Hrvatska bilježi
Page 1 of 1
Hrvatska bilježi
Izvješće Eurostata
Dok industrijska proizvodnja na godišnjoj razini u EU raste,
Hrvatska bilježi najveći pad
Industrijska proizvodnja u Europskoj uniji (EU) u listopadu je porasla na mjesečnoj i godišnjoj razini, dok je Hrvatska zabilježila najveći pad u usporedbi s istim mjesecom prošle godine, pokazalo je najnovije izvješće europskog statističkog ureda.
Na razini 28-članog EU-a sezonski prilagođena industrijska proizvodnja porasla je u listopadu za 0,2 posto u odnosu na prethodni mjesec.
Pad proizvodnje zabilježen je samo kod energenata, za 1,4 posto, pokazalo je izvješće Eurostata, objavljeno u srijedu.
Među zemljama članicama, najveći rast industrijske proizvodnje na mjesečnoj razini u listopadu je zabilježen u Litvi, za 7,4 posto, Sloveniji, za 2,5 posto, te Mađarskoj i Švedskoj, za po 2,1 posto.
Hrvatska s najvećim padom na godišnjoj razini
Na godišnjoj razini industrijska proizvodnja na razini EU-a porasla je, prema kalendarski prilagođenim podacima Eurostata, za 1,3 posto, nakon revidiranog 1-postotnog rasta u rujnu. Među članicama EU-a, čijim je podacima Eurostat raspolagao, najviše je u listopadu na godišnjoj razini porasla proizvodnja u Litvi, za 9,2 posto, Irskoj, za 6,1 posto, te Poljskoj, za pet posto.
U Hrvatskoj je industrijska proizvodnja, prema Eurostatovim podacima, u listopadu pala za 2,4 posto na godišnjoj razini, nakon rujanskog pada za 2,6 posto.
Pored Hrvatske, najveći pad proizvodnje na godišnjoj razini zabilježen je još u Latviji, za 1,9 posto, i Grčkoj, za jedan posto, pokazalo je izvješće Eurostata.
-----------------------------------------------------------
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/dok-industrijska-proizvodnja-na-godisnjoj-razini-u-eu-raste-hrvatska-biljezi-najveci-pad/8170928/
Biće dobre mirovine........Samo trpaj
Dok industrijska proizvodnja na godišnjoj razini u EU raste,
Hrvatska bilježi najveći pad
Industrijska proizvodnja u Europskoj uniji (EU) u listopadu je porasla na mjesečnoj i godišnjoj razini, dok je Hrvatska zabilježila najveći pad u usporedbi s istim mjesecom prošle godine, pokazalo je najnovije izvješće europskog statističkog ureda.
Na razini 28-članog EU-a sezonski prilagođena industrijska proizvodnja porasla je u listopadu za 0,2 posto u odnosu na prethodni mjesec.
Pad proizvodnje zabilježen je samo kod energenata, za 1,4 posto, pokazalo je izvješće Eurostata, objavljeno u srijedu.
Među zemljama članicama, najveći rast industrijske proizvodnje na mjesečnoj razini u listopadu je zabilježen u Litvi, za 7,4 posto, Sloveniji, za 2,5 posto, te Mađarskoj i Švedskoj, za po 2,1 posto.
Hrvatska s najvećim padom na godišnjoj razini
Na godišnjoj razini industrijska proizvodnja na razini EU-a porasla je, prema kalendarski prilagođenim podacima Eurostata, za 1,3 posto, nakon revidiranog 1-postotnog rasta u rujnu. Među članicama EU-a, čijim je podacima Eurostat raspolagao, najviše je u listopadu na godišnjoj razini porasla proizvodnja u Litvi, za 9,2 posto, Irskoj, za 6,1 posto, te Poljskoj, za pet posto.
U Hrvatskoj je industrijska proizvodnja, prema Eurostatovim podacima, u listopadu pala za 2,4 posto na godišnjoj razini, nakon rujanskog pada za 2,6 posto.
