HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
nije prvi put da čuješ kako je neka kršćanska sljedba počinila kolektivno samoubojstvo, Katoličanstvo je samo suptilniji oblik tog istog obrazca ponašanja
Last edited by NWC on 3/12/2018, 15:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
Ne postoje ISLAMSKI STAVOVIpismejker wrote:Sora wrote:Koji stavovi tocno?pismejker wrote:tja..ja imam dovoljno dobru kurcinu ako vec pitas..debela i velika..Sora wrote:S usrali se vas dvojica
Od cega ?
Imaju muslimani neke opasne kurcine ili sto ?
no problem je u dugim stvarima..u osnovi ne henbe mene nicija boja koze niti religija(u sustini sranje) nego ONO STO TAKVI DONOSE SA SOBOM KAO NJIHOVE ZIVOTNE NAVIKE I STAVOVI..a ti stavovi NEGIRAJU SVE ONO STO JE NAMA DOMACIMA DOMA
Pa kpji to stavovi mogu negirati tvoje
Ne kuzim
Bude uz mene u mojoj sredini OBIČNOJ KATOLICKOJ SREDINI LJUDI S RAZLOCITIM STAVOVIMA
PA ME NE SMETA
HOCE KRASTI NETKO. OK
HOCE LAGATI NETKO , OK
Hoce glasati za hdz , ok
Koji stav ILO politicki bilo prema zivotu, bi mene smetao ?
Ne kuzim
Sloboda je za sve ljude i njihove stavive
NEGO STE VI MALI PREOLASENI PILIĆI KPJI SE BOJE ZA SVOJE KURCICE
teta Sora...samo citaj ono sto je jasno napisano...SVI ISLAMSKI STAVOVI NASPRAM NEVJERNIKA...nisi gledala video gdje u Australiji Policija hoce privesti nekog Kozojeba,a ovaj kao neka faca,pimp,sto ja znam,u 10 godina staroj mecki glumi baju,i otima se policiji..NEPOSTIVANJE DOMICILNIH ZAKONA,silovanja mladih curica i starih baka..svasta nesto...
RECI MI JEDAN ALI BAS ISLAMSKI
a daj nam ti objasni, zasto muslimani sa pokrivenim zenama, serijatskim zakonom, tri zene i kuranom u dzepu hoce u europu a nece u saudijsku arabiju i katar?Sora wrote:hoce mi netko objasniti cega se toliko bojite
Koji je to strah ?
a onda nam objasni zasto u katru turistice ne smiju hodati u minici i topu a mi bi njih tu s pokrovima trebali blagonaklono gledati!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
HopaNWC wrote:nije prvi put da čuješ kako je neka kršćanska sljedba počinila kolektivno samoubojstvo, Katoličanstvo je samo suptilniji oblik tog istog obrazca ponašanja
Vidi mudrice
Kult smrti ..da
I nema veze s izbjeglicama
Domaci je to problem
Sora wrote:S usrali se vas dvojica
Od cega ?
ne, zato i moraju žene kupovat za deve i koze, ali smrde i primitivni su i vjera im je srednji vijek ono
nego zašto tebe tvoji muse još nisu kamenovali a ločeš?
Znaci problem je u oblačenjukaya wrote:a daj nam ti objasni, zasto muslimani sa pokrivenim zenama, serijatskim zakonom, tri zene i kuranom u dzepu hoce u europu a nece u saudijsku arabiju i katar?Sora wrote:hoce mi netko objasniti cega se toliko bojite
Koji je to strah ?
a onda nam objasni zasto u katru turistice ne smiju hodati u minici i topu a mi bi njih tu s pokrovima trebali blagonaklono gledati!
A to?
Ja mislim da je to strašan problrm
Eto
Baba koja pokazuje maltene pizdu i cice ONA NIJE PROBLEM
ALI JE OVA POKRIVENA
ajd Kayo ne trkeljaj
Ja sam kao adolescent imala s tim problrm i sad vise ne
Dajte malo tolerancije ljudi
Damarcellus wrote:Sora wrote:S usrali se vas dvojica
Od cega ?
ne, zato i moraju žene kupovat za deve i koze, ali smrde i primitivni su i vjera im je srednji vijek ono
nego zašto tebe tvoji muse još nisu kamenovali a ločeš?
Tebe bi sigurno kamenovali
To ne sumnjam
Ipak se kod njih zna karakter i ljudskost
Ovakve ljigavce ko ti
Covjece ..
To se drzi samo u RH kao primjerak zoologije u ljudskoj vrsti
marcellus wrote:nego zašto tebe tvoji muse još nisu kamenovali a ločeš?
Ma kontradiktorna je, vjerojatno je iz bosne ali neki opaki miks svega i svačega, vjerojatno je muslimanka otprilike koliko je onaj Komšić Hrvat.
Ja mislm da vi MUSKI IMATE PODSVJESNI STRAH OD KASTRACIJE
ZATO STE U OTPORU
A ZENE NISU
HA HA
OTE VRIT BEDAKI ..pa fakat ste smjesni s tim oblačenjem , pa kao neke muslimanske običaje ne podnosite
Pa je ..
Treba imati po 4 zenev..ha ha
I jebati
ZATO STE U OTPORU
A ZENE NISU
HA HA
OTE VRIT BEDAKI ..pa fakat ste smjesni s tim oblačenjem , pa kao neke muslimanske običaje ne podnosite
Pa je ..
