Njemačko društvo mora shvatiti da mu opasnost ne prijeti od izbjeglica, već od nacionalizma.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačko društvo mora shvatiti da mu opasnost ne prijeti od izbjeglica, već od nacionalizma.
Sve je ovo samo igra. Istina, ružna igra...Ali, ide ka svom vrhuncu...
Guest- Guest
Re: Njemačko društvo mora shvatiti da mu opasnost ne prijeti od izbjeglica, već od nacionalizma.
Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
omni-
2014-04-12
Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
Najmanje ćeš uživati...No, dobro, nikad se ne zna...bogomdani wrote:tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
PREOKRET SITUACIJE
'Izbjeglice su tek odraz globalizacije'
Mutti Merkel
Mutti Merkel
lookatme-
2014-04-18
lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Guest- Guest
hehehehehe..nekako meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Najmanje ćeš uživati...No, dobro, nikad se ne zna...bogomdani wrote:tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
Prije totalnog kraha tako uvijek izgleda...bogomdani wrote:hehehehehe..nekako meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Najmanje ćeš uživati...No, dobro, nikad se ne zna...bogomdani wrote:tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
i za krah sam spreman..vjeruj mi..red wolf wrote:Prije totalnog kraha tako uvijek izgleda...bogomdani wrote:hehehehehe..nekako meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Najmanje ćeš uživati...No, dobro, nikad se ne zna...bogomdani wrote:tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
za ovaj nisi...bogomdani wrote:i za krah sam spreman..vjeruj mi..red wolf wrote:Prije totalnog kraha tako uvijek izgleda...bogomdani wrote:hehehehehe..nekako meni sve bolje i bolje...red wolf wrote:Najmanje ćeš uživati...No, dobro, nikad se ne zna...bogomdani wrote:tja,donekle i imas pravo..ne vrijedi spasavati niti se moze spasiti..treba uzivati u dolazecem,kako vec rekoh..red wolf wrote:Ma pusti sve...Sve je ionako krenulo nizbrdo...Vjeruj mi, nikoga za sve ovo više nije briga...Čemu spašavati stari svijet?bogomdani wrote:Pa jeste,ali u mainstreamu na hipertone...svi pokazuju neke famiglije,a na prste u reali takve nabrojati..sve uglavnom jake i nabrijane kuronje 20-35 godina najvise..red wolf wrote:Stvarno svakakvih gluposti možeš pročitati na ovom forumu...omni wrote:Njemacko drustvo mora shvatiti da za njega opasnost predstavlja neoliberalna klika podpomognuta ljevicarskim pokretima koja zeli da se odrzi na vlasti i iz tog razloga ne preza ni pred cime, koristi se lazima, propagandom, optuzbama, cenzurom i svim ostalim elementima diktature.
Guest- Guest
Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
lookatme-
2014-04-18
Sad se huška na desničare ( nacionalizam )...Sutra će na ateiste...Pa na ljevičare...Pa na kršćane, istočne i pravoslavne...Ljudi će biti tako zbunjeni...Prestrašeni...Kaos...
Guest- Guest
lookatme wrote:Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
- junge Merkel:
Guest- Guest
Baš mi palo na pamet, da ju migranti imaju na svojim iphonimabogomdani wrote:lookatme wrote:Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
- junge Merkel:
lookatme-
2014-04-18
podijelio sam nekoliko slika nekim lokalnim Khozoepima..lookatme wrote:Baš mi palo na pamet, da ju migranti imaju na svojim iphonimabogomdani wrote:lookatme wrote:Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
- junge Merkel:
Guest- Guest
Jel' ti to naplaćuješbogomdani wrote:podijelio sam nekoliko slika nekim lokalnim Khozoepima..lookatme wrote:Baš mi palo na pamet, da ju migranti imaju na svojim iphonimabogomdani wrote:lookatme wrote:Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
- junge Merkel:
lookatme-
2014-04-18
jok..pa ebo te,bas me takvim možditeljem smatras??... ..ovo radim volonterski.. ..Poznam lika iz Tunisa,kojem sam dao sliku,a to je u cas preko twitera i fejsa dospjelo tko zna gdje...lookatme wrote:Jel' ti to naplaćuješbogomdani wrote:podijelio sam nekoliko slika nekim lokalnim Khozoepima..lookatme wrote:Baš mi palo na pamet, da ju migranti imaju na svojim iphonimabogomdani wrote:lookatme wrote:Ispravka:lookatme wrote:PREOKRET SITUACIJE
Mutti Merkel
Stiefmütterchen Merkel
- junge Merkel:
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sigmar Gabriel usporedio AfD s nacistima: Žele vratiti njemačko društvo u 60-te
» EU mora shvatiti da je na Balkanu stanje opasno
» Primorac komentirao najnovije Đikićeve optužbe: ‘On mora shvatiti da mi nismo bitni u ovoj priči‘
» Cvrtila: Veća opasnost nam prijeti iz BiH nego od migrantskog vala!
» Njemačka vrše sve jači pritisak na Srbiju nema sjedenja na dva stolca a Dačić mora shvatiti da je Kosovo izgubljeno
» EU mora shvatiti da je na Balkanu stanje opasno
» Primorac komentirao najnovije Đikićeve optužbe: ‘On mora shvatiti da mi nismo bitni u ovoj priči‘
» Cvrtila: Veća opasnost nam prijeti iz BiH nego od migrantskog vala!
» Njemačka vrše sve jači pritisak na Srbiju nema sjedenja na dva stolca a Dačić mora shvatiti da je Kosovo izgubljeno
Page 2 of 2