Svi besno reagovali samo Hrvatska tajanstveno šuti :)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svi besno reagovali samo Hrvatska tajanstveno šuti :)
...e sad...kako vidim opet srbadija u potencijalnom sukobu najavljuju neke setalice pa kad opet pocnu padat mrtve glave a ionako ej za kurac bio tamo odziv u rezervu prakticno bi nakon mrtvih glava svela se mobilizacija u srbiji doslovce na nulu..tu ne racunam koju tisucu debila poput stanojka koji bi otisli kao dobrovoljci dok i oni ne dobiju po picki npa se budu razbjezali prvom prilikom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto se tice kosova...vuksadinare wrote:...e sad...kako vidim opet srbadija u potencijalnom sukobu najavljuju neke setalice pa kad opet pocnu padat mrtve glave a ionako ej za kurac bio tamo odziv u rezervu prakticno bi nakon mrtvih glava svela se mobilizacija u srbiji doslovce na nulu..tu ne racunam koju tisucu debila poput stanojka koji bi otisli kao dobrovoljci dok i oni ne dobiju po picki npa se budu razbjezali prvom prilikom..
2015-09-08
Ionako to sve ide preko Madjarske.Regoč wrote:Isto bi se dogodilo i vami jer bi vam stajale kolone šleperah robe koju čeka njetko u Njemačkoj. Brzo biste maknuli blokadu.Serbinho-3 wrote:Ovo je precrtan model taksi, koje je HR uvela ka Srbiji, koje su brze bolje skinuli.
Realno, treba zatvoriti autoput u spicu sezone prema HR i ka Kosovu.
Udaris po dzepu.
Sangria litar u Barcelo(Fuerteventura) ispijam, toplo vreme, jet ski 55 eura 20 minuta, fly board sutra, Kosovo no pasaran a Hrvate po dzepu, pa neka guraju nos, gde im nije mesto.
Napravis lazni protest kod Sida, kada krene ekipa iz CH preko HR i ostali, tako da Srbija zvanicno nema nista sa time.
Dve nedelje protest, steta koliko hoces, pa teraj ti i dalje po svome.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Znači kanal, žica i krokodili su jedino rješenje. Po proroku sv. Yodi.Serbinho-3 wrote:Ionako to sve ide preko Madjarske.Regoč wrote:Isto bi se dogodilo i vami jer bi vam stajale kolone šleperah robe koju čeka njetko u Njemačkoj. Brzo biste maknuli blokadu.Serbinho-3 wrote:Ovo je precrtan model taksi, koje je HR uvela ka Srbiji, koje su brze bolje skinuli.
Udaris po dzepu.
Sangria litar u Barcelo(Fuerteventura) ispijam, toplo vreme, jet ski 55 eura 20 minuta, fly board sutra, Kosovo no pasaran a Hrvate po dzepu, pa neka guraju nos, gde im nije mesto.
Napravis lazni protest kod Sida, kada krene ekipa iz CH preko HR i ostali, tako da Srbija zvanicno nema nista sa time.
ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
ja sam nedavno ovdje napisala a sto mogu primjetiti svi da hr politicari ( kakva god govna bili a jesu ) dok je Suljo na vlasti i marionete iz 90 ih u srbiji uopce ne zele komunicirati sa srpskih vrhom.
da srbija objavi da im je objavila rat ili da ce im pokloniti vojvodinu oni bi odgovorili - nista !
ja sam nedavno ovdje napisala a sto mogu primjetiti svi da hr politicari ( kakva god govna bili a jesu ) dok je Suljo na vlasti i marionete iz 90 ih u srbiji uopce ne zele komunicirati sa srpskih vrhom.
da srbija objavi da im je objavila rat ili da ce im pokloniti vojvodinu oni bi odgovorili - nista !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
suljo je nadoljevao ulje na vatru mjesecima u odnosima zg- bg i ocito su odlucili staviti srbiju na ignore i uopce ne odgovarati na nista.