Treba imati po 4 zenev..ha ha
I jebati
pa pitanja ti je jasno postavila..zašto ne želiš dati jasne odgovore?Sora wrote:Znaci problem je u oblačenjukaya wrote:a daj nam ti objasni, zasto muslimani sa pokrivenim zenama, serijatskim zakonom, tri zene i kuranom u dzepu hoce u europu a nece u saudijsku arabiju i katar?Sora wrote:hoce mi netko objasniti cega se toliko bojite
Koji je to strah ?
A to?
Eto
ALI JE OVA POKRIVENA
ajd Kayo ne trkeljaj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sora wrote:Ja mislm da vi MUSKI IMATE PODSVJESNI STRAH OD KASTRACIJE
ZATO STE U OTPORU
A ZENE NISU
Sada i muslimanska feministica
catabbath-
2015-08-22
OkNoor wrote:pa pitanja ti je jasno postavila..zašto ne želiš dati jasne odgovore?Sora wrote:Znaci problem je u oblačenjukaya wrote:a daj nam ti objasni, zasto muslimani sa pokrivenim zenama, serijatskim zakonom, tri zene i kuranom u dzepu hoce u europu a nece u saudijsku arabiju i katar?Sora wrote:hoce mi netko objasniti cega se toliko bojite
Koji je to strah ?
A to?
Eto
ALI JE OVA POKRIVENA
ajd Kayo ne trkeljaj
1. Nije tocno da ne idu u saudijsku Arabiji jer idu
KAO I OSTALE ARAPSKE ZEMLJE
ZASTO STALNO GENERALIZIRATE A NETOČNO
U pogledu oblačenja stvarno je stvar običaja i dogovora
Niti u crkvu ne mozete u minici ili badicu
Posve je to nebitno pitanje
Mene osobno bi čudilo da zene po Evropi hodaju pod cadorima jer je to potpuno NEPRAKTIČNO
I BEZ VEZE S KLIMOM
Više od četiri miliona Sirijaca prisiljeni su da pobjegnu od građanskog rata koji se vodi u njihovoj zemlji. Velika većina njih živi u nakrcanim izbjegličkim kampovima u Turskoj, Libanonu, Jordanu, Egiptu i Iraku, zemljama koje su pod prijetnjom zločinačkog ISIL-a.
SVIJET
10. septembar 2015.
[size=44]Ambasador S. Arabije: Primili smo dva miliona izbjeglica[/size]
Saudijski ambasador u Rimu rekao da je izbjeglicama dana dozvola za boravak te da imaju pravo na obrazovanje, medicinske usluge, rad...
10. septembar 2015.
[size=44]Ambasador S. Arabije: Primili smo dva miliona izbjeglica[/size]
Saudijski ambasador u Rimu rekao da je izbjeglicama dana dozvola za boravak te da imaju pravo na obrazovanje, medicinske usluge, rad...
To sa Saudi arabijom je neka cudna prica
Tko tu laze ne znam
Tko tu laze ne znam
ne znam jesul im kurcine opasne ali ocito e da iza tih kurcina ostane smece ko sto si ti, nama u amanetSora wrote:S usrali se vas dvojica
Od cega ?
inace niti jednom migrant ne treba dozvolit da dode zivit u tudu zemlju ilegalno
bez obzira koje je vjere a muslimanima pogotovo jer nisu kompatibilni sa sekularizmom ko I ti sto nisi kompatibilna s mozgom
niti jedan euro za njihov smjestaj od poreznih obveznika, niti za skolovanje nti za zdravstveno, nista
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u sveckoj je samo 5% stvarnih ratnih izbjeglicaSora wrote:Više od četiri miliona Sirijaca prisiljeni su da pobjegnu od građanskog rata koji se vodi u njihovoj zemlji. Velika većina njih živi u nakrcanim izbjegličkim kampovima u Turskoj, Libanonu, Jordanu, Egiptu i Iraku, zemljama koje su pod prijetnjom zločinačkog ISIL-a.
ostalih 95% su muzaferi, tj dosli must socijalu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zašto Europa ne prima Japance i Južne Koreance?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
IQ i radne navike bi skočile odmah za 10-20%melkior wrote:Zašto Europa ne prima Japance i Južne Koreance?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nije strah u pitanju.Sora wrote:hoce mi netko objasniti cega se toliko bojite
Koji je to strah ?
Iz pećine onih neandertalaca koji se boje neznanaca
Nesigurnost modernog radnika kpjeg vlasnici drze za vrat pa se boje svega
Podsvjesno nedistatak vlastite sexualnosti pa se bojite da ce vam zene pojebati
Ne kuzim bas..
Prljavi su, glupi,destruktivni...baš kao ti.
Ni tebe se ne bojimo samo nam se bljuje od tebe. Zato to ne želimo kod sebe.
baba ne seri, več neko vrijeme su tamo na ulicama bageri a ne tenkovi.Sora wrote:Više od četiri miliona Sirijaca prisiljeni su da pobjegnu od građanskog rata koji se vodi u njihovoj zemlji. Velika većina njih živi u nakrcanim izbjegličkim kampovima u Turskoj, Libanonu, Jordanu, Egiptu i Iraku, zemljama koje su pod prijetnjom zločinačkog ISIL-a.
Informiraj se malo ne samo u flašu gledat.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto su muškarci
» kako bi hrvatski političari izgledali kao žene ili muškarci
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
» kako bi hrvatski političari izgledali kao žene ili muškarci
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Page 2 of 3