inf.to shvatio
ili gde nam je busola
mozda joj je potrebno bazdarenje
moj stav je da aktiviranjem r.srpske
izvlacimo pregovore oko kosova
ali drasticnim zaokretom u spolj.politici
Jebo te, vi ne možete da ne serete o Hrvatskoj i Hrvatima.
Bilo koji problem da je u pitanju, vi okrenete o Hrvatskoj i Hrvatima.
Nevjerojatno. Patologija.
2015-09-24
Nebi pajdo
Srbija nakon devededetih i daljnjeg šurovanja s Rusijom nije na ti sa zapadom, vojni proračun i demografija nisu na njihovoj strani a sad još i vojska Kosova a CG u NATO
Balije sve manje podrška zapada a Hrvatska nema Sao Krajinu da joj drži snage pa da Alija Balija ponovi 92/93
Nebrini se ti za nas i naš turizam , mi smo spremni za rat
Srbija nakon devededetih i daljnjeg šurovanja s Rusijom nije na ti sa zapadom, vojni proračun i demografija nisu na njihovoj strani a sad još i vojska Kosova a CG u NATO
Balije sve manje podrška zapada a Hrvatska nema Sao Krajinu da joj drži snage pa da Alija Balija ponovi 92/93
Nebrini se ti za nas i naš turizam , mi smo spremni za rat
2014-04-11
Tješi se ti ...RayMabus wrote:
2015-09-24
Neman se šta tješit nego to je tako, oni su znali da smo zauzeti Srbima i napali su nas s leđa u Bosni jer im je cilj bio čista muslikanska državaRingo10 wrote:Tješi se ti ...RayMabus wrote:
Nemoj čitat svašta, upućeni smo mi u te stvari samo vi mislite da nismo
Nek samo pokušaju opet 92/93 šema a pokušavaju jer ubacuju Komšića i te stvari
Prozirni su
2014-04-11
MA kakvi oni, boranija obična ...RayMabus wrote:Neman se šta tješit nego to je tako, oni su znali da smo zauzeti Srbima i napali su nas s leđa u Bosni jer im je cilj bio čista muslikanska državaRingo10 wrote:Tješi se ti ...RayMabus wrote:
Nemoj čitat svašta, upućeni smo mi u te stvari samo vi mislite da nismo
Nek samo pokušaju opet 92/93 šema a pokušavaju jer ubacuju Komšića i te stvari
Prozirni su
Problem su oni mnogo moćniji faktori koji su izgleda odlučili da je dosta bilo relativnog mira na Balkanu.
2015-09-24
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:766141-Suljo-O-STANjU-NA-KiM-Ako-napadnu-sever-imamo-snage-da-odbranimo-narod-Zahtevamo-sednicu-Saveta-bezbednosti-i-da-se-sve-vrati-u-predjasnje-stanje
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vidiš kakve su probleme Šipci pravili osmanijama, ne sjećam se da su im Srbijanci tako nešto ikad priznali. Uglavnom, kad zapadnjaci prolistaju "štampu" od prije 100+ godina, dolaze do zanimljivih zaključaka, koji se pak kose s klišejima o tursko-šiptarskoj kukavelji protivu Srbije.
Guest- Guest
Nakon Balkanskih ratova, kad je konacno potpisan mir i kosovo pripalo Srbiji, turski ministar vanjskih poslova je prisao srpskom ministru S. Proticu i rekao:kofein wrote:
Vidiš kakve su probleme Šipci pravili osmanijama, ne sjećam se da su im Srbijanci tako nešto ikad priznali. Uglavnom, kad zapadnjaci prolistaju "štampu" od prije 100+ godina, dolaze do zanimljivih zaključaka, koji se pak kose s klišejima o tursko-šiptarskoj kukavelji protivu Srbije.
Dobili ste Kosovo. Cestitam. A sad cete vidjeti sta ste dobili.
2015-09-24
bla bla, hrvatska se nikad nece oprostiti od love od turizma. bosanske i srpske tlapnje.Ringo10 wrote:RayMabus wrote:Ima i bitnijih stvari jer kad je Hrvatskoj Bosna upitna onda sve istočno od toga može slobodno u tri pm ili ti ga u prevodu imamo pametnijeg posla
Krene li velika frka a najvjerojatnije hoće, Hrvatska će biti involvirana ovako ili onako i onda se možete oprostiti od love od turizma.
i da nesto bude kao za vrijeme rata kada su bombe padale po plazi moze samo stagnirati godinu, dvije i opet punom parom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MA vidim vas sada, da vam se oduzme lova od turizma otisli bi u tri pizde materine u roku dvije godine. Mozda i godinu.kaya wrote:bla bla, hrvatska se nikad nece oprostiti od love od turizma. bosanske i srpske tlapnje.Ringo10 wrote:RayMabus wrote:Ima i bitnijih stvari jer kad je Hrvatskoj Bosna upitna onda sve istočno od toga može slobodno u tri pm ili ti ga u prevodu imamo pametnijeg posla
i da nesto bude kao za vrijeme rata kada su bombe padale po plazi moze samo stagnirati godinu, dvije i opet punom parom.
2015-09-24
ne bi. turizam je stagnirao par godina 90 ih.Ringo10 wrote:MA vidim vas sada, da vam se oduzme lova od turizma otisli bi u tri pizde materine u roku dvije godine. Mozda i godinu.kaya wrote:bla bla, hrvatska se nikad nece oprostiti od love od turizma. bosanske i srpske tlapnje.Ringo10 wrote:RayMabus wrote:Ima i bitnijih stvari jer kad je Hrvatskoj Bosna upitna onda sve istočno od toga može slobodno u tri pm ili ti ga u prevodu imamo pametnijeg posla
to kao da kazes da se grckoj oduzme lova od turizma.
ne ide. uvijek ce ih biti. jednu godinu manje druge dvije vise pa ponovo.
osim ako more ne presusi.
tako da.. bla bla..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
teta, pretpostavljam da nisi dobila.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Adem Vuchiqi: Jasno vam je - privreda celog sveta je u kolapsu, ali obećavam da ćemo biti najbolji
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Kosovo: Prva gay parada, predvode Tachi i veleposlanici Amerike i Britanije :D
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Adem Vuchiqi: Šanse za VW? 50:50
» Što Adem Vuchiqi takne to ima da ide
» Kosovo: Prva gay parada, predvode Tachi i veleposlanici Amerike i Britanije :D
Page 2 of 3