USA: Školstvo u USA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
USA: Školstvo u USA
https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/svastara/3014300-pohotna-nastavnica-naskocila-na-ucenika-15-proganjala-ga-na-drustvenim-mrezama-pa-navela-na-seks-sudu-je-dala-komplikovano-opravdanje
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: USA: Školstvo u USA
Ne moze reci da nista nije naučio u školi.
2014-08-25
eeeee..kak se Nami to nije nikad dogodilo... ..a Zeljeli smo..i to jako...
Guest- Guest
Mene htela da posevi nastavnica Srpskog, samo nisam imao jaja.
Kasnije je navukao iz Fizičkog jedan dripac i troje dece ispeglao, prethodno ga njen prethodni muž vitlao po školi da ga ispegla.
Kasnije je navukao iz Fizičkog jedan dripac i troje dece ispeglao, prethodno ga njen prethodni muž vitlao po školi da ga ispegla.
2014-08-25
Jebene te srpkinje profešurice...u moje doba jedna Zora Badža,uffff,a plavojka,a medenka...ma slinili smo i nis..nije bilo potrbitih mooda u gaćova...Serbinho-3 wrote:Mene htela da posevi nastavnica Srpskog, samo nisam imao jaja.
Guest- Guest
Generalno samo iz USA dolaze vesti da se nastavnice seve sa decom ili u ostalim zemljama dozvoljavaju.
Nesto tu ne štima, nema logike ...
2014-08-25
[size=34]Teacher allegedly performed oral sex on 13-year-old in school[/size]
By Joshua Rhett Miller
March 26, 2018 | 11:06am | Updated
Modal Trigger
Brittany Zamora
By Joshua Rhett Miller
March 26, 2018 | 11:06am | Updated
Modal Trigger
Brittany Zamora
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
"Propustio je dosta od svojih tinejdžerskih dana zbog toga šta mu je ona uradila", rekla je na suđenju dečakova majka.
https://www.kurir.rs/planeta/3169483/profesorka-slala-uceniku-gole-fotke-dodji-muz-mi-nije-tu-tinejdzer-priznao-devojci-a-odbrana-na-sudu-sve-ostavila-bez-reci?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bInPortal
https://www.kurir.rs/planeta/3169483/profesorka-slala-uceniku-gole-fotke-dodji-muz-mi-nije-tu-tinejdzer-priznao-devojci-a-odbrana-na-sudu-sve-ostavila-bez-reci?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bInPortal
2014-08-25
O kretenuse..Serbinho-3 wrote:"Propustio je dosta od svojih tinejdžerskih dana zbog toga šta mu je ona uradila", rekla je na suđenju dečakova majka.
Guest- Guest
Ženska sujeta.
Sta Sudija zna sta je ženska sujeta.
Majka i devojka...
Sta Sudija zna sta je ženska sujeta.
Majka i devojka...
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Generalno samo iz USA dolaze vesti da se nastavnice seve sa decom ili u ostalim zemljama dozvoljavaju.
tja..ili su mladjahni americki srednjoskolci picke u biti i ne cijene poklon sa neba u vidu prejebouzovnih profesurki,ili ..nema drugo niti trece...Idjoti..
Ono,ako se i pofukaju sa profesuricom,i ona hoce jos,pa baja,to je samo dobro..nikako nije mogleo se provaliti,ako mlatimudan nije provalio stvar...nesh sa Amerima definitivno nije u redu...
Guest- Guest
yebote,ja bih gledao da "ljubav" potraje do moje mature..sigurna picka svaki dan..ma milina....blagoslovljen..
Guest- Guest
A nikad nema o muškim profama da su ljubili svoje ucenike
Kmee
Pa zakaj ?
Jab to .
Kmee
Pa zakaj ?
Jab to .
pismejker wrote:Serbinho-3 wrote:Generalno samo iz USA dolaze vesti da se nastavnice seve sa decom ili u ostalim zemljama dozvoljavaju.
tja..ili su mladjahni americki srednjoskolci picke u biti i ne cijene poklon sa neba u vidu prejebouzovnih profesurki,ili ..nema drugo niti trece...Idjoti..
Ono,ako se i pofukaju sa profesuricom,i ona hoce jos,pa baja,to je samo dobro..nikako nije mogleo se provaliti,ako mlatimudan nije provalio stvar...nesh sa Amerima definitivno nije u redu...
pismejker wrote:yebote,ja bih gledao da "ljubav" potraje do moje mature..sigurna picka svaki dan..ma milina....blagoslovljen..
Zbog društvene percepcije da je učenik koji se ševi s profesoricom junak, a učenica koja se ševi s profesorom žrtva.Sora wrote:A nikad nema o muškim profama da su ljubili svoje ucenike
Kmee
Pa zakaj ?
Jab to .
meni se dogodilo kad sam imao 17, smuljala me jedna profacica koja je imala 32, samo ja nisam isao u skolu ,pismejker wrote:eeeee..kak se Nami to nije nikad dogodilo... ..a Zeljeli smo..i to jako...
steta, inace bi bar mogao trazit bolje ocjene