Mariooooooo Mandzukiiiiiic
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Mariooooooo Mandzukiiiiiic
Forzaaaaa Juveeeee
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Mariooooooo Mandzukiiiiiic
je l' to onaj mandžo za kojeg neki stručnjaci s foruma tvrde kako je lošiji od dezertera nikole kalinića?
to je onaj mandžo što zabije više golova na sp u rusiji, nego igračina kalinić kontra španjolskog trećeligaša u kupu?
taj dalić je isto budala.
mogao je umjesto mandže staviti kalinića pa bi ispali odmah u grupi, a ne bi se tamo mučili i zajebavali sve do finala i u finalu.
to je onaj mandžo što zabije više golova na sp u rusiji, nego igračina kalinić kontra španjolskog trećeligaša u kupu?
taj dalić je isto budala.
mogao je umjesto mandže staviti kalinića pa bi ispali odmah u grupi, a ne bi se tamo mučili i zajebavali sve do finala i u finalu.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne truj mi temu vasim svadjama. To prepustam vama internet huliganima. Ovo je tema o pobjedi najveceg svjetskog kluba nad sramotom kojoj triba zabranit postojanje. A te vase svadje koga boli kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svetina je totalno puka, čini mi se...
:D
Cestitan drugom najboljem hrvatskom napadaču na golu...
Igra najbolju sezonu u karijeri, svaka čast...
I glavni je igrač lopovskog udruženja iz Torina, a mediji samo pišu o gay primadoni...
A bez Mandze bi bili izgubljeni...
;)
:D
Cestitan drugom najboljem hrvatskom napadaču na golu...
Igra najbolju sezonu u karijeri, svaka čast...
I glavni je igrač lopovskog udruženja iz Torina, a mediji samo pišu o gay primadoni...
A bez Mandze bi bili izgubljeni...
;)
Guest- Guest
bolja je zatonksa prevara, mandžo zabija iz ničega, ali bankomat je igrač odluke..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mandzi je puno pomoglo Svjetsko i odlične utakmice koje je tamo igra...
Sad igra rasterećeno i to se vidi...
;)
;)
Guest- Guest
zatonska prevara samo nek na njega pripiše sve one namještene individualne nagrade.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ko je kriv Interovim debilima šta su zasrali dva zicera pri rezultatu 0:0...Serbia Strong wrote:Opet lopovska govna imaju sreće.
;)
Guest- Guest
druže niche, ne seri!fridrih_niche wrote:Mandzi je puno pomoglo Svjetsko i odlične utakmice koje je tamo igra...
;)
mandžo je oduvijek igrač za velike utakmice.
zabijao je u finalima lige prvaka, u utakmicama protiv najjačih protivnika i nikada nije bio alibi igrač niti je glumio zvijezdu.
čovjek je jednostavno dokazana svjetska klasa.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Ko je kriv Interovim debilima šta su zasrali dva zicera pri rezultatu 0:0...Serbia Strong wrote:Opet lopovska govna imaju sreće.
;)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1