Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Islamista zaklao svoje troje djece u Bihaću
ti si stvarno ne budala vec idiot...crvenkasti wrote:tre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Užasna tema. I ove slike, strašno.
Ej tre, daj stavi one svoje slike mrtvih četnika, pa se malo nasmijemo i oraspoložimo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre wrote:Ne volim ti nanositi bol jer je na slici tvoj bratcrvenkasti wrote:tre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Ej tre, daj stavi one svoje slike mrtvih četnika, pa se malo nasmijemo i oraspoložimo.
Samo ti stavi. Tko mu je kriv, smrad četnički.
crvenkasti-
2014-04-17
Idiot jebigaomni wrote:To znam ali bas skoro na svakoj temi jbg, pretjerano.kaya wrote:sarkastican je po prirodi..omni wrote:Ti moras na svakoj temi biti malouman? Svasta pizda izbaci.crvenkasti wrote:tre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Pa stavi ti, meni više ništa ne znači, govno bio, u govno se prtetvorio, obiteljska crta je više nego vidljiva i stabilna kod tvoje obitelji.crvenkasti wrote:tre wrote:Ne volim ti nanositi bol jer je na slici tvoj bratcrvenkasti wrote:tre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
tre wrote:Pa stavi ti, meni više ništa ne znači, govno bio, u govno se prtetvorio, obiteljska crta je više nego vidljiva i stabilna kod tvoje obitelji.crvenkasti wrote:tre wrote:Ne volim ti nanositi bol jer je na slici tvoj bratcrvenkasti wrote:tre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Nije istina, nismo isti, ja sam Hrvat, a on je bio četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Etre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Naravno
Jebes religije
Zna to biti opasna igra
Zašto ?Sora wrote:Etre wrote:Užas, na žalost takvih monstruma ima u svim religijama i kulturama
Naravno
Jebes religije
Zna to biti opasna igra
Pa zar nije islam religija mira ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:Religija mira
Eto ti vjerski fanatizam
U riječi - islam -
slovo P označava Peace
a slovo T toleranciju
koji bolesnik moraš bit, da vlastito dijete ubiješ. ovo kaj ti preporučaš je blago, oderat mu kožu i nasolit ranu, a kožu opet zašit i čekat dehidraciju.kaya wrote:alah je izgleda na bolovanju a nije mogao naci zenu za cuvanje.RayMabus wrote:
"Uvjek kad ti ne tesmo tise sjeti svoji naj drazi i ako su stalno uz tebe a to su .moja tri ljepotana neka ih dragi ALAH sacuva", napisao je ispod fotografije na kojoj je sve troje djece.
"Traži se žena za čuvanje u Bihaću", napisao je 27. studenog na Facebooku. To mu je posljednja objava.
crni humor.
ubio ih je da osveti zeni zbog ljubomore.
steta sto se ubio. takve treba ostaviti na zivotu i vaditi organe jedan po jedan za presadivanje. a drzati ga aparatima na zivotu.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Djeca migranti će ići u OŠ "Brekovica" u Bihaću, mještani najavili ispisivanje svoje djece
» ALISPAHIĆ: Ja sam svoje troje djece odveo u Grabovicu da se poklonimo žrtvama koje su stradale od bošnjačke ruke
» Najbogatijem Dancu u napadu poginulo troje djece
» Orban ; Kredit od 30 tisuća eura svima s troje djece
» U Sarajevu od koronavirusa preminula 37-godišnja majka troje djece
» ALISPAHIĆ: Ja sam svoje troje djece odveo u Grabovicu da se poklonimo žrtvama koje su stradale od bošnjačke ruke
» Najbogatijem Dancu u napadu poginulo troje djece
» Orban ; Kredit od 30 tisuća eura svima s troje djece
» U Sarajevu od koronavirusa preminula 37-godišnja majka troje djece
Page 2 of 2