ustanak strojeva u epizodi pocelo je...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ustanak strojeva u epizodi pocelo je...
U svakom slučaju o meni ne znaš ništa i to je tvoje nagađanje koje je naravno pogrešno no budući da si glup ko točak jasno si potvrdio da te mater okotila na šupak i da si zato ostao usran cijeli život iako kako sam priznaješ ne razgovaraš na taj način sa njom. Jel te mogu zvati čmarni prvorođenac ili imaš još takve braće i sestara koje ti je mater na šupak okotila iako sumnjam da postoji ijedan primjerak takve imbecilne budaletine poput tebeGnječ wrote:tre wrote:Gnječ wrote:T. wrote:Ne može ni jedan bit normalan u bilo koje vrijeme...tre wrote:
Oš reći da dvojica antifa ne mogu biti normalni u isto vrijeme
Vidiš navodne znakove?
jebote tko se javlja i komentira dva debila ustaške provenijencije ispali iz ustaške hrvatske pizde matere oplođene turskom spermom.
jel tako razgovaraš i sa svojom mamom koja te okotila na šupak pa si tako usran ostao cijeli život
ne. samo s ovakvim hrvatskim ustaškim ološem poput tebe.
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
T. wrote:Gnječonja, imaš pp...
Jel prolazi?
meni ništa nije u inboxu. možda sutra kad počnu radit poštari.
Guest- Guest
Moguće je posrala blizance...tre wrote:U svakom slučaju o meni ne znaš ništa i to je tvoje nagađanje koje je naravno pogrešno no budući da si glup ko točak jasno si potvrdio da te mater okotila na šupak i da si zato ostao usran cijeli život iako kako sam priznaješ ne razgovaraš na taj način sa njom. Jel te mogu zvati čmarni prvorođenac ili imaš još takve braće i sestara koje ti je mater na šupak okotila iako sumnjam da postoji ijedan primjerak takve imbecilne budaletine poput tebeGnječ wrote:tre wrote:Gnječ wrote:T. wrote:
Ne može ni jedan bit normalan u bilo koje vrijeme...
Vidiš navodne znakove?
jebote tko se javlja i komentira dva debila ustaške provenijencije ispali iz ustaške hrvatske pizde matere oplođene turskom spermom.
jel tako razgovaraš i sa svojom mamom koja te okotila na šupak pa si tako usran ostao cijeli život
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Sviđa li ti se moj penis?Gnječ wrote:T. wrote:Gnječonja, imaš pp...
Jel prolazi?
meni ništa nije u inboxu. možda sutra kad počnu radit poštari.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
tre wrote:U svakom slučaju o meni ne znaš ništa i to je tvoje nagađanje koje je naravno pogrešno no budući da si glup ko točak jasno si potvrdio da te mater okotila na šupak i da si zato ostao usran cijeli život iako kako sam priznaješ ne razgovaraš na taj način sa njom. Jel te mogu zvati čmarni prvorođenac ili imaš još takve braće i sestara koje ti je mater na šupak okotila iako sumnjam da postoji ijedan primjerak takve imbecilne budaletine poput tebeGnječ wrote:tre wrote:Gnječ wrote:T. wrote:
Ne može ni jedan bit normalan u bilo koje vrijeme...
Vidiš navodne znakove?
vidi ovog ratnika građanskog rata kako se napalio...ajd ustašo fuck off.
Guest- Guest
U tom slučaju je gnječo ono prvo i najveće govance koje je ispalo iz debelog crijeva, sumnjam da može biti neko jači od njega po tom pitanjuT. wrote:Moguće je posrala blizance...tre wrote:U svakom slučaju o meni ne znaš ništa i to je tvoje nagađanje koje je naravno pogrešno no budući da si glup ko točak jasno si potvrdio da te mater okotila na šupak i da si zato ostao usran cijeli život iako kako sam priznaješ ne razgovaraš na taj način sa njom. Jel te mogu zvati čmarni prvorođenac ili imaš još takve braće i sestara koje ti je mater na šupak okotila iako sumnjam da postoji ijedan primjerak takve imbecilne budaletine poput tebeGnječ wrote:tre wrote:Gnječ wrote:
Čmarni ajde poklopi se blatobranima i ponavljaj u sebi da si glup ko kurac. Na takve jeftine fore može pasti samo imbecil poput tebe a sad zamisli što bi se dogodilo da te zaista želim izvrjeđati onako pravo bez psovki kako sam te znao ispreskakati ranije da si cvilio ko kad te mater na drugu klasu istreslaGnječ wrote:tre wrote:U svakom slučaju o meni ne znaš ništa i to je tvoje nagađanje koje je naravno pogrešno no budući da si glup ko točak jasno si potvrdio da te mater okotila na šupak i da si zato ostao usran cijeli život iako kako sam priznaješ ne razgovaraš na taj način sa njom. Jel te mogu zvati čmarni prvorođenac ili imaš još takve braće i sestara koje ti je mater na šupak okotila iako sumnjam da postoji ijedan primjerak takve imbecilne budaletine poput tebeGnječ wrote:tre wrote:Gnječ wrote:
vidi ovog ratnika građanskog rata kako se napalio...ajd ustašo fuck off.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» slovacka u epizodi pocelo je
» zapalilo u epizodi pocelo je
» Kina šamara EU i SAD - odgovor na zabranu izvoza litografskih strojeva za mikročipove
» Ustanak u Bugarskoj
» slovacka u epizodi pocelo je
» zapalilo u epizodi pocelo je
» Kina šamara EU i SAD - odgovor na zabranu izvoza litografskih strojeva za mikročipove
» Ustanak u Bugarskoj
Page 2 of 2