2015-08-15
Na "ništa" i nema šta da se odgovara. Eventualno "ni na šta".kaya wrote:suljo je nadoljevao ulje na vatru mjesecima u odnosima zg- bg i ocito su odlucili staviti srbiju na ignore i uopce ne odgovarati na nista.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
izvrsna strategija ustaške diplomacije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
koje jebeno samozavaravanje od srbljovaStanojko wrote:Regoč wrote:Propala vojačenja najbolje govore kolika su vam muda bila prjed razoružanimi Hrvati. Da ne spominjemo kako ste spušili svaku značajniju bitku nakon Vukovara.pizzon wrote:Regoč wrote:Vi ste svoja pokazali od 90. do 95.pizzon wrote:
da besno je nepitrebno
vec, da nisu, ne planiraju,
zele saradnju sa svima,
kao i srbijom. jedni i drugi
treci, hrvati, pičketine Uglavnom
pidmuklo cute.
cekamo vas, ali nemate mooda.
netacNO
samo 90 / 91
pod dirigentskom palicom hr srbina
propalim mobilizacijama
evo još jednog hodajućeg samoobmanjivačapizzon wrote:pogresan odgovorRegoč wrote:Propala vojačenja najbolje govore kolika su vam muda bila prjed razoružanimi Hrvati. Da ne spominjemo kako ste spušili svaku značajniju bitku nakon Vukovara.pizzon wrote:Regoč wrote:Vi ste svoja pokazali od 90. do 95.pizzon wrote:
da besno je nepitrebno
vec, da nisu, ne planiraju,
zele saradnju sa svima,
kao i srbijom. jedni i drugi
treci, hrvati, pičketine Uglavnom
pidmuklo cute.
cekamo vas, ali nemate mooda.
netacNO
samo 90 / 91
propalim mobilizacijama
mobilizacije su propale
jer smo gajili nadu
da se sukob lokalizuje
ne siri bez mogucnosti
da se resenje nadje za stolom
ali, " slobo " i tudjman su bas to
zeleli. sto vise krvi.
E jebiga sad, samo oduzmi da je bila naredba povlačenje( to ti dođe nešto ko opravdanje za vlastiti neuspjeh, tih priča smo se i mi nasliušali i kad pitaš ko je naredio nitko ne zna) i dobiti ćeš već puno bolje smjernice kamo ići.pizzon wrote:i to je verivatnovuksadinare wrote:je'l znas kad je propala prva mobilizacija?..prva je propala u pancevu koncem 8 mjeseca 1991...postoji i snimka bjesnih rezervista koji su dobrovoljno napustili postrojbe te ravno otisli u dvoranu zgrade u kojoj je bila gradska vlast panceva?...naveli su ove razloge...1.da su im rekli da idu na vjezbu a ne u rat...2.upali su u zasjedu gdje im je poginulo 9 suboraca a vise desetaka ranjeno...3.da su mislili da se nalaze na teritoriju srbije kad su skuzili da se nalaze nedgje kod vinkovaca vec je bilokasno...pizzon wrote:pogresan odgovorRegoč wrote:Propala vojačenja najbolje govore kolika su vam muda bila prjed razoružanimi Hrvati. Da ne spominjemo kako ste spušili svaku značajniju bitku nakon Vukovara.pizzon wrote:
netacNO
samo 90 / 91
propalim mobilizacijama
mobilizacije su propale
jer smo gajili nadu
da se sukob lokalizuje
ne siri bez mogucnosti
da se resenje nadje za stolom
ali, " slobo " i tudjman su bas to
zeleli. sto vise krvi.
pre par nedelja pricao mi jedan,
bio regrut u hr.
mi nesto osvojimo
utvrdimo polozaje
komanda povlacimo se
sutra, ajde ponovo
ali sve minirano
svima je puko q zbog takvih odluka
odluke su bile katadrofa
bez pravog cilja i planiranja
Bilo kako bilo ali meni je najbolje ona fora kao nisu Srbi vec JNA. Daklem Ales, Miha, Jura, Zoltan, Mitke, Ljupco i sl a ne Jovo, Srboljub, Slavoljub i sl. Lukinog djeda zamakli susjedi Yugosloveni, Mitja i Karl. Tako nekako. Kila mozga???? Da, danas razgovaram sa Srbinom zadnje generacije. Seljo od Mladenovac. Uuuu bre, ne valja, kuva se, jos ratovi nisu zavrsili....... Bit ce rata i sl.... Daje ne seri i prestani gledati srpske vijesti. Gleda me ko tele u sarena vrata. Otrovani su ali do koske sta se kaze... Kila mozga???????
