Filipinski predsjednik: Katoličke biskupe treba pobiti, to su beskorisne budale
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Filipinski predsjednik: Katoličke biskupe treba pobiti, to su beskorisne budale
ma ne, ja sam miroljubivo stvorenje. Te koji se bas zele sorat pustim da se soraju medjusobno, sta cu im ja, meni draze ic na more kupat se i suncat. Ili ic jest fritule, to ionako sad u djiru, nema nist sad od sunca i mora do proljeca...smrc...prckov wrote:sto, bil se ti tukla
Guest- Guest
Re: Filipinski predsjednik: Katoličke biskupe treba pobiti, to su beskorisne budale
tako jeLeteca Pegla wrote:ma ne, ja sam miroljubivo stvorenje. Te koji se bas zele sorat pustim da se soraju medjusobno, sta cu im ja, meni draze ic na more kupat se i suncat. Ili ic jest fritule, to ionako sad u djiru, nema nist sad od sunca i mora do proljeca...smrc...prckov wrote:sto, bil se ti tukla
samo pazi se svedana, opasni su to zavodnici
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma ne brini, znam ja i vatru rigat ako bas ne moze nikako drugacije...prckov wrote:tako jeLeteca Pegla wrote:ma ne, ja sam miroljubivo stvorenje. Te koji se bas zele sorat pustim da se soraju medjusobno, sta cu im ja, meni draze ic na more kupat se i suncat. Ili ic jest fritule, to ionako sad u djiru, nema nist sad od sunca i mora do proljeca...smrc...prckov wrote:sto, bil se ti tukla
samo pazi se svedana, opasni su to zavodnici
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Filipinski predsjednik jebe majku amerima
» Filipinski predsjednik: Ako mi netko dokaže da bog postoji dat ću ostavku
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» ČETNIKUŠO, SVE VAS TREBA POBITI!
» Filipinski predsjednik: Ako mi netko dokaže da bog postoji dat ću ostavku