Pitanje za levija...
Page 1 of 1
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Pitanje za levija...
vidiš da pridržava rukom po sred videa
2014-04-16
svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
rusio sam i ja dimnjak al je bio zeljezni, 42 metra, iskasapio sam ga isto s fleksericom al kad je krenuo sam pobio sve rekorde u brzini, bilo guza gace zvace
S noge na nogu, pokupio metlu i pomalo...
Rus najvjerojatnije...
S noge na nogu, pokupio metlu i pomalo...
koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
rusio sam i ja dimnjak al je bio zeljezni, 42 metra, iskasapio sam ga isto s fleksericom al kad je krenuo sam pobio sve rekorde u brzini, bilo guza gace zvace
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Na ovom mjestu 0,90 m, na primjer.Nedavno sam imao u obradi (potresna sanacija) H=65 m (zaštićen!).Noor wrote:koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
Zezutno je jer ovako nešto u seizmičnim područjima nije ni predviđeno. U EC o tome nema ni riječi...
Ali, tu smo mi, uvijek se snađemo.Opet se hvalim, a?
probao sam s brenerom , al posto je imao na sebi jeben sloj farbe, one cincane, sef mi rekao nek fleksam, 6 sati sam derao, a stijenka je bila mislim , mozda pogrijesim koji milimetar al oko 35 mmNoor wrote:koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
90mm. kru te jebo. pa sto taj dimnjak nosi :DEroo wrote:Na ovom mjestu 0,90 m, na primjer.Nedavno sam imao u obradi (potresna sanacija) H=65 m (zaštićen!).Noor wrote:koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
Zezutno je jer ovako nešto u seizmičnim područjima nije ni predviđeno. U EC o tome nema ni riječi...
je, nisam racunao da je ero skolovani baustelac pa se fino izrazava, to bi mi obicni baustelci rekli 90centi, al sam se naucio da se ne izrazavam u stilu jedan ipo cent nego 15 milimetara, to me bravari naucili, samo okrugle brojke, nista ipo, a erinih 90 centi ili 900 mm, jbte, on bi to potratio betona u picku materinu, a da radi sa zeljezom, za samo njega bi trebala jedna zeljezaradijagram wrote:levi, erinih 0.9 m je 900 mm
It's So Good To Be Bad
2017-10-06
sam sebe, ne bi vjerovao :)Leviathan2 wrote:90mm. kru te jebo. pa sto taj dimnjak nosi :DEroo wrote:Na ovom mjestu 0,90 m, na primjer.Nedavno sam imao u obradi (potresna sanacija) H=65 m (zaštićen!).Noor wrote:koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkomT. wrote:
2017-10-06
i sto jos, sletnu platformu za helikoptere i tenisko igraliste :)Noor wrote:sam sebe, ne bi vjerovao :)Leviathan2 wrote:90mm. kru te jebo. pa sto taj dimnjak nosi :DEroo wrote:Na ovom mjestu 0,90 m, na primjer.Nedavno sam imao u obradi (potresna sanacija) H=65 m (zaštićen!).Noor wrote:koliko mu je stijenka bila debela? koliko si šajbi potrošio?Leviathan2 wrote:
svaka cast, jes vidio sto je baustelac a jedino u cjeloj prici ne znam jel bi ovako ladno odsetao, najvjerovatnije bi trkom
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» Pitanje za Levija 3...
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
Page 1 of 1