Žalosno je na što su dovedeni branitelji, jesam li trebao pristati da mi djeca žive od zraka?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Žalosno je na što su dovedeni branitelji, jesam li trebao pristati da mi djeca žive od zraka?
meni jaka stvar mentalitet ovoga gospodina.. pazi lik je znao da krade, ali i još se opravdava.. kao da je 6500kn mala stvar mjesečno uzimati iz ove opljačkane države..
6500kn.. za tu lovu moraju 3 osobe na minimalcu mjesečno raditi.. 3000kn minimalac, 25% PDV(neka sve troše ), ono umjesečno 2250kn od drugog najvećeg PDVa se trojici uzme na mimialcu..
dodaj još plaćanje svih doprinosa na plaću, to je cca- 1400kn po plaći.. sve skupa taman sam rekao .. 6500kn mjesečno
da bi ovaj uzeo 6500kn a ima već zarađene privilegije, ministarsku plaću, 3 osobe moraju crnčiti mjesec dana na minimalcu i plaćati najveći PDV u Europi(drugi najveći) i najveće poreze na plaću u EU.
"da njemu dica ne žive od zraka lol"..
mislim, OK , on neshvaća da ovo nije Yuga, ili Otomanska Turska koju "treba prevariti i unišitit", ovo je RH , za koju se on navodno ratovao ..
vidite koliko košta samo jedna lažna mirovina.. 3osobe na minimalcu moraju je hraniti.. a gdje su tek stotine tisuća uhljeba po državnim sisama
6500kn.. za tu lovu moraju 3 osobe na minimalcu mjesečno raditi.. 3000kn minimalac, 25% PDV(neka sve troše ), ono umjesečno 2250kn od drugog najvećeg PDVa se trojici uzme na mimialcu..
dodaj još plaćanje svih doprinosa na plaću, to je cca- 1400kn po plaći.. sve skupa taman sam rekao .. 6500kn mjesečno
da bi ovaj uzeo 6500kn a ima već zarađene privilegije, ministarsku plaću, 3 osobe moraju crnčiti mjesec dana na minimalcu i plaćati najveći PDV u Europi(drugi najveći) i najveće poreze na plaću u EU.
mislim, OK , on neshvaća da ovo nije Yuga, ili Otomanska Turska koju "treba prevariti i unišitit", ovo je RH , za koju se on navodno ratovao ..
vidite koliko košta samo jedna lažna mirovina.. 3osobe na minimalcu moraju je hraniti.. a gdje su tek stotine tisuća uhljeba po državnim sisama
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Žalosno je na što su dovedeni branitelji, jesam li trebao pristati da mi djeca žive od zraka?
to je to, ako smo se borili za državu onda je trebamo i poštovati a pošten odnos prema njoj je najbolji od svega. Međutim većinski mentalitet u Hrvata jeste laž, pljačka i prevara zato i jesmo gdje jesmo.AssadNaPodmornici wrote:m, ovo je RH , za koju se on navodno ratovao ..
Da ponovim, mirovine i to višestruko veće trebaju dobiti ranjeni i obitelji poginulih ovo ostalo nitko. Od većine ljudi su napravili invalide davši im mirovine sa 30 godina upropastili su te ljude koji su bili zdravi a danas više nisu.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
e da hoce bar propasti ovaj smrad od drzave tri dana bi slavila. pa da nemaju od koga vise pljackati.AssadNaPodmornici wrote:meni jaka stvar mentalitet ovoga gospodina.. pazi lik je znao da krade, ali i još se opravdava.. kao da je 6500kn mala stvar mjesečno uzimati iz ove opljačkane države..
al nece, m. im hebem , prodati ce sume, vode , uvijek ce netko ostati tu pa mu imaju sto oteti, placu, mirovinu, kucu, zemlju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pisu novinari preporuka u londonu, samo posudujte hrvatskoj i srbiji , sigurno je ulaganje jer imaju od kuda vratiti.
znaci sigurni su da te drzave mogu opeljesiti gradane i povrat je visestruk. investicija sigurna, kamata zagarantirana.
znaci sigurni su da te drzave mogu opeljesiti gradane i povrat je visestruk. investicija sigurna, kamata zagarantirana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..mhhh.jer je branio svoju drzavu??Jel se to ne radi OFF PAYMENT,odnosno bez naplate..Eroo wrote:Sora wrote:Pitam se kako je UOPCE STIGAO DO MIROVINE
IZ HRVATSKE
PIZDA MU MATERINA
ZNAM MNOGE BRANITELJE IZ HRVATSKE KPJI JU NISU MOGLI DOBITI JER DA SU SPOSOBNI ZA RAD
OVAJ HERCEGOVAC LOPOV KAO I VECINA NJIH
Jebo vam je nanu naninu i zbog samo toga zaslužuje dvije hr mirovine.
Guest- Guest
48 godina??Batja,nedjem ti posel u Svabiji ko iz puške brzo...samo treba HTJETI raditi,ne parazitirati na pemziji boračkoj..
Guest- Guest
o kakvom motrenju ??Eroo wrote:
Boras motri i na tebe. Samo da znaš koliko ih je...Oni nikad ne opraštaju.
gdje su bili promatrači dok su klali i sakatili Hrvatsku mladost po Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
da,a čiju je domovinu trebao braniti?Mnogi smo je branili ali samo jedan dio to prijevarama naplaćuje.pismejker wrote:..mhhh.jer je branio svoju drzavu??Jel se to ne radi OFF PAYMENT,odnosno bez naplate..Eroo wrote:Sora wrote:Pitam se kako je UOPCE STIGAO DO MIROVINE
IZ HRVATSKE
PIZDA MU MATERINA
ZNAM MNOGE BRANITELJE IZ HRVATSKE KPJI JU NISU MOGLI DOBITI JER DA SU SPOSOBNI ZA RAD
vili40-
2015-08-02
koja cunka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vili40 wrote:da,a čiju je domovinu trebao braniti?Mnogi smo je branili ali samo jedan dio to prijevarama naplaćuje.pismejker wrote:..mhhh.jer je branio svoju drzavu??Jel se to ne radi OFF PAYMENT,odnosno bez naplate..Eroo wrote:Sora wrote:Pitam se kako je UOPCE STIGAO DO MIROVINE
IZ HRVATSKE
PIZDA MU MATERINA
ne kuzis ti..Nek se vec odluce jesul Rodoljubi,pa se odreknu pemzija borackih,i rade normalno kao drugi,ili nek dobiju dobru pemziju,i onda zapuse usta puna svog domoljublja,jer su u biti onda cisti plaćenici..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Galijašević: Migranti dovedeni u BiH da tu i ostanu
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Suniti neće nikada pristati na Asada
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Galijašević: Migranti dovedeni u BiH da tu i ostanu
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Suniti neće nikada pristati na Asada
Page 2 of 2