2014-04-14
nije baš totalni ignore, prije toga su cigi vulinu zabranili da promoli nos u RH a kad ni nakon tiga nije stalo lupili su im svima nogu u stražnji kraj i okrenuli se na drugu stranu. Nakon toga im je i Izrael lupio šamar pa i američki veleposlanik a bome i junkers za sranja oko granice pa kao šlag na tortu sulju su stavili u zapećak iza kosovskog predstavnika. Da ne dužim putnio ih je kome je to palo na pametNoor wrote:istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
nije kolega kofein slučajno otvorio temu trovanje svih i svudaabraham wrote:Bilo kako bilo ali meni je najbolje ona fora kao nisu Srbi vec JNA. Daklem Ales, Miha, Jura, Zoltan, Mitke, Ljupco i sl a ne Jovo, Srboljub, Slavoljub i sl. Lukinog djeda zamakli susjedi Yugosloveni, Mitja i Karl. Tako nekako. Kila mozga???? Da, danas razgovaram sa Srbinom zadnje generacije. Seljo od Mladenovac. Uuuu bre, ne valja, kuva se, jos ratovi nisu zavrsili....... Bit ce rata i sl.... Daje ne seri i prestani gledati srpske vijesti. Gleda me ko tele u sarena vrata. Otrovani su ali do koske sta se kaze... Kila mozga???????
da. uvuce ih u besmisao , optuzi za nesto, onda ga ovi napadnu, onda je sav sretan jer ce da se zrtvuje za sve srbe kao kada je glavu spasavao u zagrebu ( a jeo zeca i vrijedao ) , pa ih opet optuzi.dzango wrote:Na "ništa" i nema šta da se odgovara. Eventualno "ni na šta".kaya wrote:suljo je nadoljevao ulje na vatru mjesecima u odnosima zg- bg i ocito su odlucili staviti srbiju na ignore i uopce ne odgovarati na nista.
I ne treba ga hraniti. Neka se svada sam sa sobom.
2015-08-15
je tre, silencio i ignore. obrati paznju. to sa vulinom bilo je zadnje.tre wrote:nije baš totalni ignore, prije toga su cigi vulinu zabranili da promoli nos u RH a kad ni nakon tiga nije stalo lupili su im svima nogu u stražnji kraj i okrenuli se na drugu stranu. Nakon toga im je i Izrael lupio šamar pa i američki veleposlanik a bome i junkers za sranja oko granice pa kao šlag na tortu sulju su stavili u zapećak iza kosovskog predstavnika. Da ne dužim putnio ih je kome je to palo na pametNoor wrote:istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
sta god da ih pitaju ( iz bilo koje stranke sdp, hdz, hns ) odgovor je uvijek isti
- na izjavu ( bilo koga iz vrha srbije) nemam komentara i na odnosima treba raditi. tocka.
