Nacionalnost prava ovih forumasa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Nacionalnost prava ovih forumasa
1. Bracala je cigansko turskog genoma. Poremeceni lik koji sebe naziva srbinom.
2. Kicinjo. Umislio sebi da je japanac a nikakve veze sa tim casnim narodom nema. Vjerovatno je nizozemac podrijetlom iz nizozemske gvajane.
3. Amper. Talijan jer mrzi hrvatsku i sanja nezavisnu dalmaciju.
4. Tominjo je hrvat pravi. Pomalo naivan idealist ali u svemu pokazuje karakteristike pravog hrvata.
5.Demonski. sklon pedofiliji pederstvu i sramotnom izdajnickom ponasanju po svoj prilici je alpski srbin slovenac
6.Operw cista arijevska krv bas kao i broj 7 skorpija
Inteligencija na najvisoj razini. Razumno ponasanje kultura i odgoj. Ponekad pomislim da su potomci slavnih pruskih oficira.
7. Bafalo mi je kombinacija njemca madjara i svicarca. Arijevac po uvjerenju i ponasanju.
8. Brend. Ruskog mentaliteta a po narodnosti odaje karakteristike zidova. Poremecen covik ako ga se uopce moze tako nazivati.
9. Skripar. Kao da je mjesanac izmedju hrvata i njemca. Strogo odgojen. Nesalomljiv duh. Arijevac i iskreni nacist.
10. Niche. On je Pedercina
2. Kicinjo. Umislio sebi da je japanac a nikakve veze sa tim casnim narodom nema. Vjerovatno je nizozemac podrijetlom iz nizozemske gvajane.
3. Amper. Talijan jer mrzi hrvatsku i sanja nezavisnu dalmaciju.
4. Tominjo je hrvat pravi. Pomalo naivan idealist ali u svemu pokazuje karakteristike pravog hrvata.
5.Demonski. sklon pedofiliji pederstvu i sramotnom izdajnickom ponasanju po svoj prilici je alpski srbin slovenac
6.Operw cista arijevska krv bas kao i broj 7 skorpija
Inteligencija na najvisoj razini. Razumno ponasanje kultura i odgoj. Ponekad pomislim da su potomci slavnih pruskih oficira.
7. Bafalo mi je kombinacija njemca madjara i svicarca. Arijevac po uvjerenju i ponasanju.
8. Brend. Ruskog mentaliteta a po narodnosti odaje karakteristike zidova. Poremecen covik ako ga se uopce moze tako nazivati.
9. Skripar. Kao da je mjesanac izmedju hrvata i njemca. Strogo odgojen. Nesalomljiv duh. Arijevac i iskreni nacist.
10. Niche. On je Pedercina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Nacionalnost prava ovih forumasa
11. Ante. Ovaj casni stovatelj vodje je idealna slika njemackih velikana Adolfa Hitlera i Josepha Mengelea. Rodjeni Bavarac bas kao i dr. Mengele. U biti sebe vidim u jednakom zrcalu kao i forumsku elitu Skorpija i Operwa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
12. End. Hrvat pravi idealist koji nepopusta u svojim idejama da zarati volio bih ga imati uza sebe. Dovoljno bi bilo da sam raznese 7 srpskih divizija samo da medju srbe ubacis nekoga sa dreson reala. Mada bi za razbijanje srpskih divizija dosta bila i djeca iz vrtica sa prackama
2015-09-13
Sve je u redu, ali end je vjerojtno potomak nekih liberalnih ljevičara. Čovjek koji navija za barcelonu ne može bit normalan čovjek
U zagorju nema lijevih ni desnih. Samo turbo pijanihscorpion wrote:Sve je u redu, ali end je vjerojtno potomak nekih liberalnih ljevičara. Čovjek koji navija za barcelonu ne može bit normalan čovjek
2015-09-13
Similar topics
» Analiza forumaša
» analiza*FoRuMaSa
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Likvidacija forumasa Deme
» pogodi ime forumaša
» analiza*FoRuMaSa
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Likvidacija forumasa Deme
» pogodi ime forumaša
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1