BOSI U IRSKOJ
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: BOSI U IRSKOJ
a što rade ovi gelipteri iz hdz-a u Irskoj?Pokušavaju okupiti političke simpatizere?O jebemtisunce koji nakaradni pokušaj,pa ti ne poznaju sramotu.Eto dogodilo se i to da hdz više nema potporu u emigraciji,prije živi zid i neki drugi.Ostala im je samo bosna.Stoka bez srama.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
opet, ja pomazim guzu a ona:)mortal wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ako tako lose mislis o sebi,..nije to dobrometilda wrote:dijagram wrote:yoda i ja ne biramometilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
ja sam stara, eto ti pa sankcioniraj mladu mortalku
ajme, pa niste valjda na to spali
pa pogledaj moje godine.. ako ti misliš da smo mi žene u najboljim godinama onda ni ti nisi ispod godina što bi rek'o moj muž
Guest- Guest
???dijagram wrote:opet, ja pomazim guzu a ona:)mortal wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
svijet se pokvario očito
a mi smo dio svijeta..
2014-04-16
ti bas nista ne razumijesmetilda wrote:dijagram wrote:ako tako lose mislis o sebi,..nije to dobrometilda wrote:dijagram wrote:yoda i ja ne biramometilda wrote:
pa pogledaj moje godine.. ako ti misliš da smo mi žene u najboljim godinama onda ni ti nisi ispod godina što bi rek'o moj muž
ajd nema veze
dijagram-
2015-08-09
prigovaraš ??metilda wrote:nekad imam osjećaj da se svi znate preko pp, samo sam ja padobranac..
immortal-
2014-04-16
pa neću da razumijem....dijagram wrote:ti bas nista ne razumijesmetilda wrote:dijagram wrote:ako tako lose mislis o sebi,..nije to dobrometilda wrote:dijagram wrote:
yoda i ja ne biramo
ajd nema veze
aj zdravo
Guest- Guest
mortal wrote:prigovaraš ??metilda wrote:nekad imam osjećaj da se svi znate preko pp, samo sam ja padobranac..
ovdje završavam epizodu s tobom. punctum.
Guest- Guest
svetoje sve to pojebe. da mortalka je malo mlađa od menemetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
meni piše ispod avatara, mortalki ne piše, nisam znala da je i ona stara
samo kaj ja jebem sve u 16 :D
2014-12-30
pa u biti svi se znamo u stvarnom životu. jučer sam s dijagramom popio kavu, neki dan s marcom, s alexandrom22 u subotu. svi s znamo.metilda wrote:nekad imam osjećaj da se svi znate preko pp, samo sam ja padobranac..
2014-12-30
starost koju spominješ ponesi sa sobommetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
immortal-
2014-04-16
kak bi rekli zagorcimetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
jos si ti za ponucati :)
a kao ti nebi, pa svaljujes na sveca :Pveber wrote:svetoje sve to pojebe. da mortalka je malo mlađa od menemetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
Leviathan2 wrote:a kao ti nebi, pa svaljujes na sveca :Pveber wrote:svetoje sve to pojebe. da mortalka je malo mlađa od menemetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:
Poslat cu ja Weberu Soru,da ga zekzualno Obljubi..
Guest- Guest
veber wrote:svetoje sve to pojebe. da mortalka je malo mlađa od menemetilda wrote:veber wrote:mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105metilda wrote:dijagram wrote:vas dvije se smirite ili ce biti sankcija
misliš pismejker? pa on to radi samo sa mladim rujama, strogo pazi da ne budu mlađe od 18 godina, provjeri osobnu prije upotrebe...
onda je ovdje sve sama gerijatrija, levi će ispast najmlađi
Guest- Guest
pismejker wrote:Leviathan2 wrote:a kao ti nebi, pa svaljujes na sveca :Pveber wrote:svetoje sve to pojebe. da mortalka je malo mlađa od menemetilda wrote:veber wrote:
mortalka ima 50, koliko onda ti imaš? ko moj stari? 105
Poslat cu ja Weberu Soru,da ga zekzualno Obljubi..
Guest- Guest
vili40 wrote:a što rade ovi gelipteri iz hdz-a u Irskoj?Pokušavaju okupiti političke simpatizere?O jebemtisunce koji nakaradni pokušaj,pa ti ne poznaju sramotu.Eto dogodilo se i to da hdz više nema potporu u emigraciji,prije živi zid i neki drugi.Ostala im je samo bosna.Stoka bez srama.
evo da ti kazem sto rade..obicni sakupljaci donacija i milodara,naravno za sebe..
Pokusavaju radne ljude okupiti,zviznuti neku clanarinu za to sto ce im dati HDZ gudize i zastavice,otvaraju neke opskurne miniurede,gdje kao hoce savjetovati priglupe gastarbajtere gdje i kome da se obrate...povremeno prirede jeftino okupljanje,sa zderom i pjesmicama zornicama,koje razgle srca gastarbajtera,koji onda blago na alkoholnim parama,odrejesuju svoje lisnice i darivaju Ojrove...
Polako i vremenom hDZ vrhuska u tim "poslanstvima" izvuce nekog svog u Irsku ili svabiju i onda im otvore mehanicarske radione,osiguravajuca drustva,gdje opet gastarbajteri placaju rezijske troskove preko clanarina..Da vic bude bolji,onda veleumno upucuju gastarbajtere,da se za svoje potrebe obrate upravo njihovim sticenicima,cak i sinovima ili kcerima,i kod njih naprave dil,recimo osiguranja auta ili slicno...To je samo jedan primjer..
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nezaposlenost u Irskoj : 20%
» SLAVONCI U IRSKOJ
» Brexit : Problemi u Irskoj
» Desničari na vlasti u Irskoj
» Rastu napetosti u sjevernoj Irskoj
» SLAVONCI U IRSKOJ
» Brexit : Problemi u Irskoj
» Desničari na vlasti u Irskoj
» Rastu napetosti u sjevernoj Irskoj