Pored Hrvatske, najveći pad proizvodnje na godišnjoj razini zabilježen je još u Latviji, za 1,9 posto, i Grčkoj, za jedan posto, pokazalo je izvješće Eurostata.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/dok-industrijska-proizvodnja-na-godisnjoj-razini-u-eu-raste-hrvatska-biljezi-najveci-pad/8170928/
Biće dobre mirovine........Samo trpaj
Re: Hrvatska bilježi
Vidi kako je u Srbiji.
Ako je i u Srbiji pad, onda baš nas briga, sve ok.
Ako je i u Srbiji pad, onda baš nas briga, sve ok.
crvenkasti-
2014-04-17
Dilber, po novom.metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
Našao sam:
http://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/industrija/proizvodnja-i-zalihe
Industrijska proizvodnja u Republici Srbiji u oktobru 2018. godine veća je za 3,2% nego u oktobru 2017. godine, i veća za 11,7% u odnosu na prosek prethodne godine.
-------
jebiga ....
http://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/industrija/proizvodnja-i-zalihe
Industrijska proizvodnja u Republici Srbiji u oktobru 2018. godine veća je za 3,2% nego u oktobru 2017. godine, i veća za 11,7% u odnosu na prosek prethodne godine.
-------
jebiga ....
crvenkasti-
2014-04-17
Mislio sam da je i u Srbiji pad, pa da im se rugamo...
crvenkasti-
2014-04-17
Ako je vjerovati AV u Srbiji su već na 4000 evra s plaćama. 500 je obećao za dbe godine.crvenkasti wrote:Mislio sam da je i u Srbiji pad, pa da im se rugamo...
Hrvati mogu samo ljubomorno gledat kako rastu...
Eroo wrote:Ako je vjerovati AV u Srbiji su već na 4000 evra s plaćama. 500 je obećao za dbe godine.crvenkasti wrote:Mislio sam da je i u Srbiji pad, pa da im se rugamo...
Ti si kao moja žena. Njezina mora biti zadnja, pa makar lupila nešto što nema veze ni sa čim.
crvenkasti-
2014-04-17
ogovaraš ženucrvenkasti wrote:Eroo wrote:Ako je vjerovati AV u Srbiji su već na 4000 evra s plaćama. 500 je obećao za dbe godine.crvenkasti wrote:Mislio sam da je i u Srbiji pad, pa da im se rugamo...
Ti si kao moja žena. Njezina mora biti zadnja, pa makar lupila nešto što nema veze ni sa čim.
immortal-
2014-04-16
metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
Časna kurvo----------Nisam ja pisao tekst
Ne obraćaj mi se osobno jer - ja to nisam napravio tebi -
Komentiraj tekst ubuduće - a ne mene -
Dilbere, kad si se zadnji put ti držao toga načela?Yehudim wrote:metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
Eroo wrote:Dilbere, kad si se zadnji put ti držao toga načela?Yehudim wrote:metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
Jebani od Dilbera..kolega Ero.
Nemoj mi davati nadimke svojih jebača............ja te nisam jeba.
Eroo wrote:Dilbere, kad si se zadnji put ti držao toga načela?Yehudim wrote:metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
U na čelu, nema ti yehudim to...
crvenkasti-
2014-04-17
Yehudim wrote:metilda wrote:jehudim peta kolona wrote:sve što kaže
Guest- Guest
Similar topics
» Indija bilježi rast BDP-a od 7,6%
» Njemačka bilježi rekordnu imigraciju
» Turska bilježi rekorde u izvozu oružja
» Turska bilježi rast prodaje automobila
» Pedja Grbin nepopularniji i od Jandrokovica i Zekanovica.SDP pao na 10% a i MOST biljezi pad.HDZ-u cak 30%.
» Njemačka bilježi rekordnu imigraciju
» Turska bilježi rekorde u izvozu oružja
» Turska bilježi rast prodaje automobila
» Pedja Grbin nepopularniji i od Jandrokovica i Zekanovica.SDP pao na 10% a i MOST biljezi pad.HDZ-u cak 30%.
Page 1 of 1