Last edited by kaya on 5/12/2018, 21:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
i mislis da ce izvuci neku poruku iz svega?tre wrote:nije baš totalni ignore, prije toga su cigi vulinu zabranili da promoli nos u RH a kad ni nakon tiga nije stalo lupili su im svima nogu u stražnji kraj i okrenuli se na drugu stranu. Nakon toga im je i Izrael lupio šamar pa i američki veleposlanik a bome i junkers za sranja oko granice pa kao šlag na tortu sulju su stavili u zapećak iza kosovskog predstavnika. Da ne dužim putnio ih je kome je to palo na pametNoor wrote:istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
aha, kad na vrbi rodi grozde :)))
a možda se nađe koji srbo da malo pohvata konce ali su šanse za to kao dobiti sedmicu na lotu, oni će nadoći tek kad ih nekoliko ostane pod šljivomNoor wrote:i mislis da ce izvuci neku poruku iz svega?tre wrote:nije baš totalni ignore, prije toga su cigi vulinu zabranili da promoli nos u RH a kad ni nakon tiga nije stalo lupili su im svima nogu u stražnji kraj i okrenuli se na drugu stranu. Nakon toga im je i Izrael lupio šamar pa i američki veleposlanik a bome i junkers za sranja oko granice pa kao šlag na tortu sulju su stavili u zapećak iza kosovskog predstavnika. Da ne dužim putnio ih je kome je to palo na pametNoor wrote:istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
aha, kad na vrbi rodi grozde :)))
budale su u više navrata pokušali smjestiti kajlu RH preko izraela, prvi put su krenuli o antifašizmu srba i ustašluku hrvata a premjer Izraela nakon toga ladno zahvali plenkoviću za kanadere koje je RH poslala da gasi požare u izraelu, drugi put su srali još više uoči oluje a kao znak da ih Izrael sluša poslali su par komada F16 na proslavu oluje da lete iznad Hfvatskog neba u čast iste. Šlag na tortu je došao kada su KGK stavili u Parizu u prvi red a suljagu u treći a šiptara u drugi red ispred sulje. E sad jebiga ako oni ne mogu zbrojiti dva i dva neka i dalje vjeruju u nepobjedivost i da su najjači na svijetu i da imaju prijatelje i da ih svi uvažavaju... totalnk su to idioti, nešto poput muje kojega učiteljica pita koliko je 2+2 a mujo odgovori 4. Kaže učiteljica sjedi pet a mujo se uhvati za glavu i vikne glasno; ma znao sam da je 5 ali nisam bio siguran!kaya wrote:je tre, silencio i ignore. obrati paznju. to sa vulinom bilo je zadnje.tre wrote:nije baš totalni ignore, prije toga su cigi vulinu zabranili da promoli nos u RH a kad ni nakon tiga nije stalo lupili su im svima nogu u stražnji kraj i okrenuli se na drugu stranu. Nakon toga im je i Izrael lupio šamar pa i američki veleposlanik a bome i junkers za sranja oko granice pa kao šlag na tortu sulju su stavili u zapećak iza kosovskog predstavnika. Da ne dužim putnio ih je kome je to palo na pametNoor wrote:istina živa, totalni ignore...koji u stvari najviše boli i zbog kojeg naši komšije nikako ne mogu stati s provokacijama.kaya wrote:ako su mislili iz hr dobiti opravdanje i obrazlozenje zajebali su se malo.
sta god da ih pitaju ( iz bilo koje stranke sdp, hdz, hns ) odgovor je uvijek isti
- na izjavu ( bilo koga iz vrha srbije) nemam komentara i na odnosima treba raditi. tocka.
Ajd, probajte pa da vidimo.Serbinho-3 wrote:Ionako to sve ide preko Madjarske.Regoč wrote:Isto bi se dogodilo i vami jer bi vam stajale kolone šleperah robe koju čeka njetko u Njemačkoj. Brzo biste maknuli blokadu.Serbinho-3 wrote:Ovo je precrtan model taksi, koje je HR uvela ka Srbiji, koje su brze bolje skinuli.
Udaris po dzepu.
ne oni ne provociraju...di si to cula i vidjela...ako uzgred spomenu jasenovac,oluju,tuzbu za napade na jna to je cisto iz dobrokomsijskih i bratskih razloga...jerbo 'stariji brat' je uvijek u pravukaya wrote:suljo je nadoljevao ulje na vatru mjesecima u odnosima zg- bg i ocito su odlucili staviti srbiju na ignore i uopce ne odgovarati na nista.
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Od Glavaševih crnokošuljaša i njegove stranke ogradili se svi, samo HDZ šuti
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» HRVATSKA JE SAMO ALTERNATIVNA ČINJENICA
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane
» Aca Vulin:Vucicu koja bre Hrvatska!Samo na nisan
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» HRVATSKA JE SAMO ALTERNATIVNA ČINJENICA
» b92: Hrvatska plaža otvorena samo za vakcinisane