Crnčuga iz Kenije ubio maloljetnicu iz Srbije u Njemačkoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Crnčuga iz Kenije ubio maloljetnicu iz Srbije u Njemačkoj
Trpaj još
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:764122-JEZIV-ZLOCIN-KOD-BONA-Maloletnicu-iz-Srbije-ubio-azilant
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:764122-JEZIV-ZLOCIN-KOD-BONA-Maloletnicu-iz-Srbije-ubio-azilant
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Crnčuga iz Kenije ubio maloljetnicu iz Srbije u Njemačkoj
Pa lijepo kazem..cure same traze vraga...i dobiju ga na kraju..jel..nije za zaliti..
Guest- Guest
Nema tko radit, neće bit penzija ako neprimite jadne afrikance
Trpaj još
Trpaj još
2014-04-11
A Salvini se pohvalio kako je policija u Torinu uhapsila 15 nigerijskih mafijaša
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/salvini-optuzen-da-je-tvitom-kompromitirao-policijsku-akciju
A Afrika populcija raste na dvije miljarde a on se hvali s brojkom 15
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/salvini-optuzen-da-je-tvitom-kompromitirao-policijsku-akciju
A Afrika populcija raste na dvije miljarde a on se hvali s brojkom 15
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tko radit, neće bit penzija ako neprimite jadne afrikance
Trpaj još
hahahahaha..odlican..poanta mracna jeste,da vecina zena i cura potajno nema nis protiv dolazaka ovih Mlatimudana..iz ocitih razloga...e da..i pederima je valjda time Sunce zasjalo..
Guest- Guest
Podhitno mora Plenki u Marakeš potpisati sporazum da ovo kulturno obogaćivanje krene i kod nas.
izbjeglica iz omabalanda
kakav je tamo rat kurčev da odande bježe? A zemlja živi od turizma?
kakav je tamo rat kurčev da odande bježe? A zemlja živi od turizma?
Nisu vise Izbjeglice,nego Migranti..i Stakori migriraju tamo gdje je bolje..
odaslat je globalni poziv Kojekakvima da navale na Europu i Jemeriku...
odaslat je globalni poziv Kojekakvima da navale na Europu i Jemeriku...
Guest- Guest
Roditelji devojke prijavili su njen nestanak u petak. Lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umesto toga, otišla da vidi osumnjičenog u skloništu.
Uhapšeni 19-godišnjak je kenijskog porekla, a pored pasoša Nemačke poseduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave.
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14-e godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji. Navodno, on i žrtva su se upoznali nešto više od nedelju dana ranije u baru u Bonu.
ljubav je pobjedila
#darwinaward
Guest- Guest
Ta zapadna Evropa i nije za ništa drugo nego za natrpat svime i svačim
2014-04-11
izolirani slučaj...
počinitelj boluje od kronične depresije uzrokovane nostalgijom za rodnim krajem...
također se osjeća neshvaćeno u novoj sredini koja nedovoljno brzo prihvaća njegove običaje...
osim toga je i meteoropat, osjeća brojne tegobe, naročito dolaskom hladnijeg vremena...
počinitelj boluje od kronične depresije uzrokovane nostalgijom za rodnim krajem...
također se osjeća neshvaćeno u novoj sredini koja nedovoljno brzo prihvaća njegove običaje...
osim toga je i meteoropat, osjeća brojne tegobe, naročito dolaskom hladnijeg vremena...
Minhen 1,42 miljona stanovnika , 420 tisuća stranci
To je tamo sve multikulti , Švabe mogu lajat na misec
To je tamo sve multikulti , Švabe mogu lajat na misec
2014-04-11
Nijemci su kompot nacija , sad to možda još nije vidljivo toliko ali bit će svake godine sve više
Dođeš u neki njihov grad čistog etničkog Nijemca ćeš morat tražit povečalon
Dođeš u neki njihov grad čistog etničkog Nijemca ćeš morat tražit povečalon
2014-04-11
rip djevojci i sućut obitelji
krv je na rukama onih koji su dozvolili ovakvu invaziju
Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
Ja osobno bih baš uživao da ih crnci tokom noći okupiraju
Pun mi je kurac Plenkovica i ostalih Europejaca
2014-04-11
ok što je svima pun kurac leftarda i njihove manje inteligentne braća antifašista no zamisli da je na mjestu ove djevojke tvoja sestra, ćerka, nećaka, majka...RayMabus wrote:Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
Da se potuca sa crnčugom odrpancem ?tre wrote:ok što je svima pun kurac leftarda i njihove manje inteligentne braća antifašista no zamisli da je na mjestu ove djevojke tvoja sestra, ćerka, nećaka, majka...RayMabus wrote:Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
Isto bi joj rekao
2014-04-11
grijeh jeste ali zbog toga platiti glavom je malo preveć, zato rip a ostalim djevojkama savjet da uključe mozak prije nego joj se upale preponeRayMabus wrote:Da se potuca sa crnčugom odrpancem ?tre wrote:ok što je svima pun kurac leftarda i njihove manje inteligentne braća antifašista no zamisli da je na mjestu ove djevojke tvoja sestra, ćerka, nećaka, majka...RayMabus wrote:Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
Isto bi joj rekao
tre wrote:grijeh jeste ali zbog toga platiti glavom je malo preveć, zato rip a ostalim djevojkama savjet da uključe mozak prije nego joj se upale preponeRayMabus wrote:Da se potuca sa crnčugom odrpancem ?tre wrote:ok što je svima pun kurac leftarda i njihove manje inteligentne braća antifašista no zamisli da je na mjestu ove djevojke tvoja sestra, ćerka, nećaka, majka...RayMabus wrote:Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
Isto bi joj rekao
hahahahahaha..ti ocito ne znas koji su prioriteti u Žeenaa.. Jezik se prvi pali,i rijetko staje..(kad se zapali),potom,vec spomenute Prepone..tu je moguce i vice versa...ono par ganglica koji ne budu uposljeni u Primarne Procese,se merdžaju sa Ukljucivanjem mozga...bed je sto rijetko uspjeva,dok su Jezik i Prepone pod Upalom temperaturnom...
u prijevodu,Zene i cure se toliko Preponama mogu napaliti,da jedino sto jos uz to mogu koristiti je Jezik(brbljanje)..Ono trece jako cesto otpada..i eventualno se Pokrece,kad Primarni Procesi budu Zadovoljeni...(ehhh,koja glupaca sam ja bila..),naravno to pod uvjetom da Prezivi..
Guest- Guest
vidi kako je dobar .. i lijeptre wrote:ok što je svima pun kurac leftarda i njihove manje inteligentne braća antifašista no zamisli da je na mjestu ove djevojke tvoja sestra, ćerka, nećaka, majka...RayMabus wrote:Sama pala sama se ubila a invazija je dobra , zamisli sad 100 tisuća crnaca uleti u Bonn a grad od trista tisuća stanovnika a od toga trečina strancitre wrote:rip djevojci i sućut obitelji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Afganistanac ubio Bosanca za Uskrs u Njemačkoj
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Musliman u Njemačkoj ubio ženu jer se preobratila na kršćanstvo
» Učenik Kazastanac nožem ubio drugog učenika u Njemačkoj
» Hrvat nožem u Njemačkoj pred djecom ubio ženu