Mađarska vlada zabranila beskućnike
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Mađarska vlada zabranila beskućnike
Tko spava na ulici ide u pržun
https://m.dw.com/hr/mađarska-zabranila-beskućnike/av-46679376
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Mađarska vlada zabranila beskućnike
osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
2014-12-30
bar ce spavat na toplom i nista ne gube sa tim dapace profitirajuRayMabus wrote:Tko spava na ulici ide u pržun
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je samo će dobit i batine tamo , Njemačka nek se pripremi za novi val cigana iz Mađarske
2014-04-11
u tamasi-u je bila massive, danas philips. za njih sam radio i izvozio. jednom sam od nađ kanjiže išao okolnim putevima. jebote koja vukojebina, vukojebina 200km, dozvoljena brzina 90, negdje i 110, polja okolo, lagani brežuljci, pokoji zavoj i mater mu jebem u svakom zavoju ciganska čerga. a ispred siofoka na balatonu cesta za motorna vozila i vozim 110-120, znači u toleranci, iza brežuljka dva kombajna. jedan u jednom smjeru, drugi u drugom smjeru, mom. frajeri si spikaju. vukojebina kakvu nisam vidio. a siofok pun cigana...
2014-12-30
veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
Meanwhile in Slavonija & Baranja-Mordor...a glavni grad nam pari selendra pored Budimpešte..
darth_vader-
2014-04-17
niti približno. srušena lička sela izgledaju superurbano u odnosu na vukojebinu mađarsku.jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
Meanwhile in Slavonija & Baranja-Mordor...a glavni grad nam pari selendra pored Budimpešte..
2014-12-30
Pa ciganlija tamo sveveber wrote:u tamasi-u je bila massive, danas philips. za njih sam radio i izvozio. jednom sam od nađ kanjiže išao okolnim putevima. jebote koja vukojebina, vukojebina 200km, dozvoljena brzina 90, negdje i 110, polja okolo, lagani brežuljci, pokoji zavoj i mater mu jebem u svakom zavoju ciganska čerga. a ispred siofoka na balatonu cesta za motorna vozila i vozim 110-120, znači u toleranci, iza brežuljka dva kombajna. jedan u jednom smjeru, drugi u drugom smjeru, mom. frajeri si spikaju. vukojebina kakvu nisam vidio. a siofok pun cigana...
2014-04-11
I sta ces kud ces..ti u cigane... pljaaaasveber wrote:u tamasi-u je bila massive, danas philips. za njih sam radio i izvozio. jednom sam od nađ kanjiže išao okolnim putevima. jebote koja vukojebina, vukojebina 200km, dozvoljena brzina 90, negdje i 110, polja okolo, lagani brežuljci, pokoji zavoj i mater mu jebem u svakom zavoju ciganska čerga. a ispred siofoka na balatonu cesta za motorna vozila i vozim 110-120, znači u toleranci, iza brežuljka dva kombajna. jedan u jednom smjeru, drugi u drugom smjeru, mom. frajeri si spikaju. vukojebina kakvu nisam vidio. a siofok pun cigana...
2014-04-19
Nonsens...RayMabus wrote:Tko spava na ulici ide u pržun
Vjerojatno je zabranjena skitnja i spavanje na ulucama...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa vidio sam kada je frajer pokupio čergu. od auta nije ostalo nikaj, konji razbacani okolo, cigići po cesti. užas. frajer ih je pokupio samo tako. a dozvoljeno je 110. užas od prizora, morali smo uz cestu preko polja pa opet na cestu, a murja cugala kavu na haubi auta. očito navikli na takve stvari.prckov wrote:I sta ces kud ces..ti u cigane... pljaaaasveber wrote:u tamasi-u je bila massive, danas philips. za njih sam radio i izvozio. jednom sam od nađ kanjiže išao okolnim putevima. jebote koja vukojebina, vukojebina 200km, dozvoljena brzina 90, negdje i 110, polja okolo, lagani brežuljci, pokoji zavoj i mater mu jebem u svakom zavoju ciganska čerga. a ispred siofoka na balatonu cesta za motorna vozila i vozim 110-120, znači u toleranci, iza brežuljka dva kombajna. jedan u jednom smjeru, drugi u drugom smjeru, mom. frajeri si spikaju. vukojebina kakvu nisam vidio. a siofok pun cigana...
2014-12-30
jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
prema današnjoj budimpešti londonistan i parizabad djeluju malo onako bliskoistočno... budimpešta je predobra
a balaton odličan za jeftino partijanje iako meni nije neko ludilo
Ave CezarRayMabus wrote:
Nema smucanja po gradovima i spavanja na trotoaru
2014-04-11
bil si na balatonu?marcellus wrote:jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
prema današnjoj budimpešti londonistan i parizabad djeluju malo onako bliskoistočno... budimpešta je predobra
s istočne strane ako želiš plivat moraš hodat 4,5km, dobro ti ne plivaš. s istočne strane sve je puno vikendica i samo je zimi guba, ako ne puše košava. općenito je mađarska vukojebina. no od siofoka pa prema tamasiu ima puno jezerca veličine 1-2ha i na njima čamci vikse. belgijanci me odveli na jedan tulum na takvo jezero. doduše nisu mi rekli da je swinger party, ali jebga, zaboravili.
2014-12-30
veber wrote:bil si na balatonu?marcellus wrote:jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
s istočne strane ako želiš plivat moraš hodat 4,5km, dobro ti ne plivaš. s istočne strane sve je puno vikendica i samo je zimi guba, ako ne puše košava. općenito je mađarska vukojebina. no od siofoka pa prema tamasiu ima puno jezerca veličine 1-2ha i na njima čamci vikse. belgijanci me odveli na jedan tulum na takvo jezero. doduše nisu mi rekli da je swinger party, ali jebga, zaboravili.
bil sam prije par godina s klubom ovih mojih s autićima... zajebavat se
a sad u mađarice se ne bi štel mešati :)
Vidi stvarno,.....vlak ide istočnom stranom ( Zagreb Budimpešta ) , prošao sam vlakom , dosta dugo jezero a tu su vikendice i pansioni dole , turizam onoveber wrote:bil si na balatonu?marcellus wrote:jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
Nisan zna da je ovoliko plitak
2014-04-11
moram naći fotku. burke i ja se slikali pokraj znaka. "SWINGER CLUB TAMASI" 850m left, aerodrom je blizu. nestvarno usred ničeg, aerodrom, klub, pokraj jezero. na parkingu par milja ojra, na pisti još više. za nevjerovat.marcellus wrote:veber wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:veber wrote:a sad u mađarice se ne bi štel mešati :)
2014-12-30
jesi ga bar posteno umocio kad si zavrsio na tom party fuksuveber wrote:moram naći fotku. burke i ja se slikali pokraj znaka. "SWINGER CLUB TAMASI" 850m left, aerodrom je blizu. nestvarno usred ničeg, aerodrom, klub, pokraj jezero. na parkingu par milja ojra, na pisti još više. za nevjerovat.marcellus wrote:veber wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dvotračna je pruga. jedna glavna, a druga koja praktično okružuje jezero. zimi je lijepo. kada se istočno-južna strana zaledi, a košava stvori brda zaleđene vlage. a dere kao naša bura. siofok ti je zadnji veći grad prema budimpešti. na samom jezeru. inače balaton znači blatno jezero.RayMabus wrote:Vidi stvarno,.....vlak ide istočnom stranom ( Zagreb Budimpešta ) , prošao sam vlakom , dosta dugo jezero a tu su vikendice i pansioni dole , turizam onoveber wrote:bil si na balatonu?marcellus wrote:jasambrend wrote:veber wrote:osim budimpešte i još par većih naselja, mađarska je šupa od države. sela izgledaju kao ona u jugi 50ih godina. a cigana u tri pm.
Nisan zna da je ovoliko plitak
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mađarska zabranila izvoz drva za ogrijev
» Indijska vlada na Božić zabranila Majku Terezu
» Mađarska vlada inicira kolektivnu zaštitu grčkih granica
» Mađarska vlada traži tri godine zatvora za ilegalni prelazak granice
» Španjolska vlada ekshumirala Franca i zabranila djelovanje organizacija koje veličaju generalisimusa fašistu
» Indijska vlada na Božić zabranila Majku Terezu
» Mađarska vlada inicira kolektivnu zaštitu grčkih granica
» Mađarska vlada traži tri godine zatvora za ilegalni prelazak granice
» Španjolska vlada ekshumirala Franca i zabranila djelovanje organizacija koje veličaju generalisimusa fašistu
Page 1 of 4