Dokad će se premijer praviti blesav na fašističko orgijanje?
Page 1 of 1
Dokad će se premijer praviti blesav na fašističko orgijanje?
http://www.tportal.hr/vijesti/komentari/401345/Dokad-ce-se-premijer-praviti-blesav-na-fasisticko-orgijanje.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dokad će se premijer praviti blesav na fašističko orgijanje?
AKo ste se ovih glumaca toliko prepali što će tek biti ako se netko ozbiljan pojavi.
Guest- Guest
opa bato vrlo ostra prva kritika od starne lijevih kmenatora koji su do jucer hvalili zokija...glavasa ocito ne mogu probaviti kao i na zokijevo zmirenje na njega...a sve mi se cini da ce biti takvih kritika sve vise...zoki ce se nac u neugodnoj situaciji ili trazenje saveznistva sa glavasem ili gubis glasove ljevicara?..izgleda da se ono milanovicevsko..'mi ili oni' obit njemu upravo o glavu..s kontra pitanjem..'glavas ili mi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A Vuče moj i lijevi i desi majku vlastitu bi za 4 godine mandata dali ISIL-u. A ne zato što vole ovu zemlju i jer joj pomoći žele. Nego vole pare i hoče tvoje pare.
Guest- Guest
do kada god u toj predstavi nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja a nema.
glavaš se lijepo poigrao s autorom teksta i sličnima i asocirao ih na ono što najviše mrze a opet izbjegao slovom ili riječi koju je promjenio kazneni progon. ukratko napravio budale od svih lijevonaprednih titoista.
glavaš se lijepo poigrao s autorom teksta i sličnima i asocirao ih na ono što najviše mrze a opet izbjegao slovom ili riječi koju je promjenio kazneni progon. ukratko napravio budale od svih lijevonaprednih titoista.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Putujući cirkus. Što reče neoliberalni, zašto nisu do Tovarnika malo prošetali? Hoće, kako ne... :)
Guest- Guest
pa poslao ih je da zajebavaju pred sabor one koji se lože na to.Starhemberg wrote:Putujući cirkus. Što reče neoliberalni, zašto nisu do Tovarnika malo prošetali? Hoće, kako ne... :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Similar topics
» Uvijek je zabavno kad Zoran Milanović ispadne blesav, a čini se da ni njemu nije mrsko ispasti blesav.
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Neće me više praviti budalom
» ne moze se od Srbije praviti gazda na Balkanu
» Ruski smradovi nam ne daju praviti LNG za američki plin
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Neće me više praviti budalom
» ne moze se od Srbije praviti gazda na Balkanu
» Ruski smradovi nam ne daju praviti LNG za američki plin
Page 1